Sizce ?

Cok seksisin demisti operken nasil hosuna gidiyor aslinda insanin.kulaga guzel geliyor buradan bir giris yapayim : )))

Adam evlenmeyi bekliyordur, zaten bişeyler de yaşamışsınız, neden endişe ediyorsunuz ki

nişanlıyken çiftler eşya, borç, buzdolabı senin, tv benim diye konuşuyor da niye cinsellikle alakalı konuşulamıyor onu anlayamıyorum ben.
bundan doğal ne var.
Nasil konusacagimi bilmiyorm acikcasi yasamis biri degilim

ne konuşuyorsunuz 3 yıldır
tamam sevgi aşk maddi manevi aile v.s v.s konular var ama buda aşkın bir parçası.
neden size oruç tutuyor 2 yıldır?
yanlış anlaşılmasın yasansin yada yasanmali demiyorum.
ama konuşulmali.evleneceğin adam o senin.
3 ay sonra dügününuz var ama birlikte karar verip konuştuğunuz bir fanteziniz dahi yok.
ilginç.
neyse ben bu konulara fazla girmeyim belki anormal olan benimdir

Fantezimiz falan yok :) olmali mi ? Henuz birlikte olmadik cunku tecrubesi olmayan biri ne gibi fanteziler gerceklestirebilir : )) ben sizin kadar kati dusunmuyorum illa olmali demiyorum ama evet konusmamak biraz sıkntılı geliyor banada konuda bunun uzerine

Nikah islemleri sirasinda doktor korunmayi biliyor musunuz dedi evet dedik cikinca guldum biliyomusun dedim guldu sen bana birak falan diyo en fazla bu konusmamiz

Hiçbir şey bilmiyor korunma konusunda
siz önleminizi alın ona bırakmayın bence

bende yasanmali demedim.tam tersine tıpkı sizin gibi konuşulmali dedim.
yaşayıp yaşamamak tercihtir ama konuşmak gerekli kesinlikle:)
şimdi utanıp konuşmayan adamın hayal dünyasında belkide çok farklı bir bakış açısı var.
belki gerçekleştirmek istediği bir sürü size ters fantezisi var.
bunun için tecrübeye gerek yok ki.
hiç mi sevdiğiniz adamı düşününce hayal kurmuyorsunuz.
bu hayalin gerçeğe dönüşmesi fantezidir.
sizin de vardır elbet kafanızda birşeyler bunlara karşılık verebilecek birimi bunları konuşmadan anlayamazsınız ki.
Allah mesud etsin.umarım mutlu huzurlu bir evlilik hayatınız olur.
ama evlendikten sonra benim hiç bir beklentimi karşılamıyor birbirimuzin isteklerine cevap veremiyoruz gibi sorunlar yaşamamak için ufak ufak sohbetler edin.
evlendikten sonra birbirinize nasıl yaklasacaginizi daha iyi bilirsiniz ozaman.
geçen bir konu vardı çok fena malesef
yeni evli bir çiftle ilgili
bulabilirseniz ne demek istedigimi daha iyi anlarsınız.

birkaç ay sonra evlenmicek misiniz zaten? al karşına sor ne olacak? herkes de zaten utanıyor şu cinsellikten ondan zaten her yerde çoğalıyoruz ay bir de utanmasak aman amannn... en azından evlenmeden bi test sürüşü senin için iyi olur pişman olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…