Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili istiyorum acikcasi.
Bulana kadar boyleBir sevgili bulsanda tüm forum rahatlasa keşke! Hayat erkekten ibaret değil arkadaşım hayatta başka hiç amacın yok mu senin ?
Belli aynen duramıyosun yerindeBulana kadar boyle![]()
Bulana kadar boyle![]()
AynenBulucan şimdi bi' çapsız düdük sonra ağlatacak seni buralarda, sonra ona teselli edicez![]()
Öyle demeyin ya. Diğer konularından farklı olarak bu konusuna cevap yazma zahmetinde bulunmuş.Bir sevgili bulsanda tüm forum rahatlasa keşke! Hayat erkekten ibaret değil arkadaşım hayatta başka hiç amacın yok mu senin ?
Bilmiyorum gerçekten anlayamıyorum ben tüm hayatı bundan ibaret sanki.Bu şekilde sırf sevgilim olsun diye çok yanlış seçimler yapacaktır.Öyle demeyin ya. Diğer konularından farklı olarak bu konusuna cevap yazma zahmetinde bulunmuş.
YazmazSinifta biri var bakip duruyor bende etkilendim sevgili istiyorum acikcasi. Dun ınstagramda ekledim takiplestik sizce yazar mi yururmu ben bakismaktan hazetmiyorum?
Ya şunu birtürlü anlamadımda anlatamadımda bakınca bakışınca ne oluyor miilet gözüne nasıl hakim olsun sınıf dediğin 1000 kişilik yermi toputopu kaç kişi var o bakar sen bakarsın yan taraftaki bakar öğretmen tüm sınıfa bakar bunun altından anlam çıkartanlara şaşıyorum...eklemektense ne bakıyorsun desen daha kolay olurdu işin cevabını hmn orda alırdınSinifta biri var bakip duruyor bende etkilendim sevgili istiyorum acikcasi. Dun ınstagramda ekledim takiplestik sizce yazar mi yururmu ben bakismaktan hazetmiyorum?