• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Ne olacağı, ne yaşanacağı belli olmaz Yargılamayı doğru bulmuyorum

Çok zor bir olayla uğraşıyorlar Eminim zaten rahatça yatıp keyif yapmıyordur kaynınız
Çocuk deseniz küçük Ne olduğunu bile anlayamıyordur Korkuyordur annesini göremedikçe

Siz de haklısınız evlisiniz Bunca sıkıntı evinizde yaşanıyor Eşinizle konuşamıyorsunuz bile Eşiniz de keyifsizdir yaşananlardan dolayı
İçiniz sıkılmıştır tabi evdeki sıkıntıdan
Biraz sabredin Bol dua edin
Karşılığını alırsınız elbet
Çok zor bir durum Allah şifa versin gani gani

onun için demedim eşimle konuşamıyorum rahat edemiyorum demişsiniz ya onları ona çözüm olsun diye yazdım

yani günlük normal muhabbeti başka odada edin, onlar da baba kız kalsınlar belki onlar da sizin olmadığınız ortamda konuşmak isterler
Anladım canım ben yanlış anlamışım öyle yapacağım artık bu duruma alışmaktan başka çare yok anlaşılan rabbim tez zamanda şifasını verirde herkes yuvasına döner eltim hastanede kaynım yanımda eltimin küçük kızı anneannesinde. Bir yuva darmadağın oldu ..

Ne olacağı, ne yaşanacağı belli olmaz Yargılamayı doğru bulmuyorum

Çok zor bir olayla uğraşıyorlar Eminim zaten rahatça yatıp keyif yapmıyordur kaynınız
Çocuk deseniz küçük Ne olduğunu bile anlayamıyordur Korkuyordur annesini göremedikçe

Siz de haklısınız evlisiniz Bunca sıkıntı evinizde yaşanıyor Eşinizle konuşamıyorsunuz bile Eşiniz de keyifsizdir yaşananlardan dolayı
İçiniz sıkılmıştır tabi evdeki sıkıntıdan
Biraz sabredin Bol dua edin
Karşılığını alırsınız elbet
Çok zor bir durum Allah şifa versin gani gani
Eşim eltimin yanında 8 yıl kaldığı için eltimin çocukları eşimin elinde büyümüş kendi çocugu gibi görüyor hastaneye ziyarete gidip geldikçe kahroluyor. Aklına geldikçe sus pus oluyor moraller bozuk olduğu için evde soğuk rüzgarlar esiyor.

Eşim eltimin yanında 8 yıl kaldığı için eltimin çocukları eşimin elinde büyümüş kendi çocugu gibi görüyor hastaneye ziyarete gidip geldikçe kahroluyor. Aklına geldikçe sus pus oluyor moraller bozuk olduğu için evde soğuk rüzgarlar esiyor.

Ben düşündükçe bile üzülüyorum Kim bilir sizler ne haldesiniz Allah yardımcınız olsun

2 aydır kendi çocuğumdan ayırmadım çocuk beni çok seviyor ne çocuktan ne de kaynımdan bir şikayetim var. Sadece zorlandığım zamanlar çok oluyor 4 kişinin ayrı ayrı sorumluluğu birden üstüme yüklendi bu da bir şikayet değil sıkıntı :KK20:
Seni anlıyorum canım, insan yükü gerçekten ağır. Kolay değil.. Bu da sana bir sınav demek. Eminim bütün özverini gösterdiğine, insan olana bu yakışır zaten. Allah kolaylık versin, o çocugumuza da bol şifalar tabi..

Allah yardïmcıları olsun rabbim şifa versin . Hastalık çok zor ne kadar yakınınızda olsada o acıyı onlar kadar yaşayamazsınız . Size düşen destek olmak ki büyük ihtimalle evde kalan yigeninizin bu konudan daha fazla etkilenmemesi için sizde kalıyorlar ve hayatta hepimizin başına gelebilir . Aile kötü günde kenetlenmeliki bu gibi zor dönemledi daha fazla sarsılmadan atlatsınlar .

Biraz sabır .......

Hastanede kalip bu stresi cekmeyen bilemez. Oyle zor ki inanin ne kayniniz ne o cocuk sizde kalmak yerine evlerinde kalmayı tercih ederlerdi. Ancak bu surecte babanin da psikolojisini dusunsenize bi ayagi hastanede bi ayagi ışte bir de 11 yasinda çocuğu. Ne diyelim ya gönülden yapin ya da hiç yapmayin. Allah şifa versin.

onların yerinde kendi kardeşiniz de olabilirdi
bu zor zamanlarda ailelerin birarada olması gerektiğini düşünüyorum
özellikle de 1. derece akrabalrın

Eltinde eşinle 8 yıl geçirmiş o da sıkıntı çekmiştir sen bi kaç ay sıkıntı çeksen ne olur ki artı bu bazen kötü bazen iyi sonuçlanan bir hastalık Allah acil şifa versin sen de etrafında kimseye yansıtma sıkıntını.

Allah yardımcısı olsun eltinizin ve kayninizin. Gerçekten Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin, cok baska birşey.
Kendiniz söylüyorsunuz, kaynimin da çocuğun da bana bi zararı yok diye. O zaman kafanizi biraz rahat tutmaya çalışın. Temizlige yardımcı alın yoruldukca, hirpalamayin kendinizi. Akşam yemek vs bittikten sonra bebeginizi alıp odaniza gidin, uyutacagim diyerek. Siz de dinlenin o arada. Yani her şeye yetişeceğim diye kendinizi yipratirsaniz, bu misafirlik gozunuze batar. Bırakın olduğu kadar olsun ama siz de onlar da kendini rahat hissetsin.

