- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
İşte eşimin çalışanı yada öğrencisi olarak düşününHiç bir şey anlamadım .El sallayan öğrenci mı öğretmen mi diğer çalışanlar mi ?
Bir selam verip ,seslendiler diye ne oldu anlamadım .Kıskançlık krizi için bahane aramayın ne olur .
İşte eşimin çalışanı yada öğrencisi olarak düşünün
Evet karşıdan cesaret almışlar demek kiBende geçen buna benzer bir konu açtım.
Sonra durumu araştırınca , aslında birazda sevgilim prim verdiği kanaatine vardım.
Ve olayı pek büyütmedim ama ona da çok rahatsız olduğumu söyledim.
Umarım bir daha tekrarlanmaz.
bu ikişiler haftada bir kaç kez gördüğü insanlar ve neden seslendiklede belli değilpeki sizce neden bunu yaptılar
yani her gün gördüğüm amirim patronum her ne ise yanımdan geçmediği sürece bağırmam kimse de bağırmaz
bu kişiler hep görmediği birileri mi
ya da ne bileyim neden seslendiler size simit aldık gelin yiyin mi dediler
hiç unutmam ofisimizin alt tarafı kenar mahalle
4 kız arabayı oradaki bir bakkalın önünde durdurduk bir şeyler alacağız ama kıyafetlerimiz vs oraya uygun değil plaza çalışanıyız oralar tamirhane gözünüzde canlansın
sonra karşıdan bir adam geldi ve hepimiz birden aaaa X dedik bu kişi bizim çalışanımız ve düğün izninde karşılaştık aaa dedik
sonra arkamızdan bir araba geldi ve durdu aaa Y dedik bu da bizim meslektaş ama etraftan nasıl baktılar bize bilmiyoruz artık
dışarıdan bakınca ne kadar abes göründüğümüz açık değil mi ama biz bu kişiler ile her gün iç içe yaşıyoruz mesafe sıkıntımız vs de yok
Geldiler bizden sonra günaydın diyip geçtiker sadece hani bişey söyleyecek olsalar anlarım ama o da yoksonra gelmedi mi o kişiler binaya
yani günaydın demeye mi el sallamışlar ben bunu anlayamadım
Sizi tanıyorlar mı? Size mi kendinlerini göstermek istediler ? Böyle mi hissettiniz?Geldiler bizden sonra günaydın diyip geçtiker sadece hani bişey söyleyecek olsalar anlarım ama o da yok
Yok beni tanımıyolar ama belki tahmin etmişlerdir kim olduğumuSizi tanıyorlar mı? Size mi kendinlerini göstermek istediler ? Böyle mi hissettiniz?
Yok arkadaşı konumunda değiller yani bir arkadaşlık yok o yüzden garip geldi zatenİş arkadaşları ya da kendi çalışanları el sallayarak,günaydın diye bağırmışlar di mi?
Doğru anlamışsam eğer ben bir ilginçlik göremedim.
İnsanlar sevip saydıkları kişiye selam verirler,kimileri de daha abartılı davranır o kadar.
Arkadaş değillerse tanışmıyorlar mı yani?Yok arkadaşı konumunda değiller yani bir arkadaşlık yok o yüzden garip geldi zaten
İnş öyledirÖğrencileri çalışanları diyorsunuz..ne bileyim kotu niyet görmek istemiyorum...sanmiyorum da
Yok tabi ki tanışıyorlar ama arkadaş değiller yani yönetici - çalışan. Yada öğretmen - öğrenci ilişkisi var aralarındaArkadaş değillerse tanışmıyorlar mı yani?
Sanırım konuyu anlamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?