Ya amacım asla barışmak değil ev felan yıkılmış vicdan yaptımGercekten rahat duramiyorsun degil mi?
Barışmak için değil evler yıkılmış o da köyündeydi galiba.Daha da bişey demiyorum artık
Madde bağımlısını gördükten sonra okumayı bıraktımMerhaba arkadaşlar benim geçen sene 1 hafta konuştuğum sonrasında madde bağımlısı olduğunu öğrenince görüşmeyi kestiğim bir flörtüm vardı.Okuduğum yerde çalışıyordu neyse gel zaman git zaman hesabı çıktı karşıma balıkesir/sındırgıya taşınmış bugün de orda deprem olunca aklıma takıldı iyi midir diye sizce yazmalı mıyım?Şimdiden teşekkür ederim.
Acaba öldü mü diye içime şüphe düştüMadde bağımlısını gördükten sonra okumayı bıraktım
Düzgün konuşun.Bos yapma ya
Düzgün konuşun.
Allah korusun. Siz yinede yazmayınAcaba öldü mü diye içime şüphe düştü
Bu size, hakaret etme yetisini vermezBence sizde düzgün düşünün
HayırMerhaba arkadaşlar benim geçen sene 1 hafta konuştuğum sonrasında madde bağımlısı olduğunu öğrenince görüşmeyi kestiğim bir flörtüm vardı.Okuduğum yerde çalışıyordu neyse gel zaman git zaman hesabı çıktı karşıma balıkesir/sındırgıya taşınmış bugün de orda deprem olunca aklıma takıldı iyi midir diye sizce yazmalı mıyım?Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederimAllah korusun. Siz yinede yazmayın
Rica ederimTeşekkür ederim
Bu size, hakaret etme yetisini vermez
Burası sizin için tamamen dalga geçip gülüp eğlendiğiniz bir forum haline geldi bence.Merhaba arkadaşlar benim geçen sene 1 hafta konuştuğum sonrasında madde bağımlısı olduğunu öğrenince görüşmeyi kestiğim bir flörtüm vardı.Okuduğum yerde çalışıyordu neyse gel zaman git zaman hesabı çıktı karşıma balıkesir/sındırgıya taşınmış bugün de orda deprem olunca aklıma takıldı iyi midir diye sizce yazmalı mıyım?Şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj attıktan sonra senin başına musallat olup , yıkmasın dikkat etBarışmak için değil evler yıkılmış o da köyündeydi galiba.
Aynen hiç işim gücüm yok bunla dalga geçicem,Burası sizin için tamamen dalga geçip gülüp eğlendiğiniz bir forum haline geldi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?