- 1 Ocak 2017
- 331
- 538
- 103
- 34
- Konu Sahibi kovayimben
-
bir ara bir kavga yüzüden ayrılır gibi olmuştuk, ben haklı olmama rağmen ve onun beni bırakmasına rağmen ben gurur yapmayıp ben gittim ondan özür dilemiştim ve barışmıştık. şimdi yine aynısı olsun istemiyorum. o benden soğudu son zamanlarda ve ben buna dayanamdığımı benimle ilgilenmesini istediğimi belirttim ama pek yanaşır gibi olmadı ve anlaşarak bitirdik ama seviyorum. ve haksız olduğumu düşünmüyorum geri gelse hemen kabul edicem ama ben ona ilk adımı atamam malesef.seni takip ediyorsa ,sen ona dön ,bekleme o dönsün diye..
bir ara bir kavga yüzüden ayrılır gibi olmuştuk, ben haklı olmama rağmen ve onun beni bırakmasına rağmen ben gurur yapmayıp ben gittim ondan özür dilemiştim ve barışmıştık. şimdi yine aynısı olsun istemiyorum. o benden soğudu son zamanlarda ve ben buna dayanamdığımı benimle ilgilenmesini istediğimi belirttim ama pek yanaşır gibi olmadı ve anlaşarak bitirdik ama seviyorum. ve haksız olduğumu düşünmüyorum geri gelse hemen kabul edicem ama ben ona ilk adımı atamam malesef.
baktım oluru yok, en son çare buna başvuracağım zaten, ama şimdilik bunu askıda bekletiyorum :) cevapların için teşekkür ederimbir arkadaşından yardım iste,aranızı yapması için..
onun gram ingilizcesi yok anlayamazBen olsam "Shall We Start?" derdim :)) Ben onu istiyorsam, o da niyetli ise olur. Olmazsa erkek mi yok, başkasını bulurum :)
Seviyorsan ara konuş bence. O seni unutmamış belli ki... sende unutmamışsın ??? Buraya yazdığına göre ?
aa bak bu iyi fikir denemek lazım. evet onun adım atması lazımHesabını gizle hikayelerini göremesin iyice merak etsin.
Dönmeni önermem biri adım atacaksa o olmalı.
Insallah yaBekleyin seviyorsa hatasını anlayıp dönecektir.
Zaten gun gectikce umudum da azaliyor. Sanirim artik bu duruma ben de alismaya baslasam iyi olacak4 yıl hatrı sayılı bir ilişki.Zaten ilşkinizin bitme sebebi ilgisizlik ve soğumak. Ki ayrılma taraftarı olmayanda sizsiniz. Size olan alışkanlığından dolayı stalk yapıyor olabilir. Yoksa sizi gercekten merak eden ilgili biri olsaydı ilgisizve soguk davranmazdı. Umutlu davranmayın
Tabiiki de severek yürüttük. Ayrılırken bile birbirimizi kırmadık, ilgisizlik ve soğuma nedeniyle bitti ilişkimiz. Benim gönlüm hala ondan yana o da sürekli beni izlemesiyle bunu gösteriyor bence ama bilemiyorum boşuna umut besliyor da olabilirimO kadar zaman alisilmislik var illaki seni aryodur...siz ilişkiyi gerçekten severek mi yuruttunuz yoksa mecburiyet yalnizlik vakit geçirmek gibi sebebnlerden mi..bence eğer severek aşık olarak yaşadığınız bir ilişkiye geri dönüş illa olur
Peki böyle yapan birisi aynı zamanda neden fake profille takibe başlar ?Dönmek istese direkt sizinle iletişime geçerdi bu kadar beklemezdi. Bence öylesine bakıyordur. Bende bakıyorum ama bu demek değil ki sevdiğimden veya unutamadığımdan sadece meraktan. Kendinizi fazla kaptırmayın.
Birde, madem dönmesini istiyorsunuz bir bahaneyle konuşmaya çalışın. Neden ondan bekliyorsunuz ki? Belki de yersiz umutlanıyorsunuzdur. Neyse hakkınızda hayırlısı.
herkese merhaba kk ailesi. öncelikle kısaca kendimden bahsedeyim 21 yaşında ünv öğrencisiyim seneye okul bitiyor. derdime gelecek olursak benim 4 yıllık bir ilişkim 3 ay önce bitti. araya soğumalar girdi vs konuyu konuştuk ve istemeden de olsa ayrıldık (en çok ben istemedim ayrılmayı). ancak o beni sürekli instagramda stalklıyor. instagrama her gün hikaye koyarım hani şu 1 gün içinde silinenlerden. ve hikayeme kimler bakmış onlara bakarım ve hep eski sevgilimin ismini görürüm. birbirimizi takip etmiyoruz takip olsa yadırgamazdım ama bu demek oluyor ki beni aratıyor ve profilime girip paylaşımlarıma bakıyor sürekli. ben onu hala seviyorum bir kötülüğü görmedim ama ilgisizlik ve soğuma yüzünden ilişkimiz bitti 3 aydır da konuşmuyoruz ve ne zaman hikayeme baksam onu görüyorum. aranızdan bu konuda tecrübeli olanlardan veya konu hakkında fikri olanlardan ricam, sizce o bana geri döner mi ihtimal var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?