P
ppelinn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ppelinn
sevgilinizi seviyorsunuz ama size yargısız infaz yaptı diyelim.bu durumda ilişkinizi direk bitirir miydiniz???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilinizi seviyorsunuz ama size yargısız infaz yaptı diyelim.bu durumda ilişkinizi direk bitirir miydiniz???
peki açıklamaya calısıcam.ben mezun olup türkiyeye dönecektim.o hala okula devam edıyor. benım arkadasımın sevgilisine ben onu türkiyede aramam zaten oda bunu biliyor falan demiş.oda tabi bana sorsaydn keşke dedi bana.ama zaten sorumsuz ve ilgisizdi.bundan ötürüde sinirlendm.sonucta ben kafamdan üretmiyorum ki o bişeyler yapıyor ki bende kızıyorum.neyse durum bu arkadaşlar(
peki açıklamaya calısıcam.ben mezun olup türkiyeye dönecektim.o hala okula devam edıyor. benım arkadasımın sevgilisine ben onu türkiyede aramam zaten oda bunu biliyor falan demiş.oda tabi bana sorsaydn keşke dedi bana.ama zaten sorumsuz ve ilgisizdi.bundan ötürüde sinirlendm.sonucta ben kafamdan üretmiyorum ki o bişeyler yapıyor ki bende kızıyorum.neyse durum bu arkadaşlar(
peki açıklamaya calısıcam.ben mezun olup türkiyeye dönecektim.o hala okula devam edıyor. benım arkadasımın sevgilisine ben onu türkiyede aramam zaten oda bunu biliyor falan demiş.oda tabi bana sorsaydn keşke dedi bana. ama zaten sorumsuz ve ilgisizdi. bundan ötürüde sinirlendm.sonucta ben kafamdan üretmiyorum ki o bişeyler yapıyor ki bende kızıyorum.neyse durum bu arkadaşlar(
ya o ona sormadan direk karar aldm diye kızmıs bana.bbenim yerimde olsan napardn dedm sana sorardm konusurdm senle dedi.zaten terk eden o oldu ben değil.ben sevdiğimden devam etmek istedm hata yaptım biliyorum.ya ne arıyordu ne soruyordu beni.sonra ben dayanamayıp msj atınca suclu oluyodum.yanı ona göre basından beri yargısız ınfaz yapmısım sabredememiş bana.en sonunda da benden sana tavsiye yargısız ınfaz yapma dedi.bitirdi.bukadar kolaymıs yani.allahaşkına bana bi örnek verin bu durumla ilgili benım kafam karıstı cunku.hatamı yaptım dıyorum kendıme.naparsan yargısız ınfaz yapmış olursun kafamçokkarıştı