Sizce yapabilirmiyim?

G Gulcantas arkadaşım sen ikinci bi telefon al çaktırmadan. Sana bunları yaparken çocuğuna bunlrı yaparken sürekli kameraya çek. Boşanma davasına hep bunları ekle.
O salıverilenekdar sende yeni düzenini kurarsın.

Aklını başına topla sen annesin, onları korumak senin görevin. Elalem derdine çocuklarını ne hale getiriyosun?
O çocukları öyle gördükçe bile cesaretini nasıl toplayamıyorsun??
 
fiziksel şiddet suç
Tecavüz suç
2.5 yaşındaki bebeğe fiziksel şiddet suç

Ama siz diyorsunuz ki bunları kameraya çek mahkemede goster. ya hakim demez mi 2.5 yaşındaki çocuk dayak yerken sen niye engel olacağına kameraya cektin diye. hani suca ortak olmak . burada yapılması gereken tek şey var savcılığa gidip şikayetçi olmak.
 
kendiniz dayak yiyorsunuz ok ama çocuğunuz bu kadar yaralanırken nasıl
içiniz sızlamadı ve hala sızlamıyor yanlış anlamayın ama bencilce davranıyorsunuz
kendinizi umursamasanız bile o çocuklara günah hemde çok
 
El ense izle demedim zaten, ki çocuğu dönerken çek te demedim. Bağırmaları çağırmaları odaya kilitlemedi.
Elinden bişey geldiğini düşünse şimdiye kadar çoktan kaçardı değil mi?

Ki siz anlatmasanız da ordaki suçları görebiliyoruz henüz konu sahibi kadar aklımızı yitirmedik.

Adam morluk yapmıyor darp raporlu olmuyorum diyor. Nasıl ispat edicek peki sizce ? O adam dışarda oldukça kaçmaya çalışsada yine tehditlerle engelleme çalışmıcak mı? Kadın zaten pısırık hale çoktan gelmiş. Boşanıcam dediğinde höt dese yerine oturacak belli ki!!
 
Bide çocuğu dövüyor demiyor zaten kendini ölesiye dövüyor. El kaldırıp bağırıyor ve arkadaş suç olduğunu bilse de bişey yapamıyor bir adım sonrasında neler yapacak korkusundan.
 
Ablacım yaşamadığın işkence kalmamış daha boşanmak çok zor, elalem ne der mi derdindesin yapma. Hele kendi pasifliğinize ne olur çocuklarınızı alet etmeyin, o çocukların senin yüzünden şiddet görüyor. İleride ne diyecekler sanıyorsun sana?

"Canım annem teşekkür ederim, iyi ki babam başımızdaydı her an karnımızdan sopayı eksik etmedi sağ olsun ama en azından babasız büyümedik."

Sana bunu mu diyecekler sanıyorsun? "Annem pasif kadındı bizi koruyamadı kendi de dayak yedi bize de sesini çıkaramadı" diyecekler, babalarından zaten nefret edecekler de belki buna göz yumduğun için senden de nefret edecekler. O çocuklar size emanet, daha hala elalem ne der mantığıyla iş yapıyorsunuz. Ne diyecek elalem sana? "Yaşamadığım işkence kalmadı, bu kadar meraklıysanız gidip siz evlenin o pislikle" diyecek susturacaksın. Boşandıktan sonra yaşayacağın hayat şimdikinden kötü olamaz merak etme.
 
devlet memurusunuz. Maddi imkanı olmayan insanlar bile bırakıyor. Yapabilirsiniz kendinize güvenin. Çocuklarınız için !!!
 
Burda hic kimseye boşan yazmadım. Ama. Senin bu yazdıkların cok ağrıma gitti. Arkadaşım Allah yardımcın olsun. Çok bile katlanmışsın. Devlet memuruyum diyosun en azından bi işin var. Bi guvencen var. Cok mu seviyosun ya da aşıksın. Çocuklarım icin diyosan onu da anlayamam zaten ilgisiz bi babaymıs. Ters iliski bile direk bosanma sebebi. Kadı kı dayak yiyosun. Hiç korkma Allah büyük 1 gun bile katlanmanı gerektirecek bi sebep yok. Def et gitsin. Hayırlısı olsun hakkında.
 
