Sizce..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğun psikolojisi ne olacak merak ediyorum.
Yok çok kötüymüş de falanmış da
Burda körpecik bir çocuk söz konusu daha hayata yenık başlaması söz konusu.
Kimse kimseyi kamdırmasın.psikolojisinin kötğ olması durumu hafifletmiyor.
Tamam da ben ne yapabilirim kadın 2.kez boşanırsam kendimi öldürürüm diyor. Yanlış yaptığını da söyledim ne yapmam lazım bilmiyorum

Tamam da ben ne yapabilirim kadın 2.kez boşanırsam kendimi öldürürüm diyor. Yanlış yaptığını da söyledim ne yapmam lazım bilmiyorum
Yapacak bir şey yok demek ki kendisine mutluluk dilemiyorum başka bit sebepten boşanmak zorunda kalacak ya da bu adamın her seyıne tamam diyecek.

Arkadaşınız sanıyor mu ki, başta 10 çocuğun olsa kabulüm diyen adam sözünde durmadığı çin çocuklarından vazgeçince o biricik kocasının gözünde bir kıymeti kalacak. O evlilikte bir sözü bir ağırlığı olacak. Bundan sonra kocası ne derse o olacak. Allah başka yerden çıkartır o çocuklarına yaptığı haksızlığı

Koca için çocuktan vazgeçmek? Vallahi bravo! Ne koca (!!!) merakıymış bu!

Yok mu çocuğa bakacak bir aile büyüğü? Yatılı okula küçücük çocuğu, kız erkek fark etmez, bırakıp da içi rahat edecek mi? Muhtemel tacizleri geçtim o çocuğun terkedilmişlik duygusu ile büyümesi, geleceğine vereceği zararlar... O kadın benim arkadaşım olsa, artık onunla konuşmaz, yalnızca çocuğu kurtarmaya çalışırdım.

Koca için ölecekse iki çocuğunu da yurda versin ve bu kocadan çocuk yapmasın sakın.
İşte böyle zeka yoksunu kadınlar kocası çocuğu dayaktan öldürünce, istismar edince susuyor.
Okudukça sinirleniyorum.

Elbette ben de buradaki kadınlarla aynı fikirdeyim, bi oğlum var uğruna neler yapmam ki o yüzden bu konu beynimi, vicdanımı kurcaladı ki konu açtım, yapmaması gerektiğini söyledim ama daha yumuşak kelimelerle, ne biçim annesin diye sert cümleler kurmadım çünkü çok kötü bi durumda psikolojisi berbat o kadar üstüne gidemedim bunu soruyorum aslında yine de sert ve keskin cümlelerle mi söylemeli miyim diye, ben bende kalsın teklifini dahi sundum en azından ev ortamı olsun diye, kabul etmedi
evet akliniza gelebilecek en sert ve keskin sekilde söylemlisin. amma kiymetli kocan varmis demelisin, oglunu sokaga atacak kadar degerliymis bi adamin kucagi senin icin demelisin. öz evladina s....tiri ceken kimbilir baskalarina neler yapar demelisin. bidaha asla yüzünü görmek istemiyorum demelisin. annelikden yoksun koca delisi demelisin. sonrada bidaha asla yüzüne bakmamalisin. belki bu sekilde söylersen akli basina gelir.

vaaaay beeee kadindaki istaha bak kocasiz kalmakdansa kendini öldürecek. iste bunlar gibi yaratiklar yüzünden cocuklar ölüyor. kendine bisey yapmaz korkmayin. bu kafadaki kadin bunu birakir digerini alir.

ha bide o koca meraklisina sunu söyleyin, ilk ciddi tartismada ugruna evladini attigi adam suratina hic cekinmeden ne kadar cibilliyetsiz haysiyetsiz onursuz gurursuz oldugunu kendi oglu icin bile dik duramadigini yüzüne vuracak. asla tam anlamiyla o kadina güvenmeyecek o adam, benim icin oglundan vaz gecen, yarin baskasi icinde benden vaz gecer diyecek.

Bi öğrencim vardı anne baba başkalarıyla evlenmiş çocuğu da babanneye bırakmış. Babannenin de sağlık sorunları var yaşlı. Anam istemedi babam istemedi, Babaanne sen ölürsen ben naparım diye ağlıyordu 😭😭 çocuğun psikolojisi berbattı

Çocukları anasız bırakmaya kararlı yani...
Ya ölecek,ya kocalı olacak,başka yolu yok demek:tokat:
Ölmesin ya,o çocukların ilerde zehir.gibi haklı sitemlerini duymak için yaşasın,yasasında görsün...

ha bide o koca meraklisina sunu söyleyin, ilk ciddi tartismada ugruna evladini attigi adam suratina hic cekinmeden ne kadar cibilliyetsiz haysiyetsiz onursuz gurursuz oldugunu kendi oglu icin bile dik duramadigini yüzüne vuracak. asla tam anlamiyla o kadina güvenmeyecek o adam, benim icin oglundan vaz gecen, yarin baskasi icinde benden vaz gecer diyecek.
:9:Tabi önce kendi başka bir kadın için ondan vazgeçmezse:işsiz:

Surda 2 yıl sonra oğlum üniversite ye gidecek babasına bizde peşinden gidelim yalnız birakmayalim diyorum muhtemelen öylede olacak .çocuklarım neredeyse bende oradayım diyorum taki evlenene kadar

Zaten yaşama sebebimiz çocuklar değilmi.
Bence biraz abartmışsınız 18 yasına gelmiş çocuk sizin peşinizden dolanması ı istemez zaten bireysel takılmak arkadas edinmek ister

Peki, sert bir şekilde söylerseniz işe yarayacak mi ?
Kardeşleri ayırmış. Elin zibidisi istemiyor diye oğlunu göndermiş. Ikinci kere boşanmış olmamak için önce koca demiş.

Kimsenin anneligini sorgulayamayiz burada. Şartları nedir bilemeyiz.

Ancak okula gonderdiginde , 3 5 saat aklı kalan, ne yedi içti, kim nasıl davrandı diye kendini paralayan annelerle kıyaslama yapıyor insan ister istemez.

sonra bu çocuk sevgiden, merhametten, ilgiden yani bir çocuğun ihtiyacı olan her şeyden mahrum büyüyecek. haliyle psikolojisi normal olmayacak ve zarar vermeye başlayacak. insanlara, hayvanlara, bitkilere zarar verenler durduk yere böyle olmadılar ya, normal aile de yaşayan kaç kişi - istisnalar hariç- birine, bir şeye bile isteye zarar verir?
o kadın bunun vebalini nasıl ödeyecek? ilerleyen yıllarda umarım çocuk bir şeyler başarabilir de hayatı bir düzene girer yazık günah

Bence 2. evlilik bahane Sex Şahane.. onun için cocuklarından vazgeçiyor :kızgın:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X