- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Söylemeyerekte yorum yapsanız çok mutlu olurumKeşke söyleyebilsen.
Daha sağlıklı çözüm önerileri elde edersin.
Söylemedende yorum yapılabilir diye düşünüyorumÖzellik ne söylemiyorsunuz. Müneccim değiliz ki konuyu anlayalım. Milletin içinde gaz mı kaçırıyorsunuz ne bu özellik?
İşte yapamıyoruz malesef.Söylemeyerekte yorum yapsanız çok mutlu olurum
Yani sorun ne olursa olsun kimse senle olmaz demesi gurur kırıcı değil miİşte yapamıyoruz malesef.
Ne olduğunu söyleseniz keşke,belki düşündüğünüz kadar da abartılacak birşey değil belki hasetliğinden söylemiş siz bunu söylemeden bilemeyiz.
"Kıskanç olduğun için kimse seninle olmaz" bence saçma bir sebep seni ve sevgilini kıskanıyor derim.Yani sorun ne olursa olsun kimse senle olmaz demesi gurur kırıcı değil mi
Sorun ztn kendimi düzeltip düzeltmemen değil böyle kızarak söylemesi hiçbi işe yaramazmışım gibi hissettirdi"Kıskanç olduğun için kimse seninle olmaz" bence saçma bir sebep seni ve sevgilini kıskanıyor derim.
"Yalancı olduğun için kimse seninle çıkmax" işte bu yüzden haklı olabilir mi,davranışlarını bir düzeltsen derim. Yani konunun ne olduğuna bağlı
Demekki o özellik yüzünden size kızmış,demekki doğruymuş ama size bu değersiz hissetirmesin bir başkasının sizi nasıl gördüğü neden bu kadar önemli?Sorun ztn kendimi düzeltip düzeltmemen değil böyle kızarak söylemesi hiçbi işe yaramazmışım gibi hissettirdi
Şimdi sizin nasıl bir karakteriniz var bilemeyiz ama size şöyle bir örnek vereyim bilmem konunuzla uyar mı.merhaba kızlar en kısa zamanda bütün sorunlarınız düzelsin istedikleriniz olsun inşallah... benim derdime gelince benim liseden bir arkadaşım vardı aynı üniversiteyi kazandık beraber okuyoruzda ama farklı fakülteler o hukukta benimki öğretmenlil çok iyi anlaşır yediğimiz içdiğimiz ayrı gitmez benim hiç dostum arkadaşım yok öyle herkesle arkadaş olmam pek bi onu severdim ama uzun bir zaman konuşmayı bıraktık genelde mesajlaşarak iletişime geçeriz bayadırda konuşmuyoruz ama öyle küsüz artık diye ilan etmedik yani şöyle bundan yaklaşık 2 ay önce aramızda bir tartışma oldu benim bi karakter özelliğim yüzünden (bunun ne olduğunu söylemeyeceğim) bana kızdı ve eğer böyle olursan çıktığın çocuğuda elinden kaçırırsın yanında durmaz dedi çok gururuma dokundu demek uzun zamandırda böyle düşünüyordu o olaydan sonra yine konuşmaya görüşmeye devam ettik ama o dediği beni o kdr üzdüki şimdi hep içimde hep düşünüyorum bi türlü unutamıyorum bu arada benim o karakter özelliğim öyle insanlara zarar veren kırıcı bir durum değil bunun hakkında detay veremem lütfen yazmamı istemeyin ama dediğine çok üzüldüm incindim hassas olduğum konuda böyle bir şey gururumu incitti nasıl düşünmeliyim abartıyo muyum kötü niyetli olmadığa yüzde yüz eminim biliyorum iyiliğimi istiyor ama yinede gücüme gitti özgüvenim yerle bir
Israrla söylemedigine gore arkadasının elestirdigi kadar var demek ki. Elestiri almak, gercekleri duymak neden bu kadar yıktı seni. Hep pohpohlanmak mı istiyosun. Kimse seni elestirmesin mi? Neden hiç arkadasın yok? Üniversiteli olmuşsun belli bir çevren olması gerekmez mi? Anlatamadigin huyundan dolayı mı?merhaba kızlar en kısa zamanda bütün sorunlarınız düzelsin istedikleriniz olsun inşallah... benim derdime gelince benim liseden bir arkadaşım vardı aynı üniversiteyi kazandık beraber okuyoruzda ama farklı fakülteler o hukukta benimki öğretmenlil çok iyi anlaşır yediğimiz içdiğimiz ayrı gitmez benim hiç dostum arkadaşım yok öyle herkesle arkadaş olmam pek bi onu severdim ama uzun bir zaman konuşmayı bıraktık genelde mesajlaşarak iletişime geçeriz bayadırda konuşmuyoruz ama öyle küsüz artık diye ilan etmedik