• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce zamanımızda gerçekten ölümüne seven insanlar var mı?

Sizce zamanımızda gerçekten ölümüne seven insanlar var mı?

• Evet var

OY: 3 25,0%
  • Çok az var

OY: 6 50,0%
  • Hayır yok

OY: 3 25,0%
  • Hiç yok

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    12
Var... Mesela ben ölümüne seviyorum deseler ver canini ona bi dakkika bile düsünmeden veririm okadar seviyorum onu...

Var..ben sevdim ama kiymetim bilinmedi ayri mesele...halada canimi veririm onun icin ama o gidip baskasiyla nisanladi ;( keske sevmeseydim yani olumune...ama yok degil var gercekten cok seveler..bulmak zor oylesinide iste..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence yoktur bu olduğumuz zaman o kadar iğrenç bir zaman olmuş ki bırakın aşklar herşeyimiz yalandan ibaret

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

"Insanlari ölümüne sevmek" diye bir deyime inanmiyorum. Sevmekle niye olum bagdastirilir ki... Olmeler kalmalar, sevgiyi boyle aciklamalar bayiyor beni. Su zamana kadar kim kimin icin ölmüs? Biri icin nasil, neden ölünür? Sorular sorular... Velhasili, inanmam bu deyime zaten. O yuzden toptan hayir diyorum.

Ha bunun anlami cok sevmekse, evet var. ölümüne degil, "ölünceye" kadar sevmekse, yine var.

Ölümüne sevmek mi?
Eskidenmis herhalde olene kadar sevecegim diyip birbirine soz vermek.
Simdi sensiz yasayamam diye atip tutarlar iki gun sonra pekte mutlu mesut yasarlar...

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Back
X