• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yapabilirmiyim?

Gulcantas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
43
10
88
39
Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var

Başımı arabaya vurdu, devlet memuruyum, çocuklarım için dayandım üçlüsünü okuduktan sonra devam etmedim yazınıza.
Kızınızın ynında kafanızı kırmaya çalışan bir adam eminim ki kızınıza da fevkalade babalık yapar. Size söyleyecek pek bir şey kalmamış. Tercihiniz bu. Kendinize devlet hastanesindeki acil servis pansuman odasını tahsis ettirin. Dayağı yedikçe orada tedavi olursunuz. Zira kendi evlatlarına bunu yapan bir kadına değil akıl vermek, saygı bile duymuyorum.

Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla ldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var
Daha ne duruyorsun orda arkana bakmadan kaç. Elle tutulur bi tane iyi yani yok o evliligin. kocan tam bir pislik. darp raporu al muhakkak, acilen boşan. Sana da yazık yaaa... Mazoşist değilsen eğer 1 dakika bile durma artik orda.

Bu kadar şeye nasil sabrettin bunca zaman ve ne diye sabrettin ! Canına yazik valla

Canım hak etmişsin kocanın yerinde olsam daha fazlasını yapardım devlet memuru olduğunu okuduktan sonra gerisini bilmemize gerek yok.Sen hem kendine ve çocuklarına bakabilecek bir işe sahipsin hem de bu yaşadıklarını çekiyorsun ne diyeyim eşinin ellerine sağlık!

Öyle bir başarırsınız ki..
Hele bi o adımı atın..
Ben başardım..
Hem de borç batağı içinde..
Hem de iki küçük bebeyle..
Şu andaki hayatımı bilseydiniz şaşar kalırdınız..
Ben bile şaşırıyorum nerden nereye diye..
Kendinize saygı duyuyorsanız ve de çocuklarınızı çok seviyorsanız bir dakika bile kalmayın o adamla..

Bence yapabilirsiniz.
Mesleğiniz var elinizde çocuklarınızı da alıp ayrı bir eve taşının gerekirse annenizi de yanınıza alın sonra bu adamı bir an önce boşayın..
Böyle hayat geçmez bu zamana kadar yazık etmişsiniz kendinize
Hadi 1. çocuğu yaptınız 2. yi neden yaptınız?
Allah yardımcınız olsun.. Ezdirmeyin kendinizi güçlü olun..

Canım hak etmişsin kocanın yerinde olsam daha fazlasını yapardım devlet memuru olduğunu okuduktan sonra gerisini bilmemize gerek yok.Sen hem kendine ve çocuklarına bakabilecek bir işe sahipsin hem de bu yaşadıklarını çekiyorsun ne diyeyim eşinin ellerine sağlık!

Yok artık

O kadar da değil

Eline sağlık falan

Karşımızda dayanıklı bir kadın yoksa

Bu şekilde mi destek olup doğru yolu göstermeliyiz?

Sarsabiliriz, kendine getirmek için ama

Kimseye dayak yedi diye eline sağlık dövenin demeyi içim almaz.

bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami,

5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni,

cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi,

zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar,

çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok

devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var,

diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum

bunlar gerçekse devlet o iki çocuğu elinden alsın senin. elin dayakçısının ve tecavüzcüsünün yanında iki çocuk yetiştirmeye utanmıyo musun? belli ki utanmıyosun. dayağa, tecavüze, zorla oral ilişkilere gücün var ama boşanmaya gücün yok öyle mi? vallahi pes!

Nasıl yapabilir miyim ya ? Bu kadar mı körsünüz ? Bu adam yarın öbür gün bir sinir anında size ve evlatlarınıza bir şey yapabilir bunu görmüyor musunuz? Kendinizi öldürmek gibi bir niyetiniz varsa gidin kafanıza bir kurşun sıkın daha asil olur bu hayvanın eline kalmayın. Gidin bir mahkemeye boşanma davanızı açın uzaklaştırma kararı çıkarın yapın bir şeyler. Bu adamla bırakın cinsel hayatı (sizi zorladığı halde ters ilişkiye), akşam yemeği yenmez......

yani... kendin yaşıyorsun bunları ama çocuklarına neden yaşatıyorsun , onları bu duruma seyirci bırakmak asıl onların ruhunda onarılmaz travmalara sebep olacak. sen küçükken babanın anneni incittiği sahneleri unutabildin mi?
İstersen herşeyi yapabilirsin.. Lütfen kurtul o adamdan. çocuklarını kurtar o canavardan.

Sastim kaldim sabah sabah bu neee???
Neyi bekliyorsunuz ölmeyimi?
Hani bi bahanede yokki bosanmamak icin.
"Cocuklarima cok duskun bi babadir".
' Sonradan ozurler diler pisman oldgunu biliyorum" bla bla.
Hc biri yok.
Yok!
Neden bu iskence neden??

cocuklar icin bosanmiyorsun desem adamin umrunda degil, dayak yiyorsun, hakaret yiyorsun yetmiyor tecavuze uvruyorsun. ya adam sana tecavuz ediyor farkindda misin? ne bekliyorsun ya neyi bekliyorsun. hemen suanda al pilinibpirtini colugunu cocugunu bas git. memursun tayin iste, koruma iste darp raporu alip...

boşanırsam peşimi bırakmaz diyemi korkuyorsun
Hem o hem de çevre baskisi ve iki küçük çocukla yapabilir miyim
Neden yapamıyacaksınız? Bu cehenneme sizi bağlı tutan ne?
Kendime zaman tanidim aslında ise dönünce bosanicam diye hem loğusalik hem boşanma sikintilari ailesi de kesimi birakmaz bas etmem gereken çok silinti var boşanmaya kalkistigimda asla geri donmemem gerek bu gücü tam olarak tipladigimda yapmam gerek

Hem o hem de çevre baskisi ve iki küçük çocukla yapabilir miyim
cevrenin agzina tukureyim. surekli tecavuze ugramak cevreden daha mi guzel? iki kucuk cocuga zaten sen bakiyorsun adam ne yapiyor ki? aklini mi yitirdin? o kucuk bebeklerin ne gunahi var... cevre 10 gun konusur susar ama sen birgun.oldurulursun.

Yok artık

O kadar da değil

Eline sağlık falan

Karşımızda dayanıklı bir kadın yoksa

Bu şekilde mi destek olup doğru yolu göstermeliyiz?

Sarsabiliriz, kendine getirmek için ama

Kimseye dayak yedi diye eline sağlık dövenin demeyi içim almaz.
Valla karşımda eğitimsiz cahil bi kadın olsa böyle yorum yapmazdımkamuda çalışan bi kadın var nasıl bi insan bu kadar güçsüz olur psikopatın tekine hem de 2 çocuk yapmış birden manyaklaşmadı değil mi buadam hep böyleydi kusura bakmasın hak etmiştir benim gözümde ama insan çocuklarına ğzülüyor o çocukların Allah yardımcısı olsun

Back
X