Yumurta döllenme zamanında oldu adete 12 gün kala var hafif hafif kramplar var yaptığın günün akşamında başladı şuan ara ara vuruyo sizce adet agrisimidir yoksa hamilelikmi beyaz akintida geldi eğer degilsemde bu aralar tam zamanı da girsem sorun olur mu yanlisikla çocuk varsa düşer yada ikiz olurmu yanlisikla dollenirken de girebilirmiyim yardımcı olun
Hissettiğiniz kramplar yumurtanızın çatlamasının etkisidir hala. Şuan yerleşme bile gerçekleşmedi, döllenme gerçeklemiş olsa bile, ki bunu bilemeyiz.
İstediğiniz kadar ilişkiye girin, bu çoğul gebelik veya düşük (daha doğrusu kimyasal gebelik) oluşmasına sebep olmaz.
Ay çok teşekkür ederim dünden beri bunu düşünüyorum bu aralar yumurtlama donemim tam olsun istiyorum şuan olmusmudir olduysada zarar vermem istemem ondan
Ay çok teşekkür ederim dünden beri bunu düşünüyorum bu aralar yumurtlama donemim tam olsun istiyorum şuan olmusmudir olduysada zarar vermem istemem ondan
Ya inşallah yeni evliyim de çok bilgim yok ondan evet olduğu günün ikinci günü akıntı geldi ve daha da gelmedi o zaman henüz hamile kalmadım zararı yoksa bn deneyim yine teşekkür ederim