sizce yavaş yavaş bitiyor mu?

gerçekten şu an berbat hissediyorum.bugün hiç aramadı.ben de aramıyorum.aramam da .yazıklar olsun.demek her şey bu kadar mıydı.yazıklar olsun...

sen aramayınca arar bence.biz de evliliği planladık.ama ailesi istemedi beni.ona ragmen evlencez diyor.ama bi icraat yok:))al benden de o kadar.zaten bi suru şeyler var.hiçbişeyin hesabını sordutmuyor.kafayı yiycm.biz de kustuk valla şu an:)))

ayrıca aşağılanmış gibi hissetme konuşmazsın olur biter.bu erkekler hep böyle.ben alıştım valla.umursamamak lazım.nasılsa arıycak seni rahat ol.ararsa sen ne diyceksin asıl ona?

sen aramayınca arar bence.biz de evliliği planladık.ama ailesi istemedi beni.ona ragmen evlencez diyor.ama bi icraat yok:))al benden de o kadar.zaten bi suru şeyler var.hiçbişeyin hesabını sordutmuyor.kafayı yiycm.biz de kustuk valla şu an:)))
aynen onun ailesi de bana mesafeli.ama sorun bundan kaynaklı değil.o uzaklaştı benden inan kendimi çok aşağılanmış hissediyorum.

ayrıca aşağılanmış gibi hissetme konuşmazsın olur biter.bu erkekler hep böyle.ben alıştım valla.umursamamak lazım.nasılsa arıycak seni rahat ol.ararsa sen ne diyceksin asıl ona?
bilmiyorum ne demem gerek :(

inan ailesiyle de alakalıdır.o öyle öyle demeyebilir.bazı erkekler inadına istemedikleri sevgilisini daha cok seviyor inadına evlenenler de var yani.kafasında ne var bilmiyorum ama sana mesafeli oldugu belli evet.senin yapacağın umursamaz davranmak.başka turlu nasılsa bana bağımlı der sallamaz seni

kafanda ne var ne ilişkimizle ilgili kararın duşuncelerin ve hissettiklerin neler diye sor bence.cevabına göre de ayar çekip yol verirsin.ah tatlişim,bunlar hep böyle.ben de cok bıktım valla.ben de ne tepki vereceğimi sapıttım artık.

Kendini görsen kendinden ayrılırsın lafından sonra; biraz düşünürdüm. Seven insana, sevdiğinin her şeyi güzel gelir, hoş gelir. Ki bu gülüş... Bir kadının gülüşünden güzel ne olabilir?
Ben en çok buna takıldım.
Bir de yanılıyorsam düzeltin ama; bir kadının içine bir his oturunca yanılması küçük bir ihtimaldir bence.
Sizin içinizde bahane arıyor hissi varsa, düşünün ve siz bir karara varın. Bir insanın yanındayken "acaba,acaba?" sesleri yükseliyorsa zihninizde zamanınız da kaliteli geçmez ki.

Kendini görsen kendinden ayrılırsın lafından sonra; biraz düşünürdüm. Seven insana, sevdiğinin her şeyi güzel gelir, hoş gelir. Ki bu gülüş... Bir kadının gülüşünden güzel ne olabilir?
Ben en çok buna takıldım.
Bir de yanılıyorsam düzeltin ama; bir kadının içine bir his oturunca yanılması küçük bir ihtimaldir bence.
Sizin içinizde bahane arıyor hissi varsa, düşünün ve siz bir karara varın. Bir insanın yanındayken "acaba,acaba?" sesleri yükseliyorsa zihninizde zamanınız da kaliteli geçmez ki.
içime akıtıyorum gözyaşlarımı inan şu anda.nasıl davranmamı tavsiye edersin?

Hakarete katlanamayan tek ben mi varım?? Sevgilim bana kendini görsen ayrılırsın dese o...u çocuğu bas geri sen kimsin derdim. Niye kadınlarımız hakarete tepki göstermiyor??
bilmiyorum.söylediği anda o kadar batmadı belki de ağır salağım :(
ama parçaları birleştirince sanırım anlıyorum.adam döndü evlilik fikrinde.anlamadığım şu:
bir eline bıçak alıp eti yavaş yavaş kanata kanata kesmek var bir de tek hamlede kesmek...
neden adam gibi "istemiyorum artık seni bitti" demiyor?

bilmiyorum.söylediği anda o kadar batmadı belki de ağır salağım :KK43:
ama parçaları birleştirince sanırım anlıyorum.adam döndü evlilik fikrinde.anlamadığım şu:
bir eline bıçak alıp eti yavaş yavaş kanata kanata kesmek var bir de tek hamlede kesmek...
neden adam gibi "istemiyorum artık seni bitti" demiyor?

Eh çünkü terk eden , üzen taraf olmanın vicdani sorumluluğunu yüklenmek istemiyor. Onun yerine seni yıldırıp senin gitmeni istiyor.

Siz üstüne ne kadar çok duserseniz değeriniz o kadar azalir ve hic çekici gelmezsiniz.bahane üretiyor zamana birakin. Hani bir laf vardır dönerse sizindir giderse zaten hic sizin olmamiştir diye.zorla ne guzellik ne mutluluk oluyor.allah yardim etsin zor bir durum allah Gönlünüze gore versin.

Siz üstüne ne kadar çok duserseniz değeriniz o kadar azalir ve hic çekici gelmezsiniz.bahane üretiyor zamana birakin. Hani bir laf vardır dönerse sizindir giderse zaten hic sizin olmamiştir diye.zorla ne guzellik ne mutluluk oluyor.allah yardim etsin zor bir durum allah Gönlünüze gore versin.
Allah razı olsun.aynen dediğin gibi yapmalıyım.şu aşamada üzerine düşersem gerçekten değerim azalır dediğin gibi.gururlu, dik bir şekilde beklemek en doğrusu sanırım.

Back
X