sizce yavaş yavaş bitiyor mu?

perimasali8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
64
7
1
45
arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım ama uzun süredir buranın takipçisiydim.
iyi gittiğini sandığım bir ilişkim vardı. seviyordum beni de sevdiğini düşünüyordum. ilk zamanlar her şey güzeldi benim için çok güzel şeyler yaptı. ama son zamanlarda var bişeyler farkediyorum. soğuk ve ilgisiz davranıyor. sırf aramadın demeyim diye arıyor. evlilik kararımız vardı.önce bana "evliliği erteleyelim" dedi sonra da "bir gün evlenecez inşallah" dedi.
bana yol gösterin ne olur? karmakarışığım ..
arkadaşlar merhaba.bugün yani perşembe günü beni hiç aramadı.moralim çok bozuldu.sanki ayrılmak istiyor ama birden söyleyemiyor gibi.
size onun söylediği bazı şeyleri söyleyeceğimm bunlar ne anlama geliyor?
"biz seninleçok hızlı tanışdık.birbirimizi tanıma fırsatımız çok olmadı" dedi geçende.bir de o yanımdayken bir şey oldu ben güldüm "kendini görsen kendinden ayrılırsın" dedi.sanırım çirkin buldu.ALLAH aşkına fikir verin :(

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım ama uzun süredir buranın takipçisiydim.
iyi gittiğini sandığım bir ilişkim vardı. seviyordum beni de sevdiğini düşünüyordum. ilk zamanlar her şey güzeldi benim için çok güzel şeyler yaptı. ama son zamanlarda var bişeyler farkediyorum. soğuk ve ilgisiz davranıyor. sırf aramadın demeyim diye arıyor. evlilik kararımız vardı.önce bana "evliliği erteleyelim" dedi sonra da "bir gün evlenecez inşallah" dedi.
bana yol gösterin ne olur? karmakarışığım ..

Sizce beden böyle olfu

Sizce beden böyle olfu
geçenlerde bana gelmişti.ben biraz şımarık davrandım yanında.ama bilmiyorum onun yanında kendimi çocuk gibi hissettim :( o da bundan rahatsız olmuş.kafasında soru işaretleri varmış.onları düzeltmesi gerekiyormuş.bahane mi bunlar acaba :(

geçenlerde bana gelmişti.ben biraz şımarık davrandım yanında.ama bilmiyorum onun yanında kendimi çocuk gibi hissettim :KK43: o da bundan rahatsız olmuş.kafasında soru işaretleri varmış.onları düzeltmesi gerekiyormuş.bahane mi bunlar acaba :KK43:

Yaslar ve ne kadar sure ilskiniz var

arkadaşlar gerçekten yol göstermenize ihtiyacım var.bu durumdayım.nasıl davranmalıyım :( kendimi küçük düşürmek istemiyorum.

bana da bahane gibi geliyor :( nasıl davranmalıyım bu durumda :(
bn olsam ustune gitmezdim, boyledavranmaya devam edersede ayrılırdım..
ben eşimle nişan oncesi 5 yıl geçirdim ve eşim hergun her saat evlşlik için yalvardı bana.. Birgun bile isteği bitse veya azalsaydı asla onla kalmazdım.

Yasi geregi olgunlukla karsiniza gecip olan biteni anlatmasi gerekiyor.Bu sekilde devam ederse onun yapmadigini siz yapin ve sorun. Bu durumdan tedirgin oldugunuzu soyleyin.

geçenlerde bana gelmişti.ben biraz şımarık davrandım yanında.ama bilmiyorum onun yanında kendimi çocuk gibi hissettim :KK43: o da bundan rahatsız olmuş.kafasında soru işaretleri varmış.onları düzeltmesi gerekiyormuş.bahane mi bunlar acaba :KK43:

Çocuk gibi davranmak çok geniş birşey bence.
Misal çocuk taklidiyle mi konustunuz ?
Neye böyle küçük kedi gibi onun omzuna göğsüne doğru yatar gibi mi sırnaştınız.
Yürüyüşünüz mü çocuk gibiydi.
Veya çocukça triplere mi girdiniz ?
Ciddi konuyu çocukça laflarla mı karşılık vererek fikrinizi belli ettiniz.

Çocuk gibi davranmak çok geniş birşey bence.
Misal çocuk taklidiyle mi konustunuz ?
Neye böyle küçük kedi gibi onun omzuna göğsüne doğru yatar gibi mi sırnaştınız.
Yürüyüşünüz mü çocuk gibiydi.
Veya çocukça triplere mi girdiniz ?
Ciddi konuyu çocukça laflarla mı karşılık vererek fikrinizi belli ettiniz.
aslında bu dediklerinin hepsini yaptım :(

Hiçkimse bulunmaz hint kumaşı değil eğer böyle bahaneler arıyorsa (ki arıyor) yol ver gitsin olgun insansın oturup yalvaracak ağlayıp sızlayacak aşk acısı çekecek halin yok ve kimse vazgeçilmez değil :KK54:

zannetmiyorum ama aklıma da gelmiyor değil :KK43:

zannet zannet lütfen.
öyle elle tutulur sebebi olmayan soğumalar,vırttan zırttan kafamda soru işaretleri var muhabbetleri erkeklerin genel bahanesi
bak konularda "hayalkırıklığı" başlıklı bir konu var.okumadıysan oku lütfen.

aslında bu dediklerinin hepsini yaptım :KK43:

Ben sadece son dediğime takılırdım.
Ciddi biseyde çocukça tavır takınıldığında uyarırım ama deliririm yinede.
Yaşım 21.
Ama sırf bunlar için evlilik ileri tarihlere, bilinmezliğe atılması saçma bence..

Back
X