Sizce

Arkadaş değillerse tanışmıyorlar mı yani?
Sanırım konuyu anlamadım ben.
Eşi öğretmen bağrışanlar ve el sallayanlar da öğrenciler büyük ihtimalle. O yaşlarda bu abartılı davranışlar anormal değil.

Eşi öğretmen bağrışanlar ve el sallayanlar da öğrenciler büyük ihtimalle. O yaşlarda bu abartılı davranışlar anormal değil.
Hımmm gençlerse çok normal o zaman.
Biz de gençliğimizde heyecanlı ve hareketliydik.

şimdi KPSS kursuna gittim bri süre

ben büyüğüm tabii de üniversiteden yeni mezun bolca kız vardı

onlar da sokakta vs bağırırdı "hocam günaydınnn" diye

bir amaçları yok, genç işte

ama iş arkadaşı ise garip şunun için garip yani iş arkadaşına günaydın demek için neden ölüp bitesin ki görürsen günaydın dersin ya da uzaktan görüp selamlaşırsın da bağırış çığırış gerek yok

Bazı insanlar çok enerjik ve coşkulu. Hele bu bir grupsa daha da abartılı hareketler ve konuşmalar oluyor. Benim mizacıma ters olduğu için bazen tuhafıma gider abartmayın derim.

Bence ortada dert edilecek bir şey yok. Eğer eşinize bunu yaptılarsa ne olmuş?
Eşiniz ortama uyum sağlamak için maymuna dönmemiş ki..
Siz varsınız diye biraz daha ciddi durmuş. Ki en fazla selamlaşırlardı dimi?

Bana garip gelmedi. “Deli gibi kosup bagiriyorlar “cumlesi sizin yorumunuz. Belki de sadece “hocam gunaydin,merhaba” tarzi seslenmislerdir.

Bence abartıyosun

Kusura bakmayın detay vermemek için onu söyleyemiyorum
Bu kadar detayla sizi tanıyacak olan varsa bu konuyu açmanız bile yanlış. Bu şekilde yorumlar çok havada kalıyor. Bu olay bir iş yerinde yaşanıyorsa haklısınız.
Okul dershane üniversite gibi bir yerde yaşanıyorsa duruma göre normal olabilir.

İyi de öğrenci veya öğretmen olması çok şeyi değiştirir. Öğrenciyse yaşı ve konumu itibariyle normal. Ama müdürüne el sallayarak koşan coşkulu bir öğretmen grubu çok anormal
Evet koşanlar öğrenci ise durum başka. Okul yıllarında çoğumuz bu şekildeydik :)

Muhtemelen öğrencidir yani :) insallah oyledir yoksa gülücem koca kadinlarin bu yaptığına :)

dediğiniz kişiler öğrenci ise normal
ben ortaokulda lise de üniversite o tip kızlar hatta erkekler çok gördüm
özellikle sınav zamanı, hocanın peşinden ayrılmayan hoca kaçmak istesede birinden kaçsa diğerinden kaçamayan olaylara şahit oldum (kendim öyle değildim bayağı inektim çünkü)
öğrenci ise ne var bunda diyorum

Yok tabi ki tanışıyorlar ama arkadaş değiller yani yönetici - çalışan. Yada öğretmen - öğrenci ilişkisi var aralarında
Öğretmen öğrenci ile çalışan yönetici çok fark ediyor . Öğrencilerim beni her gün görünce çığlık arıyor:)

Bu kadar ince eleyip sık dokumayın.
Her hareketin altında bir anlam aramayın.
Hayatta insanı en çok yoran duygulardan biri de niyet okumaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…