Sizce..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slm kızlar.. Şu an boşanma aşamasındayım,eşim bi son kez konuşmak istedi sizce bu evlilik kurtarılabilinir mi yoksa hiç şans yok girdiğiniz yoldan devam mı edelim...evliliğimize gelecek olursak, eşimden fazla kazandığım için komplekse girdiğini düşünüyorum o bunu kabul etmiyor tabi.. Ailesine aşırı düşkün gitmeler gelmeler değil de adlarına ağzına aldığımda adam deliriyor annesi yok bu yüzden biraz dağılmışlar gidip gelme pek yok, içten bir bağlılık yani.. Eşim çok agresif, sinirli, küfür eder.. Bi oğlumuz var ilgilidir. İşine gücüne bakar, alkol sigara kumar yok.. İyi olduğumuz zamanlar iyidir, ilgilidşt ama tartışma anlarında ve sonrasında o an ölsem umrunda olmaz, özür dilemeyi gönül almayı bilmez.. Ben de sinirliyim artık sakin kalmıyorum tartışmalarda cevabını veriyorum.. Bir tokat atmışlığı var bi de itip kakmaları var tartışmalarda.. Ailemle de arası kötü..

Ne zamandir ayrisiniz?
Bu saydiginiz durumlarda duzelme olabilirmi.. bunun cevabi sizde
Sevgi adina icinizde hic bisi kalmadimi
Oglunuz var onun adina bir kez daha deneyebilirsiniz. Belki akillanmistir

Valla her evliliğin artıları eksileri var. Önce bir kafanızda tartın surdurirsem ne kadar mutlu olurum, ayrilirsam ne kadar mutlu olurum diye. ..

Eşinizi en iyi siz taniyorsunuz , değişir mi değişmez mi, evliliğiniz için ne kadar çabalar, daha önce boşanma mevzusu geçti mı aranızda o süreçten sonra nasıldı, ve en önemlisi aranızda gercek bir sevgi var mı...
Tekrar aynı şeyleri yaşayıp birkac ay sonra başladığınız noktaya geri dönmek sizi daha çok yıpratır iyice tartıp öyle karar verin..

Bir insanın asıl kişiliği öfke anında belli olur. İyiyken herkes iyidir. Ama hayatın çok iniş çıkışı var. Bilmiyorum uzman desteği aldınız mı ama kurtarmaya değer görüyorsanız gidin. Ha tartaklama tokat falan da varmış şiddet işe girdi mi işte düzelme ihtimali çok zor. Direkt boşayın hihhuuu da diyemem çocuk var. Enine boyuna bu adam bana gerçekten huzur veriyor mu, ben bununla mutlu muyum, huzurlu bir şekilde yaşlanır mıyım diye düşünün. Ama ilerde düzelir belki diye düşünmeyin. O beklemeler hep fos çıkıyor. Yaşımı başımı almis hayattan bıkmış hale geldikten sonra yemişim onun düzelmesini derim.

Back
X