Sizce Yaptığım Doğru Mu

MissPrenses

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
5
0
6
Manisa
Merhaba kızlar. Benim bir sorunun var. Aslında tam sorun denemez. Eşimle yaklaşık 3 yıldır evliyiz. 2 hafta sonra 3. Yılımıza geçecez. 3-4 ay önce eşim işten gelmişti. Yatak odasında uzanıyordu. Ben de altımı değiştirdim gözü ününde tayt giydim. İstemeden tahrik ettim onu ve ilişkiye girdik. İstediğim bir ayakkabı vardı ve bana almıyordu (hakkını yemeyeyim biraz pahalıydı) ilişkiden sonra tekrar sorduğumda ayakkabıyı almayı kabul etti.
Bundan yine 1.5 ay önce beğendiğim bir elbiseyi alması için bilerek tahtik ettim. Beyaz ince bir tişört giydim ve daha sonra gözü önünde ıslattım. İnternetten okuduğum birkaç taktikle o elbiseyi de aldırdım. Fakat aldığım elbiseyi rahtlıkla giyemiyorum. Ahlaksız bir yolla aldırdığım için kendime f..işe gibi hissediyorum. Dediğim gibi 2 hafta sonra yıl dönümü olduğu için özel bşr gece olacak. Onun benden istediği bir fantazş vardı onu yapıcam ve büyük ihtimalle ona bir şeyler daha aldıracam. Kızlar benim içim rahat etmiyor böyle yapınca sizce bu doğru mu değil mi? Bu forumu ziyaretçi olarak takip ediyordum ama sırf bu soru için üye oldum diyebilirim.

Konu Fake gibi geldi :))

Çok saçma bir taktik hiçbir bayanın aklına gelmezdi..

Hayal gücünüze hayranım..

Tabi bayansanız

parayı veren düdüğü çalar hesabı istediğinizi aldırmak için farklı bir yöntemmiş

bu davranışlarına karşı sana bir şey derdim ama ..gerçi insan kendini bilir yaa

Yıldönümü gecesini boş geç. O gece bir şey istemeden ilişkinin tadını çıkar. Hem vicdanın da rahatlar.

güle güle giyinin elbisenizi :)

vay be hıç aklıma gelmemıştı
ıyı fıkır sağol dostum bende deneyeyım.

nıckde çok manıdar MıssPrenses
erkeklerın aklına hep prenseslı şeylerı gelıyor zatı nedensee

Tamam kızlar artık hatamı anladım aslında zaten farkındaydım ama son noktayı koyamadım. Eleştirilerinizde haklısınız fakat lütfen işi hakaret boyutuna getirmeyin.

Canın mı sıkılıyor senin ya. İlgi çekmek için böyle bir yöntem mi seçtin. Ama bu yöntemi gerçekten yaptın mı bilemem.
Bugün üye olmuşsun ilk konunuda bu konuyu açmışsın. Başka yorumda yok.
Zamanın çoksa zamanını saçma sapan işlerle ilgilenme
Ayrıca kadınlar kulübünde sırf ilgi çekmek için konu açmışsın ama emin ol konu kapanır arkadaşım.:)

ahahahaha eğer sen kadınsan canım kardeşim, bu yaptığın hareket bir parçanmış gibi normal görünecekti sana ve emin ol forumlarda falan çare aramayacaktın. FAKE'sin. missprenses mi ahahaha, ay iyi güldürdün, kamil falan mı adın?

Bende konunun kapanmasını talep ediyorum. Nasıl kapatılır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…