• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yapabilirmiyim?

Elleri kırılsın nasıl kıyıyor size çocuklarınıza ya. İnanılmaz üzüldük. Allah yardımcınız olsun. Bynun sonu gelmez ki belli. Yeni bir hayat kurmanız lazım. Allah sizi korusun.

Ne söyleyeceğimi,ne düşüneceğimi bilemedim,DEHŞET!!!Bir an önce bu adamdan kurtulun.Çünkü bugün sizin yaşadığınız psikolojik ve cinsel şiddeti birkaç yıl sonra belki de kızlarınız yaşayacak Allah esirgesin.Lütfen hem kendiniz, hem de kızlarınız için ayrılın bu adamdan.Madem çalışıyorsunuz, emin olun şimdiki hayatınız kadar yormayacaktır bundan sonraki hayatınız sizi.

elinde kapı gibi meslegin var bu şirret kocana ailen hala destek olabılıyosa sana hayli haylı sahip cıkarlar.
neden katlanıyosun adamda ne itibar ne para ne saygı ne sevgı var de ki
soyle iyiliği var ondan duruyorum kendıne acımıyosan cocuklarını ve onların psıkolojilerini dusun derim.
Ruhen ve bedenen yaraliyim diyen bir insana ne kadar acimasizca yaklasim icinde olan insanlar var.
Bu dunyada herkes guclu ve cesur degil oyle olsaydi zaten dunya boylesi bir cehenneme donusmezdi.
Ama bicak kemige dayandiginda artik kaybedecek birseyi olmadigini anladiginda isyan eder.
Konu sahbinin belirttigi psikolojik ve sosyolojik etkileri gormeyip yoplumsal statu uzerinden dem vutup duranlar saniyormusunuz ki is guc sahbi kadinlar siddet gormuyor ezilmiyor
mutlu yasiyorlar dunyada. Modern nitelenen toplumlarda bile bu durumlar yasanirken dunyanin turkiyesinde neden garipseniyor.
Konu sahibi bir kere ayrilmaya tesebbus ettigini belirtmis basarisizlikla sonuclandigi icin daha beter olmus.
Korku duvari iyice yukselmis.
Burada asil sorun o korku duvarini asabilmek zaten.
Yillarin tramvasini ezilmisligini sindirilmisligini atamiyor o korku duvarini yikmakta zorlaniyor.
Dunyada ne ilk ne de son olacak bu yasananlar. Hicbir korku duvari sonsuza dek baki kalmaz.
Umarim kendiniz icin cocuklariniz icin en kisa zamanda yeni bir hayata baslamak icin o korku duvarni yikar gecersiniz.
Teşekkürler beni bizi en iyi siz tanimlamissiniz

Allah yrdımcınız olsun inşallah bir an evvel o cesareti güveni bulup kendinize başka bir yol çizersiniz. İnşallah o adam denilemeyecek şahıs da ettiğini bulur.

Yok artık

O kadar da değil

Eline sağlık falan

Karşımızda dayanıklı bir kadın yoksa

Bu şekilde mi destek olup doğru yolu göstermeliyiz?

Sarsabiliriz, kendine getirmek için ama

Kimseye dayak yedi diye eline sağlık dövenin demeyi içim almaz.
Aynen katılıyorum ya bu nasıl bir eleştiri eline sağlık falan iyi misiniz siz? Burada bir kadın çırpınıyor bu mudur söylenecek

Hem o hem de çevre baskisi ve iki küçük çocukla yapabilir miyim
Ya sende ne garip bir insansın ya biz çocuk diyoruz sen çevre diyorsun yazık ama çevre senin derdini biliyor mu? Sen kendine bir çeki düzen ver ara polisi zaten ters ilişki birinci derece boşanma sebebi. Sen işteyken çocuklara kim bakıyor?

Allah belasini versin o kuduruk hayvanin!
Ters iliskiye zorlamak nedir? Hamileyken orala zorlamak nedir?
Iki kizin var korkmuyor musun bu adamdan?
Birak yardim etmesin kizlarin bakimina, boyu devrilsin okuzun.
Kendini dusunmuyosan evlatlarini dusun, bu adamla yaslanabilir misin? Evlat buyutebilir misin?

insanlar temizlige gidiyorlar, apartman merdiveni siliyorlar da ne kendilerini ne cocuklarini oyle cehennem hayatinda yasatmiyorlar. Size soylenecek cok sey var ama eminim hepsi soylenmistir tekrar yazmaya gerek yok. Allah akil fikir versin.

