- 3 Ocak 2021
- 5.324
- 1.822
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Cevap yazdığınız için teşekkür ederim ama akşamına yada sabah yaptığımda bu şekilde değildi yani yumurtlama 1 2 saatliğine bu şekilde mi görülür ona anlam veremedimevet cnm
belli olmaz cnm eger belırtıldgı gıbı yaptdysan sovı almadan yaptysan dogru sonuctur yumurtlma bellı olmaz cnm ıkı saat sonra catlar 24 saaat sonra catlarCevap yazdığınız için teşekkür ederim ama akşamına yada sabah yaptığımda bu şekilde değildi yani yumurtlama 1 2 saatliğine bu şekilde mi görülür ona anlam veremedim
İnşallah canım ama gün içinde siliklesmesi normalmiBugünden itibaren gün aşırı ilişki, çatlama olunca ikinci çizgi silikleşiyor. Silikleşince de aynı gün ve bir gün arayla ilişki sonra inşallah bebiş
Genelde bir gün sonra hatta bazen iki gün sonra siliklesirdi 2 3 saat sonra siliklesmesi normalmi yanibelli olmaz cnm eger belırtıldgı gıbı yaptdysan sovı almadan yaptysan dogru sonuctur yumurtlma bellı olmaz cnm ıkı saat sonra catlar 24 saaat sonra catlar
Pik olmuş. Çatlama olmamış henüz sanırım ama çatlaması uzun sürmez. Değerlendirmeye başlayın sizMerhaba kızlar birkaç gündür göğüs ağrım hafif kasık ağrım oldu vende yumurtlama yaklaşıyor diye düşündüm adetlerim düzensiz ovalüsyon takibi yapıyorum sabah saatlerinde yaptığımda disardaydim silik ckti normalde öğleden sonra yaparım öğleden sonra aynı gün içinde tekrar yaptm aynı koyulukta çıktı foto ekleyecem akşam merak edip tekrar yaptm silikti yani yumurtlama olsa akşamda koyu çıkması gerekmez miydi? Anlamadım yumurtladim mi yoksa dalgalanmami oluyor iki defa yapmamın sebebi ovalüsyon aldığım sayfa akşamda dene demişti testi
Yok canım imi testte aynı anda yapmıştım benim sorum şu bu testi öğleden sonra yaptm ikisinide ama akşam yaptığım 2 3 saat sonra yaptığımda silikti yani aynı gün içinde heme siliklesirmiPik olmuş. Çatlama olmamış henüz sanırım ama çatlaması uzun sürmez. Değerlendirmeye başlayın siz
Öncesinde sıvı alımını bıraktınız mı? 2 saat tuvaletinizi tutupta mı yaptınız ? Böyle olması gerekiyorYok canım imi testte aynı anda yapmıştım benim sorum şu bu testi öğleden sonra yaptm ikisinide ama akşam yaptığım 2 3 saat sonra yaptığımda silikti yani aynı gün içinde heme siliklesirmi
Bu attığım testte dikkat ettim ama aksamkinde etmedim ama canım normalde iki gün görürdüm yumurtlama sıvı alsam dahi köyü çıkardı oyuzden anlam veremedim sıvı hemen etkilerm idrar rengi de koyuyduÖncesinde sıvı alımını bıraktınız mı? 2 saat tuvaletinizi tutupta mı yaptınız ? Böyle olması gerekiyor
Sıvı alımı ve idrar tutmaya dikkat ettiğiniz testleri dikkate alınBu attığım testte dikkat ettim ama aksamkinde etmedim ama canım normalde iki gün görürdüm yumurtlama sıvı alsam dahi köyü çıkardı oyuzden anlam veremedim sıvı hemen etkilerm idrar rengi de koyuydu
Peki teşekkür ederimSıvı alımı ve idrar tutmaya dikkat ettiğiniz testleri dikkate alın
Oyuzden bu şekilde iki tane birden yaptm aynı anda ama bilmiyorum merak ettiğim yumurtlama cikipta hemen 2 saatte siliklesiyormuBazen testler hatalı olabiliyor bir tane daha yapsanız öyle durumlarda daha iyi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?