Sizce?

9 ay mi nasıl dayandıniz o kadar zor olmadı mı ya ben kafayı yerim diye düşünüyorum öyle olsa

Hic de oyle olmuyor evli degilken cok kolay .Ayni hayati paylasirken gitmesi cok daha zor .Bu arkadasimiz da cok buyuk zorluklar cekmistir .Sevgiliyken sadece ozlersin ama evliyken evin tüm yükü sana kalir
2 senelik evliydik, tecilini bozdurup gitti.
Maddi olarak zorluk çekmedim çok şükür, çalışıyordum kazanıyordum. Allah'tan çocuk yoktu.
Aklı evvellerin "bi çocuk yap sana yoldaş olur" sözlerine uyup çocuk yapmadık.
Eşim aklım sende kalmasın ya annenler de yada bizimkilerde kal dedi.
Kırmadım, canım kimde isterse orada kaldım, ama evlendikten sonra insan hiç bir yere sığamıyor.

Tek sıkıntım evimde kalmadım, oturmadığım evin kirasını düzenli ödedim, zira eşyalarımı koyacak yerim yoktu.
Kimde kaldıysam mutlaka her ay alışveriş yaptım.
Şartlar öyle gerektirdiği için katlanmak durumundaydım, gidebileceğim bir yer olsaydı sık sık giderdim.

Ama maalesef öyle olmadı. 1 aylık askerken yemin töreni için gittim.
1,5 ay sonra o dağıtıma geldi. Boluya gitti, ilk hafta sonu hemen ziyaretine gittim.
Benden 3 gün sonra bölgeye gittiler. 3 ay Şırnak oradan sonra 6 ay Kuzey Irak.
Bu süreçte hayati bir durum olmadıkça izin kullanma durumu yoktu.
6 ay uyumadım desem yeridir, gece ulaşabiliyordum ancak ve saatler sürüyordu. sabaha karşı uyuyup sabah işe gidiyordum.
Son 2 ay Boludaydı ve ondan sonra her hafta sonu gittim.
Velhasıl öyle böyle geçti. Çok özledim ama direndim, hiç omuzlarımı eğmedim hep dik durdum.
Şükürler olsun kimseye de muhtaç olmadım.
Üstünden 8 yıl geçti. Ve ben hiç pişman değilim, iyi ki o süreci yaşamışım. Çok şey katıyor insana.
Tabi bizim yaşlarımızın da etkisi var bu durumda.

Ben ilk basta konu sahibi yazdı sandim sonra düzelttim :)) Ben de Ankara da öğretmen evine cok para gomdum valla :)

Güzel günlerdi ama, anı kaldı.
İyi ki o süreci de yaşamışım diyorum.
Iyi ki demiyorum guzel de degildi valla omrumuzden 6 ay gittigi icin uzuluyorum daha aklima gelince .Ben de evimde kaldim yuvamdan sogumayayim diye annem geldi iyi ki de oyle yapmışım .Esimi de kimseye muhtac etmedim pasalar gibi baktim .Maasimi da idare ettim sukur degilse daha zor olurdu

Cuma günü gidip nerede kalacaksın sevgilinle onu anlayamadım ki? Sadece 1.derece yakınları kendisini evci iznine çıkarabilir. Kız kardeşinin gelmesi şart yani, tabi eğer dağıtım iznini kullanmayacaksa. Yemin töreni zaten 9-10 gibi başlayıp genelde 12 gibi bitiyor. Ailesi olanlar çıkıyor diğerleri birliğine dönüp ya o gün, ya da diğer gün usta birliğine teslim oluyor. Yol izni mi verildi? Gerçi hem kısa dönemmiş, benim sevgilimin son 1 ayı kaldı yaklaşık 1 yıldır asker. Biz aylaaaardır birbirimizin yüzünü görmüyoruz, kısa dönem çok çok daha kolay biter. Allah kavuştursun...

rahat edemem demek gelme demek oluyor canım ,
bu arada senın kadar istediğini zannetmıyorum , bence gitme ,

madem rahat edemıyecegını bılıyordu kardeşıne gelme ben gelecem zaten falan deseydı ,

ben yemedim yani ,sen yediysen bilmem

Te

başkaları varken sana kırıcı mı davranır hep? bence önemli olan konu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…