sizce yaş farkı sorun mu ?

Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
Yaş farkından ziyade huyunu suyunu anlamaya çalış. Benim eşimle aramda 6 yaş var, olgunluk bakımından 10 yaştan fazla fark var gibi ama bu durumu çok seviyorum:)) Ailesinin sorumluluğunu almış biri olması bi yandan çok iyi bir özellikken diğer yandan ileride bu durumla ilgili sorun yaşanan söz konusu olabilir bunları iyi tart derim.

Ama canım yinede kimsenin lafına bakma evlilik oyuncak değil kendi içinden geleni yap sen yanına yakıştıriyosan anlasabiliyosan mutlu olabiliyosan sıkıntı etme ama yinede iyi düşün biz esimizle yakisiyoz aramızda 10 yaş var ama hiç belli olmuyo yaş farkı bizde

Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
Eşimle aramızda 13 yaş var gayet iyi anlaşıyoruz

esimle aramda daha fazla yas farki var. onemli olan insanlik ve saygiyi korumak

Yaş farkının aşırı olanı tabi ki sorun yaratır. Birbirinize uyum sağliyor musunuz iyice tanıyın. Daha olgun olur evet sizden büyük bir erkek ama bence en önemli olan insanlık. Bir insan kaç yaşında olursa olsun merhamet anlayış sahibi olması insanligiyla ilgilidir. İyi bir eş ve baba olmasi tamamen insanligiyla ilgilidir. Siz evlilik sürecinde uyum sağlayacak misiniz onu anlamaya çalışın. Uyumlu olacağınızı düşünüyorsanız ve iyi bir insansa yaş farkının önemi yoktur.

Back
X