sizce yeniden olur mu ??

değerli yorumun için teşekkür ederim. Bu zamana kadar hep ben alttan alan taraf oldum artık o bişeyler yapsın istediğim için ben bekliyorum. Yoksa bana kalsa 40 kere yapmıştım bu dediğin şeyi :)

Canım eğer gerçekten sevdiyseniz sende adım at ondan bekleme içinde kalmasın zaman geçtikçe aranızdaki soğukluk buyumesin
Bende atayım atmasına da 4 yılda birşeyler için hep ben adım attım. Gene atarım sorun yok ta bir de ondan birşeyler görmek istiyorum. Hergün hesabımı izliyor her gün hikayelerime bakıyor ayrıca fake hesapla bile takibe başladı ne olur ne olmaz hesabı gizlersem diye :)

Bak hep sen alttan aldıysan şimdiye kadar sen onu alistirmissin o şimdi nasılsa yine bana döner yazar alttan alır diye düşünüyordur kesin

Bak hep sen alttan aldıysan şimdiye kadar sen onu alistirmissin o şimdi nasılsa yine bana döner yazar alttan alır diye düşünüyordur kesin
Bak bence sen git alttan al barış sonra iyice bağla kendine sensiz olmayacak hale getir sonra ufak ni tartışmada sen ayrıl burnu sürsün iyice o zaman sana daha başka olur

Bak bence sen git alttan al barış sonra iyice bağla kendine sensiz olmayacak hale getir sonra ufak ni tartışmada sen ayrıl burnu sürsün iyice o zaman sana daha başka olur
bence de beni nasılsa dönecek diye görüyor. Ya bi heyecanla alıyorum telefonu elime tam yazıcam siliyorum biraz daha bekle diyorum kendime. Biraz daha bekle ki direnci kırılsın. Ama bu beklemek başka şeylerede mal olur mu bilemiyorum. Ya benim istediğim gibi olmayıp, süre arttıkça daha da uzaklaşırsa benden diye...

Bu seferde adımı sen at bence sonra da dediğimi yap kendine bağla

Sen üstesinden nasıl geldin canım ? Bana anlattığın gibi mi?
Aynen canım..bende sürekli alttan alıyodum hep özür ozur dileyen taraf ben oluyooluyodum ağlıyodum yinede umursamıyodu ayrılmak istiyodum ama onu da yapamiyodm kendime bu şekilde yediremiyodm hep kendime bağlayıp ben ayrılcam o üzülecek diye düşünüyodm..neyse bi gun yine bana kötü davrandı bende umursamadm sabah oldu yine mesaj atmadım o attı yine devam edicez sanıyordu ben de bitirdim dedim geri adım atmadım sonra bu anladı ben ciddiym sonra yalvar yakar neler yaptı ben yine de barışmadım sürekli yalvardı pes etmedi sonra bende istediklerimi siraldm falan sonra neyse yalvar yakar barışık sonra ben ne desem yaptı hala da öyle o kadar kibar anlayışlı gözümün içine bakiyo suan ayrılık kelimesi bile geçse o kadar korkuyor ki ağlıyo falan kaybetme korkusu oldu artık..cok devrik karmaşık anlattım olayı kusura bakma canım..demem o ki sen kıymetini ona hatirlat ve onda da kaybetme korkusu olsun..ama suda var benim erkek arkadaşım beni seviyormuş gerçekten ben anladım senin erkek arkadaşınıda seni gerçekten seviyosa oda bu tarz tepkiler verir eğer sevgi yoksa ne yaparsan yap boş.

Çok sevindim adınıza inşallah bir ömür böyle güzel devam edersiniz
Güzel diyosun da 3 aydır nasılsın bile demediyse onda beni kaybetme korkusu oluşmamış anlamına gelmiyor mu ? Şimdi ilk yazan ben olsam durum ona yarayacak ve asıl kaybetme korkusu olan ben mişim gibi algılayacak

Içimde kalmasın diyorsan bi umudun varsa seni sevdiğine bence son bi defa dene sonra olursa olur olmazsa olayı kapatırsin önüne bakarsın nida acmazsin

Içimde kalmasın diyorsan bi umudun varsa seni sevdiğine bence son bi defa dene sonra olursa olur olmazsa olayı kapatırsin önüne bakarsın nida acmazsin
Bence de mantıklısı bu. Kendimi hazır hissettiğim vakit bunı yapacağım. Vakit ayırıp verdiğin cevaplar için çook teşekkür ederim canım size bir ömür mutluluklarr :)

Bence de mantıklısı bu. Kendimi hazır hissettiğim vakit bunı yapacağım. Vakit ayırıp verdiğin cevaplar için çook teşekkür ederim canım size bir ömür mutluluklarr :)
Ne demek canım teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah hakkında hayırlısı olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…