Sizce?

Kalben_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
82
19
88
29
Arkadaslar sevgilim asker cuma yemin töreni var yanına gidicem ama kız kardeşi de burda aynı şehirde okuyoruz ikimiz ve onunla gidicem. 1 gece kalmamız gerekiyo.Ama erkek arkadaşım bana kız kardeşim varken rahat edemem diye muhabbet yaptı.Ve biz geri döndükten sonra bi daha ne zaman görüşürüz bilmiyorum.Kiz kardeşine ise dağıtım yeri sadece 1 saat uzak yani istediğinde görüşebilir abisiyle.Bende sevgilimle 1 gecem var doya doya geçsin istedim.Gelmesin dedim ama ona ucak bileti alınmış abisiyle geri dönücek ikiside aynı yere gidiyor.Simdi bende rahat edemicez muhabbeti falan yaptı ya gitmek istemiyorum sonuçta tek bir gece ve doya doya geçsin istiyodum.Kiz kardeşi olunca rahat edemicez onun yanında bana uzak çünkü bende o öyle yapınca üzülürüm kırılırım diye suan gitmek istemiyorum.Bunu ona da soyleyemiyorum sonuçta gittiginden beri yanına gidicem diye hayal kuruyor, askerde bir de.Bana yol suan 9 saat yarın gidicem cuma ordayım cumartesi dönücem çok özledim bwlki bi daha cok uzun süre göremicem ama 1 gece için o kadar yola da gözüm basmiyo otobüs benim için işkence demek araba falan tutuyo.Icimde bi huzursuzluk var üstüne bu da cabası.Sizce ben çok mu bencillik ediyorum?

Yani gelme mi demek istedi diyorsunuz.
Birde neden bir daha görüşemeyeceksinşz anlamadım.
Eğer üzülmezse başka bir gün onun çarşı iznine denk getirip görüşebilirsiniz.

Yani gelme mi demek istedi diyorsunuz.
Birde neden bir daha görüşemeyeceksinşz anlamadım.
Eğer üzülmezse başka bir gün onun çarşı iznine denk getirip görüşebilirsiniz.
Hayır o gelme demedi aksine gelmemi çok istiyor ama ben gidince kardeşi var diye bana uzak durur özledim doyamam ve kırıcı davranır diye korkuyorum.O yüzden çok huzursuzum.Okuyorum dağıtımı bana uzak bir yere çıktı benim gitme imkanım çok zor o da mayısta gelicek

Kız kardeşim varken rahat edemem dediyse
Kibarca gelmemeyi kendin iste demiş olmuyor mu?

Yani sevgiliyle yanında 3.bir kişi varken saatlerce oturmak tuhaf olur. Gitmemeyi tercih eder başka bir güne ertelerdim ben olsam..

Diğer taraftan kardeşinin abisinin yemin törenine gelmesi en doğal hakkı. Ona gelmesin deme lüksün yok.

Kız kardeşinden bi kaç saat müsade istersiniz, ne de olsa beraber döneceklermiş eve. hasret giderirsiniz. Dert etmeyin

O zaman gitme zaten yemin toreni cok uzun sürüyor ordaki islemlerin bitmesi fala n filan ciddi zaman aliyor .Zaten ana baba gunu oluyor hayal ettiginiz gibi olmayabilir. Ben toplamda esimi 3 saat görebildim 5 saat bekledim

Sevgilimin yemin törenine katılmak gibi bir planım olmazdı.
Dağıtım izni olmayacak mı? O zaman görüşürsünüz.

O zaman gitme zaten yemin toreni cok uzun sürüyor ordaki islemlerin bitmesi fala n filan ciddi zaman aliyor .Zaten ana baba gunu oluyor hayal ettiginiz gibi olmayabilir. Ben toplamda esimi 3 saat görebildim 5 saat bekledim
Yanında aile bireylerinden biri arsa ve adres bildirirse hafta sonu için dışarı çıkabiliyor.

Hayır ben gidiyorum diye izin kullanmıyor kısa dönem ni de çabuk bitsin istediği için almadı izin
Kısa dönemse hiç gerek yok o zaman.
Ama dağıtım izni isteğe bağlı değil, bildiğim kadarı ile acemi birliğinden usta birliğine gidecekse mutlaka arada
1 hafta gibi bir izin oluyor.
Ben eşimi 9 ay görmedim. kuzey Irakta askerdi izin alam gibi bir durumu yoktu. 1 ay erken geldi.

9 ay mi nasıl dayandıniz o kadar zor olmadı mı ya ben kafayı yerim diye düşünüyorum öyle olsa

9 ay mi nasıl dayandıniz o kadar zor olmadı mı ya ben kafayı yerim diye düşünüyorum öyle olsa
Hic de oyle olmuyor evli degilken cok kolay .Ayni hayati paylasirken gitmesi cok daha zor .Bu arkadasimiz da cok buyuk zorluklar cekmistir .Sevgiliyken sadece ozlersin ama evliyken evin tüm yükü sana kalir

Siz cikaramazsiniz ama 1 derece akraba olmali ben esimi cikardim 6 7 kere
Bende eşimi çıkardım. Hatta son iki ay Yaşadığımız şehre yakın bir yerdeydi ve her Cuma gidip çıkarıyordum.
Bolu Köroğlu Otele çok para gömdüm, 8 sene önce her hafta sonu 200 TL Onlarda sağolsun her gittiğimizde aynı odayı veriyorlardı.
Kardeşi gidecekmiş ya, kardeşi reşitse çıkarabiliyor onun demek istedim.

Kız kardeşi ne kadar engel olabilir ki hep beraber muhabbet edilir sonra kız cekilir uyur siz de muhabbet edersiniz, tabi ki bi yakınlaşma olmaz ki olmasın da zaten henüz sevgiliymişsiniz,biz üniversitedeyken bir arkadaşımızın uzaktan hem kızkardeşi hem sevgilisi gelmişti ,kuzkardesi mutfakta takılır güllaç filan yapar bizimle muhabbet ederdi,çocukta kızla gayet ii başbaşa vakit geçirirdi,şimdiden bu anlayışı gösteremeyen ilerde evlilik sürecinde dengede çok zorlanır ne demek kırıcı olurum vs vs. Örneğin ben nişanlılık döneminde başka bi şehire gelip görümcemde kalmıştım,şimdiki eşim o zaman nişanlım her gece benimle dışarı çıkar akşam onda görümceme bırakırdı,ne kırıcı ne yıpratıcı oldu yeter ki karşındakiler insan olsun. Üst hikayede bahsettiğim çift de evlendi,kız kardeş de evli,apayrı şehirlerdeyiz ama her yıl bi kez görüşülür mutlaka,bu da dipnot benim gibi meraklılara gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…