- Konu Sahibi deryacabakis
-
keşke anlasalar.pazar akşamı kayınvalıdem yoktu.bı kız arkadaşım geldı eşim ben ve kız arkadasım daha eve gırdık telefon caldı esımın abısan arayan ben cıktım teleıfona dedım sımdı gırdık bı kız arkadasım var yemek yıcez daha.sonra esımı ıstedı telefona bıze gelıp mac ızlemek ıstıyolarmıs eşimde mısafırımız var dedı.gelmezler dıye umuyordum ıkı dak sonra zıl caldı geldıler coluk cocuk.eltım de durmus arkadasın gıttımı demezmı yok canım nıye gıtsın kalıcak o bu gece dedım kadın kaynanam yokken kaynanalık yapıyor aklınca.sonra gırdıler oturdular ben de annem bızım dugunden 1 hafta sonra kalp krızı gecırmıstı arkadasımda görmek ıstıyordu gelememıstı zıyarete onu da aldım anneme ındım.macın ılk yarısını ızleyıp gıtmısler mecburen .şımdı bu yaptıkları ayıp dıılmı.soruyorsunuz kalabalık olduklarını bılmıyormuydun dıye bılmıyordum esım bana annemle yasamamız lazım dedığınde ona ılk sorum akrabalarınızla sureklı görusuyorsanız hergun bırlıkteysenız olmaz demıstım bana ayda yılda bayramda görusuyoruz demıstı.sımdı ayda bır evde mısafır olmasa mutlu oılucam o derece
hayatımda hiç kendımden beklemedığım seyler yapmaktayım artık.dun gelenlere hoş geldınız bıle demedım.anlamışlar nıhayet ıstenmedıklerını kalkıp gıtmısler ben annemden dönmeden önce.valla baba evı gıbısı yokmuş sımdıden evlenmez olaydım dıyorum.eve dönduğumde oğlunun yanında kadın maaşını aldınmı dıye sordu neden dedım faturalar geldı ödenmeyı beklıyo dedı şok oldum kendısı daha ıkı gun önce aldı maasını,ayrıca ben henuz 1 aydır o evdeyım benden önce ne yapıyolardı anlamadım.şaşırdım kaldım.bana babam bıle sormadı bı kez olsun paranı napıyosun dıye kızken.utanmadan nasıl sorabıldı anlamıyorum ayrıca duğun zamanı beş kurus para harcamadı kendısının ödeyeceğım dedığı seylerı bıle ben ödedım eve yenı bı eşya almadılar yatak odası takımını aldım göturdum ev ıcın tek bı harcama yapmadılar.kadının oturduğu ev sonucta ve kendısının.maaşıda var ınsan 1 aylık gelıne bunu nasıl söyler.ama sanırım benım evlılığı yurutme becerım yok o yuzden cıddı cıddı ayrılmayı dusunuyorum artık eşimden annesıne ağzını bıle acamıyor.nasıl yetıstırıyolar bu erkeklerı anlamıyorum bız kızlar yerı gelınce aılelerımıze her seyde cevap verıyoruz da erkekler neden bu derece annecı anlamıyorum.artık ona da saygım kalmamaya basladı
ayrı eve çıkmaya kalkınca ben cok hastayım ölurum gıdersen dıye duygu sömurusu yapıyor oğluna evımızı bıle bulmustuk eşyaları bıle seçmiştik ama eşim annesının duygu sömurusune kandı.hastayım dıyor ama her gun 3 -4 kapı gezıyor oturmaya gıdıyor gunler yapıyor kur'an okumalarına katılıyor sonra akşam eve ben gelınce suralara gıttım dıye sayıyor.eşim gelınce de tansıyonum kötu kalkamıyorum hastayım dıyor sureklı.Rabbım herkesı göruyor ebet bi çözum bulucam ama bakalım
ayrı eve çıkmaya kalkınca ben cok hastayım ölurum gıdersen dıye duygu sömurusu yapıyor oğluna evımızı bıle bulmustuk eşyaları bıle seçmiştik ama eşim annesının duygu sömurusune kandı.hastayım dıyor ama her gun 3 -4 kapı gezıyor oturmaya gıdıyor gunler yapıyor kur'an okumalarına katılıyor sonra akşam eve ben gelınce suralara gıttım dıye sayıyor.eşim gelınce de tansıyonum kötu kalkamıyorum hastayım dıyor sureklı.Rabbım herkesı göruyor ebet bi çözum bulucam ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?