yani şöyle bundan yaklaşık 2 ay önce aramızda bir tartışma oldu benim bi karakter özelliğim yüzünden (bunun ne olduğunu söylemeyeceğim) bana kızdı ve eğer böyle olursan çıktığın çocuğuda elinden kaçırırsın yanında durmaz dedi çok gururuma dokundu demek uzun zamandırda böyle düşünüyordu o olaydan sonra yine konuşmaya görüşmeye devam ettik ama o dediği beni o kdr üzdüki şimdi hep içimde hep düşünüyorum bi türlü unutamıyorum bu arada benim o karakter özelliğim öyle insanlara zarar veren kırıcı bir durum değil bunun hakkında detay veremem lütfen yazmamı istemeyin ama dediğine çok üzüldüm incindim hassas olduğum konuda böyle bir şey gururumu incitti nasıl düşünmeliyim abartıyo muyum kötü niyetli olmadığa yüzde yüz eminim biliyorum iyiliğimi istiyor ama yinede gücüme gitti özgüvenim yerle bir
Hayır tabikide eleştirebilir ama o tarzda değilIsrarla söylemedigine gore arkadasının elestirdigi kadar var demek ki. Elestiri almak, gercekleri duymak neden bu kadar yıktı seni. Hep pohpohlanmak mı istiyosun. Kimse seni elestirmesin mi? Neden hiç arkadasın yok? Üniversiteli olmuşsun belli bir çevren olması gerekmez mi? Anlatamadigin huyundan dolayı mı?
Nasıl desin isterdin. Bence gayet makul elestirmis. Demek ki bahsetmemekte ısrar ettigin huyundan dolayı insanlar sendne uzaklasiyor. O da buna dikkatini cekmis. Arkadasina kirilmak yerine buraya neden yazamiyorsun o huyunu önce onu bir açıkla? Demek ki gercekten rahatsizlik verici bir huy!Hayır tabikide eleştirebilir ama o tarzda değil
Size kimse seninle sevgili olmaz yanında durmaz denilse gerçekten çok mu hoşunuza gider mutlu olurdunuz belki ben o özelliğimi düzeltmekte zorlanıyorum ztn farkındayım ama düzeltemiyorım madem çok rahatsızdı biraz daha makul bir şekilde söyleyebilirdi kimse seninle olmaz dmek yerine belki o bu huydan rahatsız olur seni sever ama yinede bu durum eksi olur onun için bu kdr demek kalp kırmamaya çalışmak çok mu zorNasıl desin isterdin. Bence gayet makul elestirmis. Demek ki bahsetmemekte ısrar ettigin huyundan dolayı insanlar sendne uzaklasiyor. O da buna dikkatini cekmis. Arkadasina kirilmak yerine buraya neden yazamiyorsun o huyunu önce onu bir açıkla? Demek ki gercekten rahatsizlik verici bir huy!
Liseden beri arkadaş olduğunuza göre samimiyete inanmış , güvenmiş ve size yanlış yapıyorsun demiş.merhaba kızlar en kısa zamanda bütün sorunlarınız düzelsin istedikleriniz olsun inşallah... benim derdime gelince benim liseden bir arkadaşım vardı aynı üniversiteyi kazandık beraber okuyoruzda ama farklı fakülteler o hukukta benimki öğretmenlil çok iyi anlaşır yediğimiz içdiğimiz ayrı gitmez benim hiç dostum arkadaşım yok öyle herkesle arkadaş olmam pek bi onu severdim ama uzun bir zaman konuşmayı bıraktık genelde mesajlaşarak iletişime geçeriz bayadırda konuşmuyoruz ama öyle küsüz artık diye ilan etmedik yani şöyle bundan yaklaşık 2 ay önce aramızda bir tartışma oldu benim bi karakter özelliğim yüzünden (bunun ne olduğunu söylemeyeceğim) bana kızdı ve eğer böyle olursan çıktığın çocuğuda elinden kaçırırsın yanında durmaz dedi çok gururuma dokundu demek uzun zamandırda böyle düşünüyordu o olaydan sonra yine konuşmaya görüşmeye devam ettik ama o dediği beni o kdr üzdüki şimdi hep içimde hep düşünüyorum bi türlü unutamıyorum bu arada benim o karakter özelliğim öyle insanlara zarar veren kırıcı bir durum değil bunun hakkında detay veremem lütfen yazmamı istemeyin ama dediğine çok üzüldüm incindim hassas olduğum konuda böyle bir şey gururumu incitti nasıl düşünmeliyim abartıyo muyum kötü niyetli olmadığa yüzde yüz eminim biliyorum iyiliğimi istiyor ama yinede gücüme gitti özgüvenim yerle bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?