- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
- Konu Sahibi deryacabakis
-
teşekkürler kelebek.inan hiç yüzüm yumuşak davranmıyorum aslında. bi evden kovmadığım kaldı gelenleri.kayınvalideme de açıkca bu şekilde devam ederse boşanırım oğlunuzdan dedım. bence daha da diyecek pek bişey kalmadı.dun mutfakta eşime çay doldururkende dedım ablası da holde bızı dınlıyordu.ablan cok ayıp ettı napmaya calısıyor bız ayrılırsak sevınıcek sanırım o yuzden böyle davranıyorlar dedım,kendısınınde ıkı oğlu var evlenınce cocukları gelınının evıne gıdıp böle karışabıleceğini mi sanıyor, evlenıp gıtmeseymıs annesının basında dursaymıs madem böle yapıcaktı da dedım.valla eşimde artık bıktı gelenden gıdenden. haftada bı gun olsa bısey demıycem ama hergun cekemıyorum.cenavemız olmasaydı dun annemlerı yemeğe cağırıcaktım yorulduk yollarda dıye capıramadım.kayınvalıdeme de söyledım bıde bugun aılemı cağırıcaktım sülalenızden ben aılemı cağıramıyorum dıye daha napiyim bılemıyorum ama rabbım sabır verır umarım bana.
Bunları aynı eve gelin gitmeden önce düşünecektin O ev sizin değil kayınvalıdenin gelenede gelme git denilmeyeceğine göre böyle her akşam ağlamaya devam edeceksin yada ayrı eve çıkacaksın.
evet haklısın..aslında pekte söylenecek bişey kalmamış..daha ne denirki...o evde sadece kayınvaliden eşin ve sen kalıyorsunuz değilmi ?
sen kayınvalidenle uğraş o evi ayırmak istesin..öyle hizmetini filan görme..huzursuzluk çıkar..aç müziğin sesini müzik dinle..arkadaşlarını çağır eve...annenleri çağır...yani onların misafirlerine hizmet edeceğine kendi misafirlerine hizmet edersin en azından...ne kadar sinir olduğunuda anlarlar belki böylece......sana yaşattığını yaşat yani..eminim daha fazla bu duruma dayanamayacak ve kendi ayrılmak isteyecek evden
valla aslına bakarsanız bende gelenlere artık hizmet etmeyi bırakın hoş geldiniz demiyorum kendıme de kızıyorum alsında ınsan eve gelene öyle davranırmı hıc dıye ama şartlar ınsanı ne hale getırıyor kendımı tanıyamıyorum bazen
arkadaşlar henuz 1 ay 2 günlük evliyim.kayınvalıdemle bırlıkte yasıyoruz.ılk 2 hafta bızı yalnız kalsın dıye bıyerlere gıttı.ondan sonra şimdi yurtdısından gelen eşimin teyzesı var evde.sımdı önumuzdekı cuma gunu de eltım ve cocukları gelecek ve 15 gun kalıcak.sımdı her gece eşimle kavga edıyorum gelen gidenden yalnız kalamıyoruz dıye sureklı ağlıyorum her gece. Ya ben kafayı yedım yada bu normal dııl.sizce yenı gelın olan eve kalmaya gelmek doğrumu.ayrılmayı bıle dusunuyorum esımden.benmı abartıyorum bılmıyorum bı akıl verın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?