sizce yeniden yeni birini severmiyim??

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
46
Sakarya
slm hanımlar o kadar çaresiz hissettim ki artık kendimi bende buraya yazıp sizlerle dertleşmek istedim bir yandan da düşünüyorum yaa kzıım koca kadınsın paylaştığın şeye bak ama kendi halime kendim o kadar acımaya başladım ki belki bu halin çaresini aranızda bilen vardır diye danışmak istedim...!1 yıl onca biriyle tanıştım okadar ruhuma bana hayatıma hitap ediyordu ki tarifi mümkünsüz, bu yaşıma kadar bir erkete aradığım tüm özellikler onda mevcuttu neyse 3 ay sorunsuz bi beraberlikten sonra onun deyimiyle ailesi girdi araya o bekar ben evlenip ayrılmış olmamdan dolayı olmaz demişler iyi güzel ayrıldık unuttummu? tabiki unutamadım yeni bir hayal kırıklığı daha olmuştu bende ama aklımdan çıkaramadım 2 ay sonra aradı tekrar ister istemez konuşmaya ve görüşmeye başladık ama bu sefer ben istenmediğimi ailesi tarafından bile bile, ufacık bir evlilik konusu açıldımı durumu biliyorsun deyip çıkıyordu üste böyle böyle 1 seneyi tamamladık ve yine bir evlilik mevzu bais olduğunda çıkan hararetli tartışam sonucu ben senin aşkından ölsem de ailemi ezemem deyip kestirip attı gidişte o gidiş...derdim şuan tabiki onu döndürmek aman ne yapsamda ailesine kabul ettirsem değil derdim kalbimin çok kırılması fazlaca yıpranmış olması aradan nerdeyse 4 ay geçmiş olmasına rağmen kalbimin katılaşmış olması kimseye karşı bişey hissedememek ve bu durum beni çok rahatsız ediyor o aklımdan çıkmıyor ve ben sanki artık eski ben değilim duygularım ölmüş gibi hissediyorum bunu aşarmıyım bu hasar ne zaman geçer hiç bilmiyorum içim sıkılıyo bi garip hissediyorum işte kendimi...

Hayat bu hepsi geçer gene seversin tabi, sonunu görmediğin bir ilişkiyi bitirmek sürdürmekten daha hayırlıdır bence. Sen kendinle ilgilen, üzüntünü yaşa geçsin gene seversin, mutlu olursun her şeyin hayırlısı olur sıkma canını

aynı acıyı bende yaşadım sırf benimle aynı konuma gelebilip evlenebilmek için başkasıyla evlenip ayrılmak istedi. fakat asla bir baskasının günahını tasıyamam ve kabul etmedim. ne yazık ki yaptı bunu sonra ayrıldı.yinede olmadı aslada olmazdı beni istemeyenlerin arasına giremezdim.ailesi istemedi aslında beni degil sadece dullugumu o kadar...
iyikide öyle olmuş simdi harika biriyle evliyim ve beni deli gibi seviyor oda hiç evlenmemişti ama bir kere agzından duymadım hissetmedim kendisindende ailesindende...
herkes bir olmuyor canım ya cok yıpratıyor insanı ama gün gelip unutuyorsun işte...
ALLAH çok daha iyilerini karşına çıkartır inşallah..
bide şu acıdan düşün hep buna inanırım bir insan gercekten seviyorsa vazgecemez kimsede buna engel olamaz ailem istemiyo diye bilir ama kendindede sorun vardır..
yoksa gercekten isteseydi o gücü kendisinde görseydi bırakmazdı senii....
sana sonsuz mutluluklar diliyorum öyle biri gelirki bütün bu mutsuzlukları alıp götürür bol bol dua et sevgiler...

