- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
3 yildir ilk kez agzindan cok seksisin lafini duydumNe konuşmak istediğini anlamadım,seni arzulamadığını mı düşünüyosun cinsel problemleri olduğunu mu korunmayı bilip bilmediğini mi
Ten uyumu oldugunu dusunuyorum yasadik bir seyler zaten ama konusmuyoruz ne mesaj ne yuzyuze utangaclik mi yoksa benim gibi degil mi bilmiyorumateşle barut misali aslında insnalar bencede evlenmeden önce tam anlamıyla bi birliktelik yaşanmasa bile bişiler yaşanabilr ten uyumu denen güzel şey varmı yokmu anlamalı.ya sonra hoşlanmazsan ten uyumu olmazsa ve dokunuşundan zevk alamazsan? Bence ufaktan konuş kaldı ki evleneceğin adam olacağı için çekingenliği yavaştan bırakmalısınız ikinizde konuşun.
Ten uyumu oldugunu dusunuyorum yasadik bir seyler zaten ama konusmuyoruz ne mesaj ne yuzyuze utangaclik mi yoksa benim gibi degil mi bilmiyorum
Hahahah ayni ya : ) oyledir diye dusunuyorum ama tedirgin oldum iste bende biraz sogugum sanirim sizlerin yazdiklarini okuyunca benden de cekinmis olabilir ben baslatayim bir msjlasmayi bu araçok önceden bi yazıda okumuştum erkekle kadının düşünme ve yaşama şekli diye belkide adamın sorunu yoktur konuşmayı sevmiodur o an ı yaşamak istiyodur.kadınlar genelde duyduklarından etkilenir erkeklerde gördüklerinden. yalnız kaldığın anda sen başla dokunmaya öpmeye belki bişiler bi tık ileri gider konuşup cevap alamayacağını düşünüyosan eğer sevişme başlayınca ne yapacağına göre sende kafandaki soru işaretlerine yön verebilrsin. bende ilk gece yaşadım birlikteliği ama yalnız kaldığımızda yaklaşımlar oluyodu.bazende uzun uzun mesajlaşiırdık nişanlıyken birbirimizi özleyip yanında olsam öyle yapardım falan diye başlayarak.
ısrarla soru sor mesaj yacaksan eğer yanında olsam napardın diye başla konuya özledim de,baktın kestirme cevaplar veriyor başka napardın falan filan diye uzat sendeHahahah ayni ya : ) oyledir diye dusunuyorum ama tedirgin oldum iste bende biraz sogugum sanirim sizlerin yazdiklarini okuyunca benden de cekinmis olabilir ben baslatayim bir msjlasmayi bu ara
ısrarla soru sor mesaj yacaksan eğer yanında olsam napardın diye başla konuya özledim de,baktın kestirme cevaplar veriyor başka napardın falan filan diye uzat sende
ilk kez boyle bi konusma yapicam ben bile heyecanlandim hahahaha
Tabii ben henuz fazlasiyla tecrubesizim belki o da oyle hic sormadim ama o da hep daha once bisiler yasamis gibi konustu bilemiyorum.haber vericemHe bu arada mesajlaşırsanda bizede bilgi ver merak ettim tepkisini.Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki 6 sene sevgililik döneminden sonra evlendik bi bişiler yaşadım evlilik öncesi ama evlendikten sonra ciddi anlamda zevk alarak doğru düzgün birlikteliğe ulaşmamız rahat 1 yılı bulduadamda ziyade ben kaçar olmuştum. ten uyumu var seviyorum ama ilişkide yanma olursa hamile kalırsam gibi değişik sebeplerden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?