evet bende o yüzden çekiniyorum açıkcası..Hızlı değil ama denemelisiniz.
Sakıncası sadece aynı fabrikada birlikte çalışmanız.
evet bende o yüzden çekiniyorum açıkcası..
Zaten kendisi gelip konuşmadığı veya adım atmadığı sürece ben sakinim :)
İlk ilgi gördüğüm kişi olmadığı için sakinim :) aynı iş yerimde Koordinatör de ilgili lakin ben değerlendirmedim hiç ve geri durması adına gerekli mesafeyi koydum. Kendimi hazır hissetmiyorum ama bakışları da hoşuma gitmeye başladı sanırım :)Aynı iş ortamında oluşan duygusal yaklaşımlara ben karşıyım prensip olarak.
Ancak olmayacak diye bir kaide yok tabii ki.
Sadece temkinli davranmanızı ve dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Yaşadığınız şeyler sonrasında ilgi görüyor olmak başınızı döndürebilir.
Ben bitmesine üzüldüm, çünkü sizin bildiğinizden çok daha fazla uğraş emek vermiştim ama değmezmiş ne yazık ki..Öncelikle eski nişanlınızla bitmesine sevindim. Fazla bile uğraştınız bence, umarım yeniden iletişime geçip kafanızı karıştırmaz.Yenisi içinse deneyim derim.İnşallah bu sefer mutlu olursunuz.
Ah Yasemincim.. Daha sizin burada okuduğunuz fedakarlıklarım binde biriydi, okyanusta damlaydı.. Ama bana bütün kapıları kapadı.. Eminim o da seviyor istiyordu ama olmadı işte,canı sağolsun.. Aslında kaçtığından değildi ama bilemiyorum. Rabbim böyle hayırlı görmüş demek ki..Özge inanmıyorumen son iyi bırakmıştım sizi oysaki ya şunu okuyunca dedimki sen kendini hiç üzme üzüldüğüne pişman ol bence çünki eski nışanlın seni aileni hedef göstererek ayrıldı bence kendi evlilikten ve sorumluluktan kaçıyor
Bütün o isimlilerde pek yakışıklı oluyor yahu :)İsmi aynı mı :) gıcık tesadüf
Kız merak ettim ismin içinde H ya da B var mıBütün o isimlilerde pek yakışıklı oluyor yahu :)
İkisi de yok :)Kız merak ettim ismin içinde H ya da B var mı
Bu ikisinden biri olunca yakışıklı oluyorlar
O zaman hıh sanaİkisi de yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?