Yani gelme mi demek istedi diyorsunuz.Arkadaslar sevgilim asker cuma yemin töreni var yanına gidicem ama kız kardeşi de burda aynı şehirde okuyoruz ikimiz ve onunla gidicem. 1 gece kalmamız gerekiyo.Ama erkek arkadaşım bana kız kardeşim varken rahat edemem diye muhabbet yaptı.Ve biz geri döndükten sonra bi daha ne zaman görüşürüz bilmiyorum.Kiz kardeşine ise dağıtım yeri sadece 1 saat uzak yani istediğinde görüşebilir abisiyle.Bende sevgilimle 1 gecem var doya doya geçsin istedim.Gelmesin dedim ama ona ucak bileti alınmış abisiyle geri dönücek ikiside aynı yere gidiyor.Simdi bende rahat edemicez muhabbeti falan yaptı ya gitmek istemiyorum sonuçta tek bir gece ve doya doya geçsin istiyodum.Kiz kardeşi olunca rahat edemicez onun yanında bana uzak çünkü bende o öyle yapınca üzülürüm kırılırım diye suan gitmek istemiyorum.Bunu ona da soyleyemiyorum sonuçta gittiginden beri yanına gidicem diye hayal kuruyor, askerde bir de.Bana yol suan 9 saat yarın gidicem cuma ordayım cumartesi dönücem çok özledim bwlki bi daha cok uzun süre göremicem ama 1 gece için o kadar yola da gözüm basmiyo otobüs benim için işkence demek araba falan tutuyo.Icimde bi huzursuzluk var üstüne bu da cabası.Sizce ben çok mu bencillik ediyorum?
Hayır o gelme demedi aksine gelmemi çok istiyor ama ben gidince kardeşi var diye bana uzak durur özledim doyamam ve kırıcı davranır diye korkuyorum.O yüzden çok huzursuzum.Okuyorum dağıtımı bana uzak bir yere çıktı benim gitme imkanım çok zor o da mayısta gelicekYani gelme mi demek istedi diyorsunuz.
Birde neden bir daha görüşemeyeceksinşz anlamadım.
Eğer üzülmezse başka bir gün onun çarşı iznine denk getirip görüşebilirsiniz.
Hayır o gelme demedi aksine gelmemi çok istiyor ama ben gidince kardeşi var diye bana uzak durur özledim doyamam ve kırıcı davranır diye korkuyorum.O yüzden çok huzursuzum.Okuyorum dağıtımı bana uzak bir yere çıktı benim gitme imkanım çok zor o da mayısta gelicek
Bende öyle düşünüyorum ama herseyi bana göre ayarladi ucak,kalıcak yer,ailesiyle bi gün geç gidicek eve diye benim yüzümden tartıştı suan elim kolum bağlı vazgecemiyorumBaşka zaman git bence de en mantıklısı bu
Hayır ben gidiyorum diye izin kullanmıyor kısa dönem ni de çabuk bitsin istediği için almadı izinSevgilimin yemin törenine katılmak gibi bir planım olmazdı.
Dağıtım izni olmayacak mı? O zaman görüşürsünüz.
Yanında aile bireylerinden biri arsa ve adres bildirirse hafta sonu için dışarı çıkabiliyor.O zaman gitme zaten yemin toreni cok uzun sürüyor ordaki islemlerin bitmesi fala n filan ciddi zaman aliyor .Zaten ana baba gunu oluyor hayal ettiginiz gibi olmayabilir. Ben toplamda esimi 3 saat görebildim 5 saat bekledim
Kısa dönemse hiç gerek yok o zaman.Hayır ben gidiyorum diye izin kullanmıyor kısa dönem ni de çabuk bitsin istediği için almadı izin
Konu sahibi cikaramaz ama 1 derece akraba olmali ben esimi cikardim 6 7 kereYanında aile bireylerinden biri arsa ve adres bildirirse hafta sonu için dışarı çıkabiliyor.
9 ay mi nasıl dayandıniz o kadar zor olmadı mı ya ben kafayı yerim diye düşünüyorum öyle olsaKısa dönemse hiç gerek yok o zaman.
Ama dağıtım izni isteğe bağlı değil, bildiğim kadarı ile acemi birliğinden usta birliğine gidecekse mutlaka arada
1 hafta gibi bir izin oluyor.
Ben eşimi 9 ay görmedim. kuzey Irakta askerdi izin alam gibi bir durumu yoktu. 1 ay erken geldi.
Hic de oyle olmuyor evli degilken cok kolay .Ayni hayati paylasirken gitmesi cok daha zor .Bu arkadasimiz da cok buyuk zorluklar cekmistir .Sevgiliyken sadece ozlersin ama evliyken evin tüm yükü sana kalir9 ay mi nasıl dayandıniz o kadar zor olmadı mı ya ben kafayı yerim diye düşünüyorum öyle olsa
Bende eşimi çıkardım. Hatta son iki ay Yaşadığımız şehre yakın bir yerdeydi ve her Cuma gidip çıkarıyordum.Siz cikaramazsiniz ama 1 derece akraba olmali ben esimi cikardim 6 7 kere
Ya kız zaten gelmek istemiyodu beni yanlız birakmamak için geliyokız kardeşine gelme denir mi? rahat edemeyecekseniz gitmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?