Zor zamanlar siz yapacaksiniz ki rabbimde sizin karsiniza cikaracak allah buyuktur insallah yavrum biran once iyilesir ve evlerine geri donerler dusuncesi bile kahretti beni...

2 aydır kendi çocuğumdan ayırmadım çocuk beni çok seviyor ne çocuktan ne de kaynımdan bir şikayetim var. Sadece zorlandığım zamanlar çok oluyor 4 kişinin ayrı ayrı sorumluluğu birden üstüme yüklendi bu da bir şikayet değil sıkıntı :KK20:
Allah şifa versin yavrucağa, umarım tez vakitte iyileşir, evet haklısınız kayınbirader ve 11 yaşında bir çocuğun sorumluluğu da zor ama kadın olmayınca, mutfaktan bir tas çorba kokusu gelmeyince ev yuva olmaktan çıkıyor, sessiz, aşsız, eşsiz, annesiz bir eve girmek kayınbiraderinizi ve çocuğunu psikolojik olarak etkiliyordur, hastane de yatıyor bir evladı ve Allah korusun, evlerden ırak kötü bir hastalıkla mücadele ediyorlar.
Çekingen olabilirsiniz, arada yoruluyor sıkılıyorsunuzdur da fakat biraz sabır, zor zamanlarda sizden başka dayanakları olmadığını kendinize hatırlatıp sabrınızı tazeleyin.

Merhaba kızlar kk ne yeni üye oldum. Sıkıntımı paylaşıp sizlerden fikir almak istedim. Ben 2 yıllık evliyim haziranda 2 yıl dolacak ve dünyalar tatlısı 10 aylık bir kızım var. Eşimle aramızda şimdiye kadar ufak tefek tartısmaların dısında bir sorunumuz olmadı. Esim ailesine aşırı bağlı birisi özellikle abisine çok bağlı. İşleri ortak abisiyle bu arada neyse 2 ay önce abisinin oğluna lösemi teşhisi koyuldu. Sıkıntılarına bir şey dediğim yok rabbim şifalarını versin ama 2 aydır abisi ve büyük kızı bizde kalıyorlar. Eltim ve oğlu hastanede yatıyor.Evleri 2 apartman yanımızda olmasına rağmen bizde kalıyorlar. Eşime söyledim yiğenimin derslerine yardımcı olman için kalıyorlar bu zor zamanda yanlarında olmamız lazım diyor. Ama ben kendi evimde misafir gibi hissetmeye başladım artık diken üstünde oturuyorum rahat hareket edemiyorum eşimle doğru düzgün konuşamıyorum kızımla ilgilenemiyorum. sizce bu düşüncem yanlış mı? Bunları düşününce bu seferde acaba yanlış mı düşünüyorum zor zamandalar bizimde başımıza gelebilir diyorum..:KK43::KK43:
Eşinize söylemekle hata etmişsiniz.. Aileler bugünler için değil mi bence çok ayıp etmişsiniz.. allah şifasıı versin inşallah.. Ben sizin yerinizde olsam eşimden özür dilerdim.. Dünyanın binbir türlü hali var.. Allah kimseye yaşatmasın..

OTE="gibigibiyim, post: 51294375, member: 618006"]Eşinize söylemekle hata etmişsiniz.. Aileler bugünler için değil mi bence çok ayıp etmişsiniz.. allah şifasıı versin inşallah.. Ben sizin yerinizde olsam eşimden özür dilerdim.. Dünyanın binbir türlü hali var.. Allah kimseye yaşatmasın..[/QUOTE]
Bir sıkıntılı anımda söylemiş bulundum o da ters bir tepki vermedi zaten. Amin rabbim kimseye yasatmasın

Eltinde eşinle 8 yıl geçirmiş o da sıkıntı çekmiştir sen bi kaç ay sıkıntı çeksen ne olur ki artı bu bazen kötü bazen iyi sonuçlanan bir hastalık Allah acil şifa versin sen de etrafında kimseye yansıtma sıkıntını.
Eltim her fırsatta laf sokardı bana kocanı ben büyüttüm gibisinden eşim 23 yaşında 14 yasından beri onlarda kalmış.

Eltim her fırsatta laf sokardı bana kocanı ben büyüttüm gibisinden eşim 23 yaşında 14 yasından beri onlarda kalmış.
İyi yA artık söylicek bişey bulamaz biraz olsun hakkını Ödemiş olursunuz.
Ben bu hastalığı geçirmiş biri olarak çok iyi biliyorum ki sen hastayken ailen daha çok hasta olur üzüntüden sıkıntıdan. Onların psikolojisi şimdi çok kötü Allah hepinizine yardımcı olsun.

İyi yA artık söylicek bişey bulamaz biraz olsun hakkını Ödemiş olursunuz.
Ben bu hastalığı geçirmiş biri olarak çok iyi biliyorum ki sen hastayken ailen daha çok hasta olur üzüntüden sıkıntıdan. Onların psikolojisi şimdi çok kötü Allah hepinizine yardımcı olsun.
Amin canım sağol. Sen atlattın mı peki tam anlamıyla?

Evet 16 yaşındaydım o zaman şimdi iki çocuğum var Allah bağışlarsa umarım yiyeninizde atlatır en kısa sürede.

Onlar icin de sizin icin de zor bir surec.
Sizi anliyorum. Art niyetiniz yok ama insanin evinde birilerinin uzun sureli kalmasi ister istemez rahatsizlik veriyor. Aslinda yemege gelseler, sonra evlerine gitseler daha iyi olacak.

Back
X