Sizce?

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
İlişki başlangıcında hoşlandığını belli etme ve karşıdakini cesaretlendirme noktasında biraz eksiklerim var. Şimdi bana sürekli sokulan bir çocuk var, yanıma oturuyor, konuşurken üstüme eğiliyor, ben de boş değilim ama çocuk ABD'de büyümüş, dolayısıyla acaba hareketlerini yanlış mı anlıyorum diye düşünüyorum.

Yani bizim türk erkekleri bu şekilde davransa bu çocuk benden hoşlanıyor derim, bu kişinin hoşlandığından emin değilim. Bu nedenle flörtöz hareketler yaparsam eğer çocuk hoşlanmıyorsa rezil olmaktan da korkuyorum. Ne yapsam sizce? Aynen mesafeli devam etsem zaten hoşlanıyorsa açılır mı yoksa biraz çabalamam mı doğru olur?

Birine duygularında bahsetmek rezil olmayı gerektirmez
Abd çocuk senden hoşlanıyorum bu kadar:KK60:

ABD çocuk :) Yok o kadar açılamam, sadece mesafeli tavırlarımı biraz törpülerim ben de yakınlaşmasına karşılık verebilirim

Aşkın lisani yetisme sekli yok sanirim aşk her yerde aşk...

"Ya, yanlış anlaşılmak istemem ama bizim kültürde, birine bu kadar yaklaşmak, ona ilgili olmak anlamları taşır, sizin kültürde nasıldır? Bu yakınlık, arkadaşça mı görülür? Değişik geldi bana, nasıl davranacağımı bilemedim" filan deyin az gülerek, bi yoklayın bakalım :) Kültür mültür derken muhabbet alır, yürür gidersiniz.

"Ya, yanlış anlaşılmak istemem ama bizim kültürde, birine bu kadar yaklaşmak, ona ilgili olmak anlamları taşır, sizin kültürde nasıldır? Bu yakınlık, arkadaşça mı görülür? Değişik geldi bana, nasıl davranacağımı bilemedim" filan deyin az gülerek, bi yoklayın bakalım :) Kültür mültür derken muhabbet alır, yürür gidersiniz.

Adam türk. Bu kadar açık olursam yakınlaşmasından hoşlanmadığımı düşünebilir ama

Adam türk. Bu kadar açık olursam yakınlaşmasından hoşlanmadığımı düşünebilir ama

E gülerek söyleyin dediğim ondan. Gülümseme, her dilde, her kültürde onaylamaktır.
Aman bu kadar ince eleyip sık dokunacak bir konu değilmiş ki, Türkmüş işte, yakınlık kurmaya çalışıyor, aynı şekilde pas verin madem hoşlanıyorsanız.

Ee baksanıza başka kızlara da sizin kadar yakın mı? Yoksa sadece size mi böyle? Burdan anlayabilirisniz

Ee baksanıza başka kızlara da sizin kadar yakın mı? Yoksa sadece size mi böyle? Burdan anlayabilirisniz

Bunu anlamam zor, çünkü iki haftada bir biraraya gelebiliyoruz ve açıkçası başbaşa kaldığımızda bu şekilde davranıyor.

Bunu anlamam zor, çünkü iki haftada bir biraraya gelebiliyoruz ve açıkçası başbaşa kaldığımızda bu şekilde davranıyor.
Zaten Türk demişsiniz türkse burdaki örf adetleri de biliyordur emin ol. Yani hoşlanıyor. Sen zaten biraz flörtöz davran olmadı geri çekersin kendini bişey olmaz

Back
X