Hanımlar acımasız yorumlarınızı kendınıze saklayın
ne kadar ığrenc yorumlar onlar oyle iki cumlenle dahı destek olamıyosan bosuna yazarak sayfayı kaplamayın
arkadas bır cıkar yol arıyor sadece lutfen empatı yapın bıraz.

Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var

Bu anlattıkların gerçekse bir an bile durma boşa adamı. Hatta çok geç bile kalmışsın. Ben okurken bile kötü oldum. Öyle bir adamla da büyümesin evlatların. Bence geç bile kalmışsın boşanmakta. Kesinlikle şehir değiştir, o adamdan tamamen kurtul... Ailen de gelebiliyorsa seninle gelsin, sana destek olsunlar... Yaşadıklarını ailenle paylaşsan eminim ki bir an bile o evde durmanı istemezler... İçim parçalandı yazdıklarını okurken :(

Artık dayak yemediğin, uzunca bir süre(1,gün,1 hafta,1 ay) seni sevmediğini,seninle ilgilenmediğini düşünmeye başlayacaksın.....Onun sevgi dilinin bu olduğu konusunda kendini ikna etmeye çalışacaksın....
O pisliği seviyorsan hep bu şekilde davranmasına kafanda geçmişi,çocukluğuyla ilgili onu masum çıkarmaya yönelik aklamalarda bulunacaksın,bir nevi acıyacaksın,böyle bir insana dönüşmesinde haklı olduğunu düşüneceksin.......
Dayak yedikten sonra aşırı derecece bir rahatlama olacak,huzur bulacaksın kısa bir sürede olsa.....
Tartışma ve kavga olmasın diye uğraşırken bir tarafında sına, zorla, dayak ye diye saçma sapan bir içgüdüyle hareket edecek.....
Kızını dövdüğü zamanlarda(için kan ağlasa da) nasıl olsa onun da canı evladı,bırak ne yaparsa yapsın deyip müdahale etmeyeceksin.....
Bir anne olarak sosyal hayatlarında aşırı korumacı ve fazlaca şefkatli olacaksın çünkü o çocukların annesi zulüm görüyor gözleri önünde aşırı derecede korku yaşıyorlar ve ara ara onlarda nasiplenecekler....
Çocuklarınız put kesilecek baba sinirliyken bir tarafa oturup dayak yeyişini izleyecekler,belli bir süre sonra ise o dayak yedi bizi dövmez diye düşünüp rahatlayacaklar....
Bunlar senin dönüşen yada dönüşecek olan ruhunun dili...........Sence sen normal bir insan mısın?,ya da normal olarak kalacak mısın?ve çocukların ne derece etkilenecek?.....
Bunlar sadece görünen ilişkiniz bir de yatak odası tahayyül edemiyorum bile....

Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var
Bu nasil bir hayvanliktir yaaa ki hayvanalr bile bu kadar adi olamaz yargilamak icin degil ama boyle bi okuzden neden 2 cocuk be arkadasim neyse elinde meslegin var lutfen ama lutfen cocuklarin icin birak su pisligi oofff soylencek o kadar cok sey varki biran once git eline darp raporunuda al ennnn ennn kisa zamanda birak git

Mazoşist olduğunuzu düşünüyorum.
O saydıklarınızın bir tanesi bile tek celsede boşanma sebebiyken, insan ancak acıdan zevk alırsa çekebilir bunları çünkü!
Yazık ya, gerçekten çok ama çok yazık.
Evime gelen yardımcı ablanın aylık geliri 700 800 tl, yani düzenli bir geliri, emekliliği yok ama o bile kocası sesini yükselttiği zaman kapının önüne koyuyor adamı.
Annem var benim, beraberce çocuklarımızı büyütürüz, üst baş alamam ama aç bırakmam diyor.
Siz devlet memurusunuz, aileniz arkanızda hala 'küçük yer burası' diyorsunuz.
E tayin isteyin, gidin başka şehre, devletten yardım isteyin izinizi kaybettirin.
Yoksa çok yaşamazsınız, ben söyleyeyim!

Arayıp kredi ve banka kartimi kaybettim diyorsun ayın 14 inde 15 inde maaşı elden kimlikle alıyorsun yıllık izinini ayarla ailene git çocuklarınla bu süreçten önce darp raporu al hi geçmişten yoksa bilerek kavga çıkar o darp raporunu al

Mahkemeye ver işin var çocuklar küçük sana veririler tabiki..
Hiç çekme buna mahkum değilsin boşanmak ayıp degilllll

Ne memurusun bilmiyorum ama boşanmakta özür gurubu tayinine girebiliyor

Hayata 1 kez geliyorsun neden bu korkaklık..

Back
X