• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yapabilirmiyim?

Canım hak etmişsin kocanın yerinde olsam daha fazlasını yapardım devlet memuru olduğunu okuduktan sonra gerisini bilmemize gerek yok.Sen hem kendine ve çocuklarına bakabilecek bir işe sahipsin hem de bu yaşadıklarını çekiyorsun ne diyeyim eşinin ellerine sağlık!
içinizdeki öfkeleri dışa vurma yönteminiz sanırım bir kadın burya yardım için yazmış nasıl bir vicdan ile ellerine sağlık diyebiliyorsun !

olanlrı bir kenara bırakıp şöyle fikir verecem ;
devlet memurusun tayin iste annen anladığım kadarı ile destek sana tayin istiyorsun koca denen bozuntunun elinden kartları alamayacaksın belli kayıp deyip yenilerini istiyorsun annen bir süre çocuklara baksın yanına gelip ve boşanırken nerde yaşadığını söyleme ve mümkünse tayin isterken belirt ki seni rahatsız etmesin ve bir an önce boşan
Çocuk var arada cocuklarini görmesini kanunla r sağlayacak sirra kadem basmak hayal

Arkadaşlar nazi seyler kualaga kolay gozumun önünde boşanan eşini vurdu adam gözlerimin önünde kadinin can verisini izledim ve daha çok şey bilmediğiniz bir şeye baliklama daliyosunuz ama o kadar çok şey gördüm ki korkuyorum cesarete ihtiyacim var korkuyorum ama kararliyim ve şunu da ekleyeyim öldürülen magdurenin yaninda iki tane koruma polisi vardi
İnan kulaga bile kolay değil. Dehşet..
ama hayatının baharındasın. Hem bak çocuklarda 2 yaşta gördükleri şeyi kendi hatırlamasada bilinçaltında asla atamıyor be karakterine yerleşiyor.

Bu eve gizli kamera yerleştirenler nasıl kullanıyo bunları. Delil niteliğinde olmayabilir ama belki kamu davası olarak kalır alırlar içeri belki.
Senin saklanman için onun ortadan kaybolması lazım bi süre.
Veya gebermesi lazım elleri kırılmasıca..

Evet tayin düşünüyorum ama çok küçük kizlar biri 5 ay biri 2.5 yas
tatlım tam zamanı büyüsün diye bekleme ..çevre faktörünü boşver o çevre seni koruyabildi mi bunca yaşadığın şeyden kimin ne dediği umurun olmasın sen annesin 2 meleğin var byle bir babanın bablık yapmasını istermisin onlara düşünmüşken harekete geç vazgeçme çevrende var hastaneden gereken raporu da al zor ters ilişki raporu alabilirsin diye düşünüyorum ve sana bulaşırlarsa onları rezil edeceğini belirt ve utanması ereken kişi eşin sen değilsin

Evet adli personelim ve aile mahkemesine yillarimi verdim kanunlari hakimin vereceği karari dahi kestireviliyorum çekişmeli olsun istemiyorum ama artik olacaksa da olsun 9 yillik bir cevrem var o is yerinde özel hayatimin bu şekilde nukse etmesini asla istemem drdiginz gibi tek çare tayin
Bunların hepsi çocuğunun yaşadığı tramvadan önemsiz. Bu babanın yanında yetişen çocuk ilerde ya annesi gibi dayak yemeye razı olur ya babası gibi döven taraf olur. İş cevren duyarsa duysun sen utanılacak bir şey yapmadın ki. Güçlü ol. Sadece çocuklarını ve kendini düşün.

Evet gerçekten tedaviye ihtiyacim var
iki çocuğunu da dayaktan hastanelik edince veya sakatlayınca boşanmak için cesaret edecek misin?
koca şiddetinden ölen kadın haberleri kadar, baba dayağı yüzünden ölen bebek, çocuk haberleri okumadın mı?

korkunun ecele faydası yok. bu adiyle yaşamak hergün ölüm değil mi sana ve evlatlarına?
sana değil de yavrulara çok üzüldüm.