Hem o hem de çevre baskisi ve iki küçük çocukla yapabilir miyim

yaa arkadaşım sen nasıl bir insansın? 2 küçük çocuğuna o adamın ne hayrı var??? Yapabilir miyim diyor yaa.. Yok tecavüzcüyle çocuk büyütmek çok akıllıca aynen devam et sen. Yazık senin gibi anneye ne diyeyim ben. Offf daraldım yeminle.
 
Şiddet var, evli olmanızda tecavuz gercegini değiştirmiyor, tecavuz var, psikolojik şiddet var, kazandığınız paraya el koyuyor gasp var, tehdit-şantaj var
Bu adam sadece boşanma değil hapsi hakediyor.
Çocuklarınıza bunu yapmayın. Avukat ile görüşün ve bence sadece boşanma için değil hapis için de zorlayın.
 
sabah sabah sinirlerimi zıplattın inşallah ,maşallah la olmuyor bu işler sen güçlü olsaydın , çocuklarında o durumda olmazdı yazık küçücük çocuğun psikolojisi bozulmuş ama annesi çevrem ne der derdinde sen de annesin he
 
Dövüyormuş zaten çocukları...
 
Konu sahibi cevap bile vermiyor. sabah sabah sinirlerim zıpladi. 2 küçük bebeğin darpci, gaspci, santajci, tecavuzcu oldugu esi tarafindan iddia edilen bir adamla aynı evde yaşadığını düşünmek bile en hafif tabirle cildirtiyor.
 
Allah aşkına işin gücün var çocugu bı tuvalete bile goturemiyo bu adamın sana ne faydası var ki iki çocukla tek yapabilir miyim diye soruyorsun? Hamileyken sana el kaldıran o adamdan baba mı olur. Her turlu şiddet var, yetiştirme sabi subyanlari o herifin yaninda. Bahanelerin arkasına siginma. Cevreymis yemişim çevresini. 2 gün konuşup susarlar. herkes kendi hayatını yaşıyor çevre ne ki ya?
 
Darp roparluk hale bir defa getirdi dayaklari morluksuz sonra kapiyi kilitleri teli aldi yaralar geçene kadar tehdit katana sikarim diyor
Eşini neden açığa aldılar polis mi? Bir hasta ile birliktesin Allah düşmanımı bile böylesi ile karşılaştırmasın izini tozunu kaybettir kendine yeni bir hayat kur bunun için sana yardımcı olacak kuruluşlar var sapıkla birliktesin sapıkla kız çocuğun var evladının garntisi var mı?
Sana bunları yapan kıme ne yapmaz cevre dıyosun sen tecavuze ugraraken cevre ne yapıyorda o cevreyı o kadar dıkkate alıyorsun.
 
Memursun.
Gelirin var .
Çocukların var.
Hala bir sağlığın var.
Herseyin farkındasın.
Kocandan dayak yiyosun.
Ters ilişkiye zorlanıyorsun.
Zoraki birlikte oluyor ( tecavüz taciz diyemiyosun)
Kocan yetmez gibi ailesinden sideet görüyorsun.
Çocuklarının yaninda dayak yiyosun.
Cocuklarin babadan sevgi saygı ilgi görmüyor.
Esinin ailesinin onunde dayak yiyosun.
Kendi ailen gelince burnundan getiriyor
Boşanmak isteyosun ama o gücü bulamıyorsun.???????
Bu hayatı sürdürme gücünü kendinde bulup, boşanma gücünü bulamıyorsun??????
Sanırım acı çekmeye meyilli bir psikolijiniz var. Cehenemi dunyada kendine yasatan birisiniz.
Boşan be kardeşim boşan evlatlarina hem anne hem bana ol. Hayatina bak.
Kendin icin degilse bile evladın icin evladınin gözündeki anne profili icin onurun gururun icin boşan.
Zulme boyun egme.
 
183 ara sana psikolojik destek versin su anda psikolojin çok bozulmuş belliki ayni benim gibi ama benimki kızıyla ilgilenir ona bakar kızım ona aşık en azından bu var bende su anda mantıklı değilim evet. Destek alicam 1 hafta içinde sen memurmussun birde bak ben yandım yandım is arıyorum kurtar kendini 183 aramakla başka ise lütfen
 
Bi de merak ettim, sizin aileniz farkında değil mi bu olanların, dakka durmaz çeker alırım evladımı da torunlarımı da. Bu ne ya?!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…