- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
sizin elinizden birsey gelmezmi, engel olsaniz ya
Hayat bu iste. Kimini mutlu eden sey kiminin mutsuzlugu olabiliyor.
Kurtaj cok tartisilasi bir konu. İnandigim tek sey cocugun yasam kalitesi dusuk bir ortamda buyutulmemesi gerektigi.
ewet yük olarak düşünenler var maalesf bebeği yıllar önce benim abimde aynı şeeyi yaptı sonrası işleri çok iyiyken iflas etti rabbim o bebişi veriyorsa kısmetinide verir ama bunu anlayamıyorlar.. bu arada arkadaşını dilerim saglıkla bebeğini kucağına alır.. diğeride anne göz göre göre bebeğini aldırıyor.
Yaşam kalitesi düşük diye kürtajı onaylıyor musunuz?
aCABA BEBEĞE SORULACAK OLSA NE İSTERDİ.
bÜYÜK İHTİMALLE DÜNYAYI GÖRMEK, ANNESİNİ BABASINI GÖRMEK , KOŞMAK İSTERDİ.
Şu an duygularım çok yoğun...
Bunu hic birimiz bilemeyiz dunyaya gelmek istermiydi. Dusundugum sey eger ailenin kapasitesi olsaydi 3. Cocuguda hakkiyla buyutup hayata hazirlamaya, kurtaja kalkismazlardi sanirim. Guzel bir hayat sunabileceklerse neden ondan esirgesinlerki.
Kaliteli yasam derkende bir cok seyi kastediyorum. Dogumundan olumude dek maddi manevi. Dun yolda cok cocuklu komsumuz ve kiziyla karsilatim bende.Tip fak kazandigi halde gonderemediklerini anlattilar. Kiz tam bir enkaz hayattan umidinikesmis. Anne ise gonderememenin ezikligi icinde. Yapamadik analigimizi babaligimizi diyor.
Allah herkese olmasi gereken sayida kaliteli yasam sartlarinda cocuk yetistirmeyi nasip etsin.
Hayat bu iste. Kimini mutlu eden sey kiminin mutsuzlugu olabiliyor.
Kurtaj cok tartisilasi bir konu. İnandigim tek sey cocugun yasam kalitesi dusuk bir ortamda buyutulmemesi gerektigi.
Merhaba hanımlar
Az önce marketten gelirken alt komşunu gördüm merdivenlerden inerken.
Nereye böyle gezmeye midedim.
Eşi de dışarıda bekliyoordu.Dış kapının önünde görmüştüm.
Komşum hiç seslenmedi.
İyimisin neyin var? dedim.
Merdivene oturdu ağlamaya başladı.
Kürtaja gidiyormuş.
Eşi istemiyormuş bir bebek daha.2 tane çocukları var.
Arkadaşım çalışmaya başladı bu sene.
Bilemiyorum çalışamaz diye mi? bakamam diye mi? niye aldırıyorlar bebeklerini.
5 haftalıkmış.Minnacık.
Nasıl kıyıcaksınız yapmayın dedim.
Eşim istemiyor , çok korkuyorum dedi.
Yalnız korkusu kürtajda canının yanacağındandı sanırım.
Çok üzüldüm miniğe.
Dünyaya gelme, yaşama hakkını aldılar elinden.
Nasıl verecekler bunun hesabını.
Bu cinayet değildir de nedir?
Ardından bir telefon geldi.
Arkadaşım 7 senelik evli.Yıllardır bebek istiyorlar.Tüp bebek yöntemiyle hamile kalmış.Ama çok riskli.3 haftaklımış.Sesi yankı yapıyordu sanki sevinçten.
önce üzüntüden sonra sevinçten ağladım.
kıyamam canım yanasıl minicik bir cana kıyılabilir. nasıl olurda onu öldürürler. okuyunca çok canım sıkıldı. çocuk isteyen o kadar insan varken gelen çocuklarının canına kıyan ailelerde var ne yazık ki... gelen çocuk rızkıyla gelirmiş bereketiyle gelirmiş onun ne yükü olcaktı, minicik ufacık kalbi yaşamadan hayata veda eden masumcuk
ayrıca diğer arkadaşımızda sağ sağlim yavrusunu kucağına alır ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?