- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
inanın ben cıkardım. iki gün kavga ettik uyurken normalde sarılarak uyurduk toto dönerek uyuduk. haklısın hak veriyorum dikkat edicem ama önemsemedim diyor. ya tamam tek araç vardı mecbur gittin, bana haber ver? o günkü yazışmaları okudum hiç vermemiş dememiş. yemek yediniz mi falan diyince iyice yükseldik ne yemeği ben odaya geçtim arkadaşım her gece oldugu gibi çıktı ben de seninle konusuyordum diyor. kafam cok karısık.Ben maraza çıkartırdım bu mevzuda.
evet hiç problemimiz yoktu ufak tefek atışmalar tartışmalar. düğün yeri gelinlik vs heyecanından nereye geldik.Anlaymayınca iyiymişsiniz anlatınca tadınız kaçmış. Bazen çok da didiklememek lazım.
aynısını söylüyorum. söylenecektin söylenmez miydin diyor. evet söylenirdim ama o günümüz sıkıntılı olurdu nişan arefesinde bu olmazdı dedim. problem olsa şimdi de söylemezdim nerden bilecektin diyor klasik erkek argümanları. sana güvenmiyorum artık herşeyi sorgulayacagım diyorum. sensiz gitmem bi yere beraber gideriz diyor yahu problem o zaten sen elinde fırsat varken yamuk yapmıyorsan zaten dogru gidiyoruz demektir.Bir sey yoksa neden sakliyor degil mi?
bu olay geçen yaz yaşanmış ben o zaman didiklemedim ki. şimdi öylesine sordum kızacagım söylemediğin bişey oldu mu diye. o zaman 5 6 aylıktık şu an bir buçuk senelik.Bir daha ancak dedektiflikle bşr şeyini yakalarsınız.
Saf ayağı ile anlamıyormuş gibi davranıp, az daha takip edecektiniz. Evlilik için acele etmeyin. Belliki hala ergenlikten çıkamamış.
Azıcık tutsaydınız kendinizi.
Kaydırmalı applikasyon!! Gelen kızlar da iyiymiş... Bayağı erkek erkeğe tatilmiş.
bu olay geçen yaz yaşanmış ben o zaman didiklemedim ki. şimdi öylesine sordum kızacagım söylemediğin bişey oldu mu diye. o zaman 5 6 aylıktık şu an bir buçuk senelik.
şu an ailemden ayrıyım dönünce teklifi söyleyecektim kararsızım.
çok haklısınız. şu arkadaşı ile ilişkimizin başından beri problem yaşıyorum. yani her onunla görüştüğünde böyle mi olacak. kıramıyorum nasıl hayır diyeyim diye diye ben kırılıyorