Sizce ?

Ne konuşmak istediğini anlamadım,seni arzulamadığını mı düşünüyosun cinsel problemleri olduğunu mu korunmayı bilip bilmediğini mi

ateşle barut misali aslında insnalar bencede evlenmeden önce tam anlamıyla bi birliktelik yaşanmasa bile bişiler yaşanabilr ten uyumu denen güzel şey varmı yokmu anlamalı.ya sonra hoşlanmazsan ten uyumu olmazsa ve dokunuşundan zevk alamazsan? Bence ufaktan konuş kaldı ki evleneceğin adam olacağı için çekingenliği yavaştan bırakmalısınız ikinizde konuşun.

Ne konuşmak istediğini anlamadım,seni arzulamadığını mı düşünüyosun cinsel problemleri olduğunu mu korunmayı bilip bilmediğini mi
3 yildir ilk kez agzindan cok seksisin lafini duydum beni arzulayip arzulamadigini tabii merak ediyorum.kendimi guzelde buluyorum benim kadar istekli olmayincada acaba var mi sorunlari diyorum

Ten uyumu oldugunu dusunuyorum yasadik bir seyler zaten ama konusmuyoruz ne mesaj ne yuzyuze utangaclik mi yoksa benim gibi degil mi bilmiyorum

Ten uyumu oldugunu dusunuyorum yasadik bir seyler zaten ama konusmuyoruz ne mesaj ne yuzyuze utangaclik mi yoksa benim gibi degil mi bilmiyorum

çok önceden bi yazıda okumuştum erkekle kadının düşünme ve yaşama şekli diye belkide adamın sorunu yoktur konuşmayı sevmiodur o an ı yaşamak istiyodur.kadınlar genelde duyduklarından etkilenir erkeklerde gördüklerinden. yalnız kaldığın anda sen başla dokunmaya öpmeye belki bişiler bi tık ileri gider konuşup cevap alamayacağını düşünüyosan eğer sevişme başlayınca ne yapacağına göre sende kafandaki soru işaretlerine yön verebilrsin. bende ilk gece yaşadım birlikteliği ama yalnız kaldığımızda yaklaşımlar oluyodu.bazende uzun uzun mesajlaşiırdık nişanlıyken birbirimizi özleyip yanında olsam öyle yapardım falan diye başlayarak.

Hahahah ayni ya : ) oyledir diye dusunuyorum ama tedirgin oldum iste bende biraz sogugum sanirim sizlerin yazdiklarini okuyunca benden de cekinmis olabilir ben baslatayim bir msjlasmayi bu ara

Hahahah ayni ya : ) oyledir diye dusunuyorum ama tedirgin oldum iste bende biraz sogugum sanirim sizlerin yazdiklarini okuyunca benden de cekinmis olabilir ben baslatayim bir msjlasmayi bu ara
ısrarla soru sor mesaj yacaksan eğer yanında olsam napardın diye başla konuya özledim de,baktın kestirme cevaplar veriyor başka napardın falan filan diye uzat sende

muhtemelen ikinizde sorunlu olcaksınız sıkıntı yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum her şeyin tedavisi var
imza atınca zart diye güzel bir seks hayatı beklemek doğru değil.

ilk kez boyle bi konusma yapicam ben bile heyecanlandim hahahaha

He bu arada mesajlaşırsanda bizede bilgi ver merak ettim tepkisini.Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki 6 sene sevgililik döneminden sonra evlendik bi bişiler yaşadım evlilik öncesi ama evlendikten sonra ciddi anlamda zevk alarak doğru düzgün birlikteliğe ulaşmamız rahat 1 yılı buldu adamda ziyade ben kaçar olmuştum. ten uyumu var seviyorum ama ilişkide yanma olursa hamile kalırsam gibi değişik sebeplerden dolayı.

Tabii ben henuz fazlasiyla tecrubesizim belki o da oyle hic sormadim ama o da hep daha once bisiler yasamis gibi konustu bilemiyorum.haber vericem

Ben bir sorunu oldugu kanisina varmadim.. Bu kadar ozel birseyi ilk gece yasamak istemesi size deger verdigini incitmek istemedigini hissettirdi sadece bana..

Kafaniza takmayin zaten dugune az kalmiş dugun telasi yeterince stresli birsey bu konuyu unutun bence

Bir problemi oldugunu düşünmüyorum konuşmak istememsi belki de sizin içindir tecrübesiz olduğunuz için veya onu yanlış anlayacağınızı düşündüğü kanısındadır.Biz de nişanlıyken öpüşmeye bile çekinirdim hatta evinde cd vardı bi kere o da yani amaerikan pastası tarzı bi filmdi izlemeyin felan uygun değil demişti bize :)Tecrübesizliğimi bildiği için sanırım pek konusmazdı ama evlendikten sonra arslan kesildi o ayrı bir şey :)

Valla biz Türk kadınları erkek üstümüze atlasa beni sevmiyor galiba beni cinsellik için istiyor deriz, atlamasa beni sevmiyor galiba bana karşı cinsel isteği yok deriz.

Haçan bu adamlar ne etsun daa??

icin rahat etsin istiyorsan. evlilik oncesi doktora gitmeyi teklif er. hem kendin hem onun için. rutin tesrlerimizi yaptirlim falan de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…