Son düzenleme:
Kaderdaşlarım benim..Aynısını ben de yaşadım,hatta konu açmışlığım var beyaz toprak..Unuttun mu dersen,yok..Onun gibi sevdinmi dersen yok...Dua edelim birbirimize o halde..
Ama neden onun durumunu bildiğin halde devam ettin..Benim sonradan ortaya çıktı..Bağlanmadan bitirseydin keşke..

Son düzenleme:
Nasıl ki boşandıktan sonra kendinize 2. bir şans tanıyarak bir ilişki yaşamışsınız....
Bir 3. ya da daha fazlasını yaşamayada kendinize aynı şansı vermelisiniz.

Hayat aşkla güzel....gidenin ardından vahla değil....

Son düzenleme:
Kaderdaşlarım benim..Aynısını ben de yaşadım,hatta konu açmışlığım var beyaz toprak..Unuttun mu dersen,yok..Onun gibi sevdinmi dersen yok...Dua edelim birbirimize o halde..
Ama neden onun durumunu bildiğin halde devam ettin..Benim sonradan ortaya çıktı..Bağlanmadan bitirseydin keşke..

asıl sorun orda işte zaten canım bu durumu bana açıkladığında bir çocuk gibi karşımda ağladı ve sanırım ben asıl o an ona aşık oldum ilk defa bir erkek benim için karşımda ağlıyordu bu beni çok etkiledi ona bağlanmama sebep oldu ...

gerçekten beni sevseydi gitmezdi vazgeçmezdi birde böyle düşün diyenler olmuş asıl üzen o oluyor insanı gerçekten beni sevmiyormuş hepsi yalanmış bu insanın canını daha çok acıtıyor...

dediğiniz gibi rabbimden hayırlsını dileyip dua etmek ve hayırlsını dilemekten başka çaremiz yok malesef:(

yine seversin..ama rastlarsa..insan herkesi sevemiyor...ben yine sever miyim dediğimde bunu sevmiştim..ama işte rastlarsa..şuan bir talibim var,yteterince sevemiyorum.

seversin niye tekrar sevmeyesin ki ama önce kendine zaman ver kafanı yüreğini boşaltmaya çalış ve sevgiyi aramak için uğraşma kısmetinde olan zamanı geldiğinde karşına çıkar hiçbir engel de sizi ayıramaz canım sadece zamana akışına bırak hayatı o kadar:31:

seversin niye tekrar sevmeyesin ki ama önce kendine zaman ver kafanı yüreğini boşaltmaya çalış ve sevgiyi aramak için uğraşma kısmetinde olan zamanı geldiğinde karşına çıkar hiçbir engel de sizi ayıramaz canım sadece zamana akışına bırak hayatı o kadar:31:

tşk ederim güzel cümlelerin için ..

Yeniden seversin...
Yeniden sevilirsin...
Kolay değil biliyorum...
Zamanını ve mekanını ise bilmiyorum...
Ama Rabbim öyle bir yürek vermiş ki biz insanoğluna yine yeni yeniden aşka düşüyoruz hem de hiç aklımızda yokken...
Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah!

seni çok iyi anlıyorum. bende aynı duygular içindeyim. yine seversin canım. önce aynı acıları yaşamaktan korkarsın, ürkersin. sonra bir bakmışsın farkında olmadan biri hayatına girer. her şey gönlünce olsun. :34:

ben onu zamanında yapmadıma pişmanım seninde pişman olmanı istemem keşke söz dinleseydim diyorum şimdi...

evlenıp bosanmadım ama bı ınsana ıkı kere guvendım ıkı kere yıktı benı sımdı ruh gıbıyım bazen keşke kalbımın yerıne taş taşısaymışım dıyorum:14::14::14::14::14::14::14::14:

Hanimlar sevgi icin Allahim ismi olan Ya Vedud cekin tesbih olarak. İlla abdestli olmaniz gerek yok. Ve ayrica bol bol dua edin.

elbet unutacak kalbin
unutmasa bile soğuyacak..
kendine 2şansı tanımışsın
neden bidaha olmasın
merak etme gececek içindeki acı

Back
X