Sizce yapmaliyiyim

Gebekalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
36
6
1
24
Yumurta döllenme zamanında oldu adete 12 gün kala var hafif hafif kramplar var yaptığın günün akşamında başladı şuan ara ara vuruyo sizce adet agrisimidir yoksa hamilelikmi beyaz akintida geldi eğer degilsemde bu aralar tam zamanı da girsem sorun olur mu yanlisikla çocuk varsa düşer yada ikiz olurmu yanlisikla dollenirken de girebilirmiyim yardımcı olun

Anlamadım, nereye gireceksiniz belirtmemişsiniz. Kastınız ilişkimi?

Hissettiğiniz kramplar yumurtanızın çatlamasının etkisidir hala. Şuan yerleşme bile gerçekleşmedi, döllenme gerçeklemiş olsa bile, ki bunu bilemeyiz.
İstediğiniz kadar ilişkiye girin, bu çoğul gebelik veya düşük (daha doğrusu kimyasal gebelik) oluşmasına sebep olmaz.

Son düzenleme:
Ay çok teşekkür ederim dünden beri bunu düşünüyorum bu aralar yumurtlama donemim tam olsun istiyorum şuan olmusmudir olduysada zarar vermem istemem ondan

Ay çok teşekkür ederim dünden beri bunu düşünüyorum bu aralar yumurtlama donemim tam olsun istiyorum şuan olmusmudir olduysada zarar vermem istemem ondan
Eğer yumurta akı gibi olan akıntınız devam etmiyorsa yumurtanız çatlamıştır. İlişki gebelik oluşması için şart, dolayısıyla zarar veremez.

İnşallah bu ay gebelik elde edersiniz. Biraz daha sakin olun. Stres yerleşmeyi olumsuz etkileyebilir

Ya inşallah yeni evliyim de çok bilgim yok ondan evet olduğu günün ikinci günü akıntı geldi ve daha da gelmedi o zaman henüz hamile kalmadım zararı yoksa bn deneyim yine teşekkür ederim

Ya şeffaf su gibi akıntı oluyo su gibi sıvı renksiz doktora git melimiyim

Ya şeffaf su gibi akıntı oluyo su gibi sıvı renksiz doktora git melimiyim

Yani kaşıntı ve kötü koku yoksa bence endişelenecek bir şey değil ama sizin vücudunuz, siz daha iyi bilirsiniz. Renksiz akıntı bende adet belirtisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…