- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Tamam o zaman, annende sakin nisani atacaksin yine mi falan derse sakin sakin vaz gecme barisma. Adam billdigin köle aliyor seni es degil.
tamam abla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zaman, annende sakin nisani atacaksin yine mi falan derse sakin sakin vaz gecme barisma. Adam billdigin köle aliyor seni es degil.
Bugüne kadar neden ayrılmadın?
Neden gerekli yerlerde tepkini koymadın?
Bugüne kadar nasıl sevebildin sen bu adamı?
Bir insan kendini nasıl bu kadar yok sayar?
Aynı evin içine girince adamın meleğe döneceğini mi düşünüyorsun?
Bak buraya uzun uzun yazmışsın arada oku da kendine gel.
Kızcağız hala "annem izin verirse ayrilcam "demiş delirdim ya.bu kadar kadın sana "ayrıl " diyorsa bir bildikleri vardır herhalde. Evlenince psikolojik işkenceyi sen çekeceksin annen değil. .. maddi gücü olduğu halde, resti cekebilecekken bir genç kız daha kendini yakıyor çok üzülüyorum böyle konulara.
Baştan bu kadar yüz göz olduysanız işşniz çok zor. Allah yardımcınız olsun..Saygı dır bana göre evliliğin temeli,diğer herşey sonra gelir..
Arkadaşım annen 1 gün ağlar 3 gün ağlar. Senin bir ömür ağlamadan iyidir. Söyleyin gitsin biraZ kendi hayatınız hakkında söz sahibi olun, kararlı olun bal gibi haklısınız azcık dik durun yahu. Kusura bakmayın sinirleniyorum çünkü annem de sizin gibi "aman tadımız kaçmasın ali rıza bey"modunda tüm hayatını pasif geçırpı tüm hayatım boyunca onun acı çektiğini izledim. Kimse aynı duruma düşsün istemiyorum. Annem pasiflerı oynadığı için ailecek beni agresif sert bir insan yaptılar. Başka çocukların başına aynı şeyler gelsin istemem. ..sayelerinde hep aykırı bi tip oldum yaAblacigim annemle konusmak icin güc toplamam gerek. Cünkü bu konulari anlatmiya baslayinca salya sümük agliyo.. aglayip annemin üzülmemesini istemedigim icin güc kazanmaliyim. Nisanlima zaten ayari verdim. Postayi koydum anneme anlaticam ama azicik kuvvete ihtiyacim var
Oh şükür nasılda içim rahatladı. Allahın sevgili kuluymuşsun ponçik yaa :))))bakalım napcak o süzme yoğurtAblalarim olaylari anneme anlattim. Patlat kicina tekmeyi dedi bana
Ohh, sukurler olsun, bi sevindim ki.. InsaAllah nisanlinin yalvarma ve ikna turlari seni etkilemez, burnu surttu artik adam olur demezsin..Ablalarim olaylari anneme anlattim. Patlat kicina tekmeyi dedi bana