• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yumurtlama olmuş mu bugün mü olacak?

Kızlar benim Ovülasyon testimi de yorumlar mısınız 13. Günüm bugün pik olmak üzere mi yarın mı net pik olur acaba

Eklentiler

• IMG_5313.webp
    IMG_5313.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5318.webp
    IMG_5318.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.💘
IMG_3670.webp

Bence çatlama olmuş Lh vücutta hep var olan bir hormon benim de çatlama günleri öyle çıkar koyu ama tam değil o günü değerlendirmişsiniz zaten iyi sonuçlar alırsınız inşallah
Merhaba canım tüm ovülasyon testlerimi atıyorum 19 Eylül 20 Eylül 21 Eylül değerlendirdik sence yarını da değerlendirmemiz gerekiyor mu çünkü bugün yani 21 Eylül silik çıktı

Eklentiler

• IMG_1977.webp
    IMG_1977.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba canım tüm ovülasyon testlerimi atıyorum 19 Eylül 20 Eylül 21 Eylül değerlendirdik sence yarını da değerlendirmemiz gerekiyor mu çünkü bugün yani 21 Eylül silik çıktı
Bence gerek yok zaten sperm en az 3 gün canlı kalıyor kendinizi zorlamayın doktor bana çatlama anında spermin orda olması önemli dedi sizinde olmuştur zaten 🌸

Back
X