- 11 Şubat 2016
- 64
- 7
- 1
- 45
- Konu Sahibi perimasali8
-
arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım ama uzun süredir buranın takipçisiydim.
iyi gittiğini sandığım bir ilişkim vardı. seviyordum beni de sevdiğini düşünüyordum. ilk zamanlar her şey güzeldi benim için çok güzel şeyler yaptı. ama son zamanlarda var bişeyler farkediyorum. soğuk ve ilgisiz davranıyor. sırf aramadın demeyim diye arıyor. evlilik kararımız vardı.önce bana "evliliği erteleyelim" dedi sonra da "bir gün evlenecez inşallah" dedi.
bana yol gösterin ne olur? karmakarışığım ..
geçenlerde bana gelmişti.ben biraz şımarık davrandım yanında.ama bilmiyorum onun yanında kendimi çocuk gibi hissettimSizce beden böyle olfu
bahane tabisigeçenlerde bana gelmişti.ben biraz şımarık davrandım yanında.ama bilmiyorum onun yanında kendimi çocuk gibi hissettimo da bundan rahatsız olmuş.kafasında soru işaretleri varmış.onları düzeltmesi gerekiyormuş.bahane mi bunlar acaba
geçenlerde bana gelmişti.ben biraz şımarık davrandım yanında.ama bilmiyorum onun yanında kendimi çocuk gibi hissettimo da bundan rahatsız olmuş.kafasında soru işaretleri varmış.onları düzeltmesi gerekiyormuş.bahane mi bunlar acaba
ben 35 o 33 ilişkimiz 1 buçuk yıllıkYaslar ve ne kadar sure ilskiniz var
ben 35 o 33 ilişkimiz 1 buçuk yıllık
bana da bahane gibi geliyorİnsan sevvince gozune herşy tatlı gelir amabunda farklı olmş. Bnce bahane aranıyor
bn olsam ustune gitmezdim, boyledavranmaya devam edersede ayrılırdım..bana da bahane gibi geliyornasıl davranmalıyım bu durumda
geçenlerde bana gelmişti.ben biraz şımarık davrandım yanında.ama bilmiyorum onun yanında kendimi çocuk gibi hissettimo da bundan rahatsız olmuş.kafasında soru işaretleri varmış.onları düzeltmesi gerekiyormuş.bahane mi bunlar acaba
aslında bu dediklerinin hepsini yaptımÇocuk gibi davranmak çok geniş birşey bence.
Misal çocuk taklidiyle mi konustunuz ?
Neye böyle küçük kedi gibi onun omzuna göğsüne doğru yatar gibi mi sırnaştınız.
Yürüyüşünüz mü çocuk gibiydi.
Veya çocukça triplere mi girdiniz ?
Ciddi konuyu çocukça laflarla mı karşılık vererek fikrinizi belli ettiniz.
zannetmiyorum ama aklıma da gelmiyor değil%200 radarına bir başkası takılmış.
zannetmiyorum ama aklıma da gelmiyor değil
aslında bu dediklerinin hepsini yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?