- 11 Şubat 2016
- 64
- 7
- 1
- 45
- Konu Sahibi perimasali8
arkadaşlar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk gibi davrandım derken??ben 35 o 33 ilişkimiz 1 buçuk yıllık
peki bu aşamada nasıl davranmamı tavsiye edersiniz?Gönlü senden geçiyor bence. Radarinda biri olsa da olmasa da seni ilk baslardaki sevmiyor muhtemelen. Baska secenekleri oldugunu kesfetmis olabilir. Vazgecemeyecegi biri olmaktan cikiyorsun sanirim.
arkadaşlar lütfen fikirlerinizi benden esirgemeyinçok kötüyüm
![]()
Geri çekil ayni taktiği uygula arama yazma görüşme bahane üret mantıklı olsun ama inat yaptığını düşünmesin. Ve bekle bakalım sorar da yanasirsa ne ala yok ses çıkmazsa üzgünüm ama radar mevzuu kanitlanirpeki bu aşamada nasıl davranmamı tavsiye edersiniz?
dişlerimi çok beğenmem.bilmiyorum.içimden bir şey yapmak gelmiyor inan.sadece üzülüyorum.Gülerken halini görsen sen kendinden ayrılırsın demiş , dişlerin çirkin mi ? Çirkinse yaptır. Saçını başını değiştir bakımlı ol kendine özen göster saçlar gönlü eller manikürlü olsun ve ona birazcık mesafeli davran gör bak Nasıl değişir
Gülerken halini görsen sen kendinden ayrılırsın demiş , dişlerin çirkin mi ? Çirkinse yaptır. Saçını başını değiştir bakımlı ol kendine özen göster saçlar fönlü eller manikürlü olsun makyaj yap kendin bak kilon varsa biraz diyet yap ve ona birazcık mesafeli davran gör bak Nasıl değişir
Öyle oturduğun yerde üzülürsen Ada'm gider . Kalk ayağa hemen kendine gel. Git dişlerine bakım yaptır bin lira civarı tutar . Saçını yaptır güzel giyin Ada'm desinki n'oluyo bu kıza ? Mesafeli ol gör bak roller Nasıl değişiyordişlerimi çok beğenmem.bilmiyorum.içimden bir şey yapmak gelmiyor inan.sadece üzülüyorum.
Yahu kız onu avucuna tekrar alsın sonra normale dönerDiş neyse ne de saç baş her zaman bakımlı olmaz ki? Her zaman makyajlı da olamaz bir insan. Seven adam onu sabah yataktan kalkmış haliyle sevebilmeli. O halde ilk günaydın gülümsemesi makyajlı ve saç baş yapılı olmayacak sonuçta.
peki bu aşamada nasıl davranmamı tavsiye edersiniz?
Fikre katılıyorum fakat sonuç yanlış adam diyeceğini demiş bakım yapsa da bos bence bakım yapın aynı tavrı takinin ve yol verin gitsinÖyle oturduğun yerde üzülürsen Ada'm gider . Kalk ayağa hemen kendine gel. Git dişlerine bakım yaptır bin lira civarı tutar . Saçını yaptır güzel giyin Ada'm desinki n'oluyo bu kıza ? Mesafeli ol gör bak roller Nasıl değişiyor