Sizce

Bugüne kadar neden ayrılmadın?
Neden gerekli yerlerde tepkini koymadın?
Bugüne kadar nasıl sevebildin sen bu adamı?
Bir insan kendini nasıl bu kadar yok sayar?
Aynı evin içine girince adamın meleğe döneceğini mi düşünüyorsun?
Bak buraya uzun uzun yazmışsın arada oku da kendine gel.

Bugüne kadar neden ayrılmadın?
Neden gerekli yerlerde tepkini koymadın?
Bugüne kadar nasıl sevebildin sen bu adamı?
Bir insan kendini nasıl bu kadar yok sayar?
Aynı evin içine girince adamın meleğe döneceğini mi düşünüyorsun?
Bak buraya uzun uzun yazmışsın arada oku da kendine gel.

Haklisin hep sustum susmamam gerektigi yerlerde hep sustum. Salakligima doymiyayim

Biz eşimle 6 aylık evliyken ,ailesiyle aramızda dengeyi kuramadı, beni arka plana attı diye gece 10da kış günü kapıyı çekip çıktım evden. Çünkü işim, gücüm, arabam, cesaretim, gerekli tüm imkanlarım vardı.
Sen nişanlının neden suyuna gidiyorsun onu anlamadım? Çok mu lazım sana yahuu?? Şartların imkanların yerinde, gerekli postaları havaleleri yapacaksın.

Kızcağız hala "annem izin verirse ayrilcam "demiş delirdim ya.bu kadar kadın sana "ayrıl " diyorsa bir bildikleri vardır herhalde. Evlenince psikolojik işkenceyi sen çekeceksin annen değil. .. maddi gücü olduğu halde, resti cekebilecekken bir genç kız daha kendini yakıyor çok üzülüyorum böyle konulara.

Kadınlarin en büyük hatası ama seviyorum ile kurulan cümleler :) şimdi seversin bu olaylar strese sokar heyecan yaratır vs. Evlenince de hiç sevmiyorum nefret ettim diye konu açarsın daha 2.ayinda.esleri mükemmel olan insanların bile evlenince birçok şey gözüne batar.bir seneyi doldurmadan ağlayarak Allah belasını versin boşanmak istiyorum lanet herif demek istemiyorsan komple baglantini kes.Ayrilinca da pek rahat bırakacak birine benzemiyor tipik şizofren erkek.

Kızcağız hala "annem izin verirse ayrilcam "demiş delirdim ya.bu kadar kadın sana "ayrıl " diyorsa bir bildikleri vardır herhalde. Evlenince psikolojik işkenceyi sen çekeceksin annen değil. .. maddi gücü olduğu halde, resti cekebilecekken bir genç kız daha kendini yakıyor çok üzülüyorum böyle konulara.

Ablacigim annemle konusmak icin güc toplamam gerek. Cünkü bu konulari anlatmiya baslayinca salya sümük agliyo.. aglayip annemin üzülmemesini istemedigim icin güc kazanmaliyim. Nisanlima zaten ayari verdim. Postayi koydum anneme anlaticam ama azicik kuvvete ihtiyacim var

Baştan bu kadar yüz göz olduysanız işşniz çok zor. Allah yardımcınız olsun..Saygı dır bana göre evliliğin temeli,diğer herşey sonra gelir..

Bu konularin hepsini kendi acti. Yok efenim nisanda onun ailesine yer kalmicakmis. Yok efendim ben onlarda kalmiyormusum diye ben evlenince oda bizde kalmicakmis. Uzar gider böyle... ben hic onun ailesinin hakkinda böyle kötü düsünceler yapmadim

Ablacigim annemle konusmak icin güc toplamam gerek. Cünkü bu konulari anlatmiya baslayinca salya sümük agliyo.. aglayip annemin üzülmemesini istemedigim icin güc kazanmaliyim. Nisanlima zaten ayari verdim. Postayi koydum anneme anlaticam ama azicik kuvvete ihtiyacim var
Arkadaşım annen 1 gün ağlar 3 gün ağlar. Senin bir ömür ağlamadan iyidir. Söyleyin gitsin biraZ kendi hayatınız hakkında söz sahibi olun, kararlı olun bal gibi haklısınız azcık dik durun yahu. Kusura bakmayın sinirleniyorum çünkü annem de sizin gibi "aman tadımız kaçmasın ali rıza bey"modunda tüm hayatını pasif geçırpı tüm hayatım boyunca onun acı çektiğini izledim. Kimse aynı duruma düşsün istemiyorum. Annem pasiflerı oynadığı için ailecek beni agresif sert bir insan yaptılar. Başka çocukların başına aynı şeyler gelsin istemem. ..sayelerinde hep aykırı bi tip oldum ya :(

Arkana bakmadan kaç. Bir ömür çile çekersin evlenirsen. Şimdikinden daha ıyı değil daha kötü olacak emin ol. Ayrıldığında seni daha iyi olacağına dair yalanlarıyla da kandırmasına izin verme. Hep öyle olur çünkü. Asla düşünme ayrıl. Ve seni ikna etmesine izin verme. Yoksa ömrün konu açmakla geçer.

Back
X