Sizce?

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
133
35
Kızlar yarına kadar acilen karar vermem lazım bi konu hakkında değerli fikirlere ihtiyacım var konu şu sizce şehir merkezinde kiraya mi çıkmak mantikli yoksa şehir merkezi dışında kendi evinde mi oturmak mantikli evim sehir merkezi dışında ve artik bebek de olduktan sonra bunun sıkıntısını çok çekmeye başladım çarşı pazar avm market benim için hayal oldu hep eşime bağımlı oldum şöyle bi durum var kendi evimizi kiraya verip aynı ayarda şehir merkezinde kirada oturmak mantikli mi

Sehir merkezi disindaki evinizi kiraya verip sehir merkezinde kirada oturmak daha uygun gibi gorunuyor.

Bebek varsa şehir merkezi dışında oturmak eziyet olur, en basiti o çocuğu düzenli kontrollere, aşıya götürüp getirmek gerekecek. Çocuğum daha önemli, merkezde kirada otururdum ben olsam.

Kendi evimde oturursam çalıştığım okula hergun 2 vasıta ile gitmem gerekecek ama diğer şekilde 1 vasıta ile okuluma gidebilecem yine kv bebise bakmak için 2 vasıta değiştirmek zorunda kalacak eğer merkeze taşınırsam evin önünde binip önünde inecek tek sorun şu kiraya çıkılacak evin mutfak ve bebek odasi biraz küçük annem kız kardeşim kesinlikle tasinmalisin diyor bu arada oturduğum semtte sadece bi küçük marker var ve sürekli eşime beni şuraya buraya gotur demekten sıkıldım canim istediği an dışarı cikamiyorum eşimde ben servis şöförü gibi oldum gökçe deyip duruyor sizce vu 2 odadan ötürü evden vazgecirli mi bi de ev sahibi tezgaha ankastre yerini kestirmemis öcal için ve buna izin vermiyor yani ankastrem tezgahta set üstü gibi kalacak bu durum ne olacak sizce bu bi sorun mu esime gore hiçç sorun değil

Back
X