- Konu Sahibi beyaz toprak
slm hanımlar o kadar çaresiz hissettim ki artık kendimi bende buraya yazıp sizlerle dertleşmek istedim bir yandan da düşünüyorum yaa kzıım koca kadınsın paylaştığın şeye bak ama kendi halime kendim o kadar acımaya başladım ki belki bu halin çaresini aranızda bilen vardır diye danışmak istedim...!1 yıl onca biriyle tanıştım okadar ruhuma bana hayatıma hitap ediyordu ki tarifi mümkünsüz, bu yaşıma kadar bir erkete aradığım tüm özellikler onda mevcuttu neyse 3 ay sorunsuz bi beraberlikten sonra onun deyimiyle ailesi girdi araya o bekar ben evlenip ayrılmış olmamdan dolayı olmaz demişler iyi güzel ayrıldık unuttummu? tabiki unutamadım yeni bir hayal kırıklığı daha olmuştu bende ama aklımdan çıkaramadım 2 ay sonra aradı tekrar ister istemez konuşmaya ve görüşmeye başladık ama bu sefer ben istenmediğimi ailesi tarafından bile bile, ufacık bir evlilik konusu açıldımı durumu biliyorsun deyip çıkıyordu üste böyle böyle 1 seneyi tamamladık ve yine bir evlilik mevzu bais olduğunda çıkan hararetli tartışam sonucu ben senin aşkından ölsem de ailemi ezemem deyip kestirip attı gidişte o gidiş...derdim şuan tabiki onu döndürmek aman ne yapsamda ailesine kabul ettirsem değil derdim kalbimin çok kırılması fazlaca yıpranmış olması aradan nerdeyse 4 ay geçmiş olmasına rağmen kalbimin katılaşmış olması kimseye karşı bişey hissedememek ve bu durum beni çok rahatsız ediyor o aklımdan çıkmıyor ve ben sanki artık eski ben değilim duygularım ölmüş gibi hissediyorum bunu aşarmıyım bu hasar ne zaman geçer hiç bilmiyorum içim sıkılıyo bi garip hissediyorum işte kendimi...