Sizce yumurtlama olmuş mu bugün mü olacak?

omayra_8

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
126
57
13
30
Kızlar selam,
Bu ayki ovülasyonum bu şekildeydi. Genelde pikim 2 gün sürüyor. O nedenle 16 eylülde piki gördüğümde ilişki yaşamamıştık ama gün aşırı ilişki olmuş oldu. Bugün pik değil daha silik çıktı ama yumurtlama olduğunda da daha silik çıkıyordu o yüzden kafam karıştı. Bugünkü testi yorumlayabilir misiniz? Yumurtlama başladı ama tamamlanmadı, bugün muhtemelen tamamlanacak demek mi oluyor bu sizce?

IMG_0878.webp

16 su pik 17 si çatlama gibi duruyor ama testin yapıldığı zaman önemli sonradan kuruyunca daha koyu görünebiliyor

Genelde çatlama olunca çok daha silik çıkıyordu o yüzden arada kaldım ben de 🤷🏻‍♀️
Bence çatlama olmuş Lh vücutta hep var olan bir hormon benim de çatlama günleri öyle çıkar koyu ama tam değil o günü değerlendirmişsiniz zaten iyi sonuçlar alırsınız inşallah

16 pik bence 17 si catlama olmuş gıbı muhtemelen silikleşecek yavaş yavaş . Yumurtlamadan bır gün önceden ıtıbaren her gün degerlendırmenızı onerırım çatlama günü dahıl .

16 pik bence 17 si catlama olmuş gıbı muhtemelen silikleşecek yavaş yavaş . Yumurtlamadan bır gün önceden ıtıbaren her gün degerlendırmenızı onerırım çatlama günü dahıl .
Pik 2 gün sürüyor diye dünü değerlendirmemiştim. Bugün silikleşip bana gol attı ama bugünü değerlendirdik. İnşallah tutar 🥹

Pik 2 gün sürüyor diye dünü değerlendirmemiştim. Bugün silikleşip bana gol attı ama bugünü değerlendirdik. İnşallah tutar 🥹
İnsallah canım . Bazen tek ılıskı ıle bıle hamıle kalınıyor bellı olmaz . İnsallah bebegıne kavuşursun

Kızlar selam,
Bu ayki ovülasyonum bu şekildeydi. Genelde pikim 2 gün sürüyor. O nedenle 16 eylülde piki gördüğümde ilişki yaşamamıştık ama gün aşırı ilişki olmuş oldu. Bugün pik değil daha silik çıktı ama yumurtlama olduğunda da daha silik çıkıyordu o yüzden kafam karıştı. Bugünkü testi yorumlayabilir misiniz? Yumurtlama başladı ama tamamlanmadı, bugün muhtemelen tamamlanacak demek mi oluyor bu sizce?

Eki Görüntüle 3645281
16 pik 17 de çatlama olmuş gibi ama değerlendirin mutlaka yarını da bugünü de

Back
X