- 20 Kasım 2018
- 14.061
- 53.453
- 598
- 35
Ve hala bu adama yazmayi mi düşünüyorsun?Beni azarlama sebebinizi anlayamadım yazmayacağım.Hatırlamasın kendi nankörlüğü karaktersizliği bana umut verip çekip giden de o yalanlar söyleyip hayatında tutmaya çalışanda.Ayrıca kaç yaşında kadınım azarlamazsanız sevinirim.
Hayır tabii ki düşünmüyorum.Ve hala bu adama yazmayi mi düşünüyorsun?
Şu yazdığın mesajı kendin okudun mu?
Hap mı lazım?Merhaba arkadaşlar benim geçen sene 1 hafta konuştuğum sonrasında madde bağımlısı olduğunu öğrenince görüşmeyi kestiğim bir flörtüm vardı.Okuduğum yerde çalışıyordu neyse gel zaman git zaman hesabı çıktı karşıma balıkesir/sındırgıya taşınmış bugün de orda deprem olunca aklıma takıldı iyi midir diye sizce yazmalı mıyım?Şimdiden teşekkür ederim.
Evleri yıkılmış olsa ne yapacaksınız? Gel bizde otur mu diyeceksiniz, çadır mı göndereceksiniz? Yani adı üstünde eski flörtünüz, sizden bir şey yapmanız ya da aramanız beklenmez. Onların başka yakınları vardır ve başlarının çaresine bakıyorlardır.Ya amacım asla barışmak değil ev felan yıkılmış vicdan yaptım
Beni azarlama sebebinizi anlayamadım yazmayacağım.Hatırlamasın kendi nankörlüğü karaktersizliği bana umut verip çekip giden de o yalanlar söyleyip hayatında tutmaya çalışanda.Ayrıca kaç yaşında kadınım azarlamazsanız sevinirim.
Ne hukuku merak ettim açsana biraz Ekmeğini suyunu mu verfdi,seni kötü adamdan mı kurtardı,iş mi buldu, yatacak yer mi verdi???Sevişmek istemiş elin bağımlısı iki hoş sohbet toksit gel gitler ve bitiş .Bu yoruma da alındım yengençcin ben, koca delisi ya da erkek delisi değilim sadece hukukumuz oldu diye sormak istedim ki deprem üssünde çocuk,karadenizde yaşasa deprem balıkesirde olsa haklısınız.
Kazakistan Türküyüm aslen Türkçeyi anca konuşuyorum.Kendini geliştir. Düzgün yazmayı öğren mesela. "Konuşma yetisi vermez.." Bu ne demek? Yeti yetenek demek. "Böyle konuşma hakkı vermez", demen gerekirdi. Erkeklere kafa yorduğun kadar kendini geliştirmeye zaman ayırsan çok daha kaliteli ilişkiler yaşarsın. Okumuş cahil gibisin adeta. Ne yazman düzgün, ne de mantıklı düşünüyorsun. Saçma sapan bir kafa yapın var. Koca derdine düşmüşsün ama biz böyle deyince bize kırılıyorsun. Bak kardeşim yaşın çok küçük. Bu yıllarını sosyal medyada erkek peşinde koşarak ziyan ediyorsun. çok pişman olursun.
E kuzum ama sen bir de edebiyat ogretmeni olmayacak misin? Okul bitmeden kendini iyice duzeltmen gerekiyor bu konuda o zaman.Kazakistan Türküyüm aslen Türkçeyi anca konuşuyorum.
adam madde bağımlısıymış onu anladık da sen neyin kafasını yaşıyorsun onu inan ki anlayamadım
Doğru haklısınız teşekkür ederimE kuzum ama sen bir de edebiyat ogretmeni olmayacak misin? Okul bitmeden kendini iyice duzeltmen gerekiyor bu konuda o zaman.
Teşekkür ederim düşününce daha mantıklı geldi yazmamakYazma tabiki neyin vicdanı bu? Sadece 1 hafta konuşmuşsunuz. Elin madde bağımlısı oğlunu ne yapacaksın, bela mı arıyorsun kendine? Boşver salla gitsin yazma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?