sizce yavaş yavaş bitiyor mu?

Gönlü senden geçiyor bence. Radarinda biri olsa da olmasa da seni ilk baslardaki sevmiyor muhtemelen. Baska secenekleri oldugunu kesfetmis olabilir. Vazgecemeyecegi biri olmaktan cikiyorsun sanirim.

Gönlü senden geçiyor bence. Radarinda biri olsa da olmasa da seni ilk baslardaki sevmiyor muhtemelen. Baska secenekleri oldugunu kesfetmis olabilir. Vazgecemeyecegi biri olmaktan cikiyorsun sanirim.
peki bu aşamada nasıl davranmamı tavsiye edersiniz?

arkadaşlar lütfen fikirlerinizi benden esirgemeyin :KK43: çok kötüyüm :KK43:

Yapmamanız gereken bir şeyi söyleyim ben. Kendinizi onun istediği bir kalıba sokmayın. Sevdiğimiz insanların yanında içimizden geldiği gibi en rahat halimizle davranabilmeliyiz. Haraketleriniz size absurd gelmiyorsa değiştirmeyin.
Bir de yetişkin insanlarsınız. İlk yüzyüze görüşmenizde açıkça konuşun bence. Sorun kafanızdaki soruları.

Gülerken halini görsen sen kendinden ayrılırsın demiş , dişlerin çirkin mi ? Çirkinse yaptır. Saçını başını değiştir bakımlı ol kendine özen göster saçlar fönlü eller manikürlü olsun makyaj yap kendin bak kilon varsa biraz diyet yap ve ona birazcık mesafeli davran gör bak Nasıl değişir

Gülerken halini görsen sen kendinden ayrılırsın demiş , dişlerin çirkin mi ? Çirkinse yaptır. Saçını başını değiştir bakımlı ol kendine özen göster saçlar gönlü eller manikürlü olsun ve ona birazcık mesafeli davran gör bak Nasıl değişir
dişlerimi çok beğenmem.bilmiyorum.içimden bir şey yapmak gelmiyor inan.sadece üzülüyorum.

Ayrıca su evlilik konusunu da acmayin olurda yine samimiyetinjz artarsa, bekleyin o kursun cümleleri kadın sürekli soyleyince kotu duruyor erkekte boyle düşünüyor kaçıyor bırakın niyeti yoksa yaşınız genç nasip değilmiş dersiniz

Gülerken halini görsen sen kendinden ayrılırsın demiş , dişlerin çirkin mi ? Çirkinse yaptır. Saçını başını değiştir bakımlı ol kendine özen göster saçlar fönlü eller manikürlü olsun makyaj yap kendin bak kilon varsa biraz diyet yap ve ona birazcık mesafeli davran gör bak Nasıl değişir

Diş neyse ne de saç baş her zaman bakımlı olmaz ki? Her zaman makyajlı da olamaz bir insan. Seven adam onu sabah yataktan kalkmış haliyle sevebilmeli. O halde ilk günaydın gülümsemesi makyajlı ve saç baş yapılı olmayacak sonuçta.

dişlerimi çok beğenmem.bilmiyorum.içimden bir şey yapmak gelmiyor inan.sadece üzülüyorum.
Öyle oturduğun yerde üzülürsen Ada'm gider . Kalk ayağa hemen kendine gel. Git dişlerine bakım yaptır bin lira civarı tutar . Saçını yaptır güzel giyin Ada'm desinki n'oluyo bu kıza ? Mesafeli ol gör bak roller Nasıl değişiyor

Diş neyse ne de saç baş her zaman bakımlı olmaz ki? Her zaman makyajlı da olamaz bir insan. Seven adam onu sabah yataktan kalkmış haliyle sevebilmeli. O halde ilk günaydın gülümsemesi makyajlı ve saç baş yapılı olmayacak sonuçta.
Yahu kız onu avucuna tekrar alsın sonra normale döner

Onu asla arama arayınca sıcacık karşılık verme.
Bu erkekler kendilerini ne sanıyor..
Ne demek kendini gülerken görsen kendinden ayrılırsın..
Adam resmen hakaret etmiş..
Böyle sözler ilişkilere yakışmaz..
Şahsen bana böyle birşey dese 14 yıllık eşime kan kustururum..

peki bu aşamada nasıl davranmamı tavsiye edersiniz?

İnan şöyle yaparsan böyle olur diyemem. Cunku erkegin karakterini bilmiyorum. Sunu hatirlat kendine olacak olan olur.

Konusabiliyorsaniz, fevri degilse, lafi agzina tikayip uste cikmayacak biriyse guzel guzel konusmayi deneyebilirsin. Sorun neymis anlamak icin. Sevgi eksikliginden kaynaklaniyorsa isin biraz zor olabilir, cok ustune dusersen kacabilir bilmiyorum. Yazdiklarindan panik okunuyor, bu panik ruh hali ile acele hareketler yapma bu arada.

Hani sanki seni artik cok istemiyor ama vicdan yapmayacagi, kendini hakli hissettirecek bahaneler bulmaya calisiyor olabilir. Bu da sevgi eksikligi demek. Seninle hala gorusmesi de ayrilik konusmasi yapamayacak kadar kendi canını sıkmayi sevmeyen biri ve seni mantikli ama az duygusal bir tercih ( yedek yani, cok ozur dileyerek yaziyorum bunu) olarak gordugunu ve kararsizlik icinde oldugunu dusunmuyor da degilim.

Öyle oturduğun yerde üzülürsen Ada'm gider . Kalk ayağa hemen kendine gel. Git dişlerine bakım yaptır bin lira civarı tutar . Saçını yaptır güzel giyin Ada'm desinki n'oluyo bu kıza ? Mesafeli ol gör bak roller Nasıl değişiyor
Fikre katılıyorum fakat sonuç yanlış adam diyeceğini demiş bakım yapsa da bos bence bakım yapın aynı tavrı takinin ve yol verin gitsin

Gülerken halini görsen sen kendinden ayrılırdin dedi size öylemi?
Resmen saygısızlık terbiyesizlik etmiş. .size hakaret etmiş. .
Ben olsam daha öncede gördün gülüşümü şimdimi çirkin geldi diye sorar sonrada basar gider bidaha da yüzüne bile bakmazdım. .
Daha şimdiden size böyle davranan adam evlenince her türlu hakareti eder..

Size ilgisi azalmış,hem de aşağılamaya başlamış. Böyle biri için ne diye mücadele edeceksin ki?

Back
X