Sizce??

Dadinaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2
0
1
34
Merhaba Bayanlar Adetime 10 gün falan var 3-4 gündür karnımda acayip şişlik var midemdeekşime karnımda ağrı belimde hafif bir ağrı ve karnımda gaz var kabızlık oluyor birazda az bişey yesem çatlıcak gibi oluyorum göğüslerimdede hafif şişlik var . Hamile olabilirmiyim olmakta istemiyorum korkuyorum açıkcası kafam çok karışık sizce bunlar hamilelik belirtisimi test yapsam sonuç alırmıyım??

adetinize 10 gün kala hamilelik belirtisi göstermeniz tıbben imkansız, zaten yumurtlama döneminiz yeni geçmiş, döllenme gerçekleştiyse dahi henüz kese bile oluşmamıştır. değil ki midenizi ekşitecek.

Adet belirtileri gibi geldi bana. Hamile kalmadım henüz ama böyle şeyleri ben pms dönemimde yaşıyorum.

Bence normal adet belirtileri bebek istemediğinizden eminmisiniz ?

zaten adetten önceki 14 gün yumurtlama döneminiz oluyo.. Döllenme olduysa bile henüz yerleşme olmuş olamaz ve herhangi bir belirti göstermez henüz.. 4 gün kaladan sonra falan belki kanda çıkabilir ama yine kesin çıkar diyemem.. Hakkınızda hayırlısı

Belirtiler için çok erken

Adet belirtileri zaten bunlar. Göğüslerde sertleşme şişkinlik de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…