hanımlar ben bu sene üniversiteye başladım ve bi vakfın evinde kalıyorum.evde sinirimi bozan kızlar var ciddi anlamda.bi de ev olduğu için herkese sorumluluk düşüyor.ben pek içlerine giremedim çok acı şeyler yaşadım sene içerisinde.ve aramızdaki mesafe büyüdü gitti...zaten çok konuşkan sosyal bi tip değilimdir de .o yüzden sene başında bi kaç arkadaşla muhabbet olsun bi konuşma olsun diye bi çok açık verdiğimi,fazla değer verip(daha yeni tanıdığım birilerine)kendi hakkımda çok şey anlattığımı farkettim ve bunun ceremesini çekiyorum.yanlarında bi şey konuşamıyorum açığımı bulur yüzüme vururlar diye .kendime olan özgüvenim zaten yok bi de mahkum gibi hissediyorum kendimi.(biriyle aynı fakültedeyiz de)ve doğru dürüst hiç arkadaş edinemedim onun yüzünden.
yani evde de pek hoşlanmadılar benden.mesela herkes birbirine yardım ederken zor günlerinde benim sınavlarım var ve kütüphaneden akşam 11 de geliyorum.ve bir yığın bulaşık.bi de arada ders çalışmamaı bölüp onlara yemek yaptım 2 saat.sonra tekrar döndüm.resmen abartmıyorum 200-300 parça bulaşıktı sinirimden saydım.ve bana söyledikleri bu da bulaşık mı?o gün 2.3 saat bulaşık yıkadım final haftamda.ve ertesi gün bi kaç kızın başkasının bulaşığını yıkadığına şahit oldum.evde huzurlu değilim anlayacağınız...eve girince bile kasılıyorum.!
yarı özel yurt çıktı bana ara dönemde ama gitmedim.sizce ne yapayım?seneye çıksam mı?acaba avantajı dezavantajı ne olur.bide sil baştan beni çok tanımayan yeni arkadaşlarım olsun istiyorum şu kızdan bir an evvel kurtulmalıyım!!!!!yardım edin...
eğer bi kaç kişi ile aynı odada kalmaktan rahatsız olmazsan çık tabi.ben 2 sene yurtta kaldım rahat edemedim 2 kız arkımla eve çıktım.sınıfından samimi olduğun kız arkadaşın yokmu bırak çekingen olmayı biraz atak ol
Evde kac kisi kaliyorsunuz canim 200_300 parca bulasik nasil cikiyor.Devlet yurdu cikmamis ben senin yerinde olsam ozel yurda gecerdim sonucta kaldiginiz evde para oduyorsunuz.Allah yardimcin olsun.
Bende yurtta kalıyorum yurt en rahatı inan yemek yok temizlik yok hem aynı evin içinde cins cins insanları çekmezsin hem yarıözel yurtlar otel gibi diyolar bence yurda çık en iisi.
Buarada bu vakıf evi dediğin cemaat mi??
ya evde de aynı odada 3 kişi kalıyoruz ama ev bayağı büyük yani boş alan çok oluyor.yurt hayatını bilmiyorum.ama çevremde insanlar hep yurttan arkadaş grubu kurmuşlar. ne bileyim gerçi benim kendimi de değiştirmem lazım yani çok atak değilimdir nasıl olunucağını da bilmem pek.yeni tanıştığım insanlarla ne konşcağımı pek kestiremediğimden bazan itici oluyorum bazen de salak gibi kendimi anlatıyorum...bana tavsiyen var mı?
eğer bi kaç kişi ile aynı odada kalmaktan rahatsız olmazsan çık tabi.ben 2 sene yurtta kaldım rahat edemedim 2 kız arkımla eve çıktım.sınıfından samimi olduğun kız arkadaşın yokmu bırak çekingen olmayı biraz atak ol
neden yurtta rahat edemedin peki!?
seni çok iyi anlıyorum.
ben 4 yıl devlet yurdunda kaldım.
kesinlikle en iyisi yurt.
kimssye karşı sorumluluğun yok.
sadece yatağını toplasan bile odandakilere yeter.
zaten uyumlu biri olduğun belli yazdıklarından.
durma o evde daha fazla.
ben biraz huyluyumdur geç kalkarım ışıkta seste uyuyamam gürültüde ders çalışamam falan o nedenle yurttan eve çıktık. bizim yurtta ev gibiydi zaten ama odada kız arkadaşımla birlikte kalıyoduk baktık olmuyo yurttaki arkadaşlarım sınıf arkadaşımdı zaten hep beraber eve çıktık bnm yüüzmden oldu biraz yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?