Sizce?

ozgeoz341

Mühendis hanım
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
636
700
53
Merhaba güzel bayanlar :)

Bu kez bambaşka bir konu ile geldim :) merak etmeyin eski nişanlım da eski nişanlım demeyeceğimm :)
Ama o konu hakkında çok kısa bilgi verip asıl soruma geçeceğim..
Son konumu okursanız gelişmeleri biliyorsunuz, 1 ay önce eski nişanlım yanıma gelip gittikten 20 gün sonrasına kadar ufak tefek uzak mesajlaşmalar ile görüştük. Ama kendisi 'benim kendime hayrım yok,yaşama sevincim yok,benden beklentin olmasın vs' diyordu sürekli.. Buna rağmen mücadele etmeye çalıştım lakin, beni engelledi whatsapp tan 1 ay önce.. Ben de o gün son mesajı yazıp bıraktım,cevap vermedi. Cevap vermek yerine,görev yaptığı ilçede çalışan bir bayanı ekledi.. Ve gerçekten artık bitirdim.. Hatta artık onun da hayatında yeni birisi vardır diye düşünmeye başladım.. Her neyse, o konu sonsuza dek kapandı benim için..
5 ay önce ayrılmıştık zaten..

Asıl konuma gelince..
Bir fabrikada İhracat Müdürüyüm,Kimya Mühendisiyim. Yaklaşık 3 hafta önce işe bir beyefendi başladı, Makine Mühendisi.. Ve başladığı günden beri sürekli gözü üzerimde. İlk zamanlar önemsiz görüyordum ama hareketleri ile, Odamın önünden geçerken eğilip bana bakmaya çalışması ve sürekli göz göze gelmemiz, odama geldiğinde konuşurken heyecanlanması el ve mimik hareketleri vs..
Aynı yaştayız. Bir öğle yemeğinde sohbet etme şansımız oldu, hoş birisine benziyor. Açıkcası benim de aklım gidiyor gibi o tarafa :) Henüz bir ilişkiye hazır değilim lakin bu bakışmalara da anlam veremiyorum..
Yalnız şöyle bir detay var, onun bana adım atması adına uygun bir zemin yok. Yani başbaşa denk gelebileceğimiz bir ortam yok. Ancak ben adım atarsam bir şeyler olabilir gibi. Tabi ki ben adım atmayacağım, bilgi amaçlı belirteyim dedim :)

Tek sorun, eski Nişanlım ile aynı ismi taşıması :)))

Sizce ne yapmalıyım ?

Teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Hızlı değil ama denemelisiniz.
Sakıncası sadece aynı fabrikada birlikte çalışmanız.
evet bende o yüzden çekiniyorum açıkcası..
Zaten kendisi gelip konuşmadığı veya adım atmadığı sürece ben sakinim :)

Bence çok erken değil ama aynı şirket olduğu için biraz daha gözlemle derim..

ağırdan al
adam seni istiyorsa zaten peşinde dolanır
ne kadar ağırdan alsan o kadar iyi olur:)

evet bende o yüzden çekiniyorum açıkcası..
Zaten kendisi gelip konuşmadığı veya adım atmadığı sürece ben sakinim :)

Fazla göze batmamak şartıyla denenebilir.
Birde madem acelesi yok sizin için oluruna bırakın akan su bir şekilde yolunu bulur olaylar gelişir :)

Aynı iş ortamında oluşan duygusal yaklaşımlara ben karşıyım prensip olarak.
Ancak olmayacak diye bir kaide yok tabii ki.
Sadece temkinli davranmanızı ve dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Yaşadığınız şeyler sonrasında ilgi görüyor olmak başınızı döndürebilir.

İlk ilgi gördüğüm kişi olmadığı için sakinim :) aynı iş yerimde Koordinatör de ilgili lakin ben değerlendirmedim hiç ve geri durması adına gerekli mesafeyi koydum. Kendimi hazır hissetmiyorum ama bakışları da hoşuma gitmeye başladı sanırım :)

Öncelikle eski nişanlınızla bitmesine sevindim. Fazla bile uğraştınız bence, umarım yeniden iletişime geçip kafanızı karıştırmaz.Yenisi içinse deneyim derim.İnşallah bu sefer mutlu olursunuz.

Öncelikle eski nişanlınızla bitmesine sevindim. Fazla bile uğraştınız bence, umarım yeniden iletişime geçip kafanızı karıştırmaz.Yenisi içinse deneyim derim.İnşallah bu sefer mutlu olursunuz.
Ben bitmesine üzüldüm, çünkü sizin bildiğinizden çok daha fazla uğraş emek vermiştim ama değmezmiş ne yazık ki..
Kendi emeklerime üzüldüm,kendime üzüldüm sadece..

İnşallah bu kez değer, çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)

Özge inanmıyorumen son iyi bırakmıştım sizi oysaki ya şunu okuyunca dedimki sen kendini hiç üzme üzüldüğüne pişman ol bence çünki eski nışanlın seni aileni hedef göstererek ayrıldı bence kendi evlilikten ve sorumluluktan kaçıyor

Ah Yasemincim.. Daha sizin burada okuduğunuz fedakarlıklarım binde biriydi, okyanusta damlaydı.. Ama bana bütün kapıları kapadı.. Eminim o da seviyor istiyordu ama olmadı işte,canı sağolsun.. Aslında kaçtığından değildi ama bilemiyorum. Rabbim böyle hayırlı görmüş demek ki..

Sağol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…