- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Cilveyi bosver sen mesajla atak yapUff ya siz konustunuz mu evmeden once : ))) ben de yanyanayken cilveli olabilenlerdenim : )))
Cilveyi bosver sen mesajla atak yap
Aaaa espriyi anlamadim bende gulmek istiyorumTelefon markalari ayni olsun bari.
Oldu tabiki hatta uzulcegini bilmesem yasardik falana kadar gitti durum ama konusmuyruz yanyana bile sadece o an yasaniyo oncesinde sonrssinda bir sey yok.
Aaaa espriyi anlamadim bende gulmek istiyorum
Cok seksisin demisti operken nasil hosuna gidiyor aslinda insanin.kulaga guzel geliyor buradan bir giris yapayim : )))Aslinda alkol etkisinde her sey daha kolay olurbence de PabucumunNicki nin dedigi gibi bu gece mesajla ataga gecin. Utaniyorsa da mesajla utanmaz artik ve karsilik vermek zorunda kalir. mesajla da dirençli cikarsa artik acikca sormaniz gerekecek bence.
Ay ben de anlamadim :)Bosver anlama yasin kucuk galiba.
Ay ben de anlamadim :)
Hic konusmamasi konusunca konunun kapanmasiAdam evlenmeyi bekliyordur, zaten bişeyler de yaşamışsınız, neden endişe ediyorsunuz ki
Nasil konusacagimi bilmiyorm acikcasi yasamis biri degilimnişanlıyken çiftler eşya, borç, buzdolabı senin, tv benim diye konuşuyor da niye cinsellikle alakalı konuşulamıyor onu anlayamıyorum ben.
bundan doğal ne var.
Fantezimiz falan yok :) olmali mi ? Henuz birlikte olmadik cunku tecrubesi olmayan biri ne gibi fanteziler gerceklestirebilir : )) ben sizin kadar kati dusunmuyorum illa olmali demiyorum ama evet konusmamak biraz sıkntılı geliyor banada konuda bunun uzerinene konuşuyorsunuz 3 yıldır
tamam sevgi aşk maddi manevi aile v.s v.s konular var ama buda aşkın bir parçası.
neden size oruç tutuyor 2 yıldır?
yanlış anlaşılmasın yasansin yada yasanmali demiyorum.
ama konuşulmali.evleneceğin adam o senin.
3 ay sonra dügününuz var ama birlikte karar verip konuştuğunuz bir fanteziniz dahi yok.
ilginç.
neyse ben bu konulara fazla girmeyim belki anormal olan benimdir
10 yıllık evliyiz bizde pek konuşmayız.Hic konusmamasi konusunca konunun kapanmasi
Nikah islemleri sirasinda doktor korunmayi biliyor musunuz dedi evet dedik cikinca guldum biliyomusun dedim guldu sen bana birak falan diyo en fazla bu konusmamiz
Nasil konusacagimi bilmiyorm acikcasi yasamis biri degilim
bende yasanmali demedim.tam tersine tıpkı sizin gibi konuşulmali dedim.Fantezimiz falan yok :) olmali mi ? Henuz birlikte olmadik cunku tecrubesi olmayan biri ne gibi fanteziler gerceklestirebilir : )) ben sizin kadar kati dusunmuyorum illa olmali demiyorum ama evet konusmamak biraz sıkntılı geliyor banada konuda bunun uzerine
Hiçbir şey bilmiyor korunma konusunda
siz önleminizi alın ona bırakmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?