Çocuk var arada cocuklarini görmesini kanunla r sağlayacak sirra kadem basmak hayal
sırr kadem basma ama uzak tut çocuklrdan o adamı çocuklarının kılına arar gelsin istermisin psikolojileri ne olack o çocukların sağlam karar verip uygulmaya geçmen gerekli abin ablan yada kardeşin yok mu boşanma işini konuşabileceğin

Bunların hepsi çocuğunun yaşadığı tramvadan önemsiz. Bu babanın yanında yetişen çocuk ilerde ya annesi gibi dayak yemeye razı olur ya babası gibi döven taraf olur. İş cevren duyarsa duysun sen utanılacak bir şey yapmadın ki. Güçlü ol. Sadece çocuklarını ve kendini düşün.
Haklisinjz

sırr kadem basma ama uzak tut çocuklrdan o adamı çocuklarının kılına arar gelsin istermisin psikolojileri ne olack o çocukların sağlam karar verip uygulmaya geçmen gerekli abin ablan yada kardeşin yok mu boşanma işini konuşabileceğin
Her seferinde abim engel oldu ayriliga guvenecegim tek kişi kendim

Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var
Once ailenle gorus. Git bir avukatla gorus mahkemeye ver. Rapor al dayak olayinda. Eve yaklasamaz bile. Hakim direk bosar zaten

herşeyi biliyor mu abin ayrıntısına kadar ... devlet memurluğun en büyük güvencen aslında ayrıl uygun lojman varsa yerleş toparlanana kadar orda yaşa ... ilerisi daha karanlık bu babanın ilerde çocuklara neler yapabileceğini kestiremiyorum iş dayakla kalır mı ... neler duyuyoruz okuyoruz

sürekli bahane üretiyorsun.
abin, annen, baban, çevre şu bu.

sen bir annesin. madem doğurdun onları korumak ilk ve en önemli görevin.
ölmekten mi korkuyorsun? sorsan herkes korkar. ama sen zaten yaşayan bir ölüsün. şimdi de çocuklarının ruhunun ölümüne seyircisin.
boşarsan kocan seni öldürür mü? bu psikopat er ya da geç seni ve çocuklarını zaten öldürecek.

çocuklarını kurtar bu cehennemden.

Arkadaşlar nazi seyler kualaga kolay gozumun önünde boşanan eşini vurdu adam gözlerimin önünde kadinin can verisini izledim ve daha çok şey bilmediğiniz bir şeye baliklama daliyosunuz ama o kadar çok şey gördüm ki korkuyorum cesarete ihtiyacim var korkuyorum ama kararliyim ve şunu da ekleyeyim öldürülen magdurenin yaninda iki tane koruma polisi vardi
gerçekten çekilmez ötesi berbat bir hayatın var.
bu hayatı sürdürmek te bir risk değil mi?
o evde senin ve çocuklarının can güvenliği var mı peki?
zaten büyük tehdit altındasın görünen o ki.
evet zor bir karar.
ancak böylesi bir hayattan sıyrılıp kurtulmak için bunu yapmalısın.
çocukların için diyorum sadece.
dikkatli plan yap akıllıca hareket et.
cidden kararlısındır umarım.
çok üzücü çok sürdürdüğün hayat.

Sonu ölüm bile olsa bu adama yaranmak için bi kap yemek bile koymam önüne neyi bekliyon ki bu piskopattan olan sana cocuklarina oluyor bosanmayi bile bekleme ailenin yanina git orda ac bosanma davasini koruma falan talep et böyle insan ne kadin ne cocuk ne ev nedir bilmez ailem ailem diye tuturur ama gercek ailenin ne oldugundan bile bi haber sana faydasi olmayan şiddet gösteren bi adamin yaninda hayatinj zehir etme

Kendinize ait geliriniz var niye bekliyorsunuz, kendinize yapmayin bunu. Emin olun adim attiktan sonra gerisi gelir guclu bulamiyorum demeyin o kadar dayaga katlanmak igrenc iliski zorlamalarina dayanmak daha guc deil mi ? Allah askina 2. Cocuk neden peki , bosanin kurtulun ya da terapi alin bisi yapmalisiniz mutlaka.

Iyi de sen bu şekilde yaşadığını mi sanıyorsun peki ?
Kızın giderek büyüyor ve psikolojisi bozuk bir birey olarak yetişiyor böyle giderse senin gibi ezik biri olarak kalacak ve o da ilerde kocasından dayak yiyecek.
Böyle mi devam etmek istiyorsun peki et o zaman .

Öldürülen kadınların en büyük hatası kocalarına hep şans vermek olmuş ve beklemek olmuş.
Eğer sana şiddet uygularsa ne yap et git darp raporu al elinde bulunsun.

elinde kapı gibi meslegin var bu şirret kocana ailen hala destek olabılıyosa sana hayli haylı sahip cıkarlar.
neden katlanıyosun adamda ne itibar ne para ne saygı ne sevgı var de ki
soyle iyiliği var ondan duruyorum kendıne acımıyosan cocuklarını ve onların psıkolojilerini dusun derim.

Back
X