- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Ama bu da kötü bir örnek değil mi bunu bile bile neden yapıyosigaraya gelene kadar daha ne kötü örnek olunacak durumlar var. ben olsam büyütmezdim.
Peki sigarlı fotoğraf iğrençlik miArkadaşınızın oldukça ilginç bir bakış açısı var.
Bunu öğretmen yapmış diye özellikle “öğretmen” kalıbına sokması da çok ilginç öyle bakarsa ne iğrençlikler yapan öğretmenler de var...Bunun mesleği yok yani
Adam içiyor saklamıyor bence değil içmiyorum diye tellallık yapıp sonradan çıksa daha mı iyiydi arkadaşınız buna da takılırdı bencePeki sigarlı fotoğraf iğrençlik mi
Atmasa iyi olurdu bencede.cunku öğretmen olduğu icin öğrencilerde takip ediyordur .ve bencede kötü örnek sankiKızlar arkadaşım bir meseleyi kendisine sorun ediyor sevdiği bi çocuk var öğretmen bunun instagramda elinde sigarayla uzaktan çekilmiş bi fotoğrafı var arkadaşlarıyla birlikte,, arkadaşım neden sigara içtiği fotoğrafı instagrama atmış karakter ahlak olarak kötü bir mi diyor, öğretmen hiç elinde sigarayla fotoğraf atar mı diyor kötü örnek olur diyor kendisine dert etmiş durumda sizin fikirlerinizi merak ediyor?????
Konu bu değilki başka yöne çekmeseniz , sadece iyi biri olup olmadığını tahmin etmeye çalışıyoruzSevdiği dediğine göre öğretmen beyin arkadaşınıza ilgisi var mı yok mu belli değil. Neden kendi kendine gelin güvey olmuş? Ahlak sorgulamaya kalkıyor?
Peki sigarlı fotoğraf iğrençlik mi
bence arkadaşınız bu kadar fazla takılmasınAma bu da kötü bir örnek değil mi bunu bile bile neden yapıyo
ve sigaralı profil fotoğrafınız.. ve cevabınızın güzelliğiHem öğretmenim hem de sigarayı aktif içen (bırakma aşamasında) biriyim, cinsiyet olarak kadın oluşum zaten Türkiye'de direkt ofsaytlık durum. Arkadaşınıza göre beni ahlak masası götürmeli ve müebbet falan vermeli. Bu ne saçmalık yahu ??
Hayır adam elinde sigarayla poz vermese ama akşamları evde uyuşturucu partileri verse sirf sosyal medyaya yansımıyor diye kabullenecek mi anlamadim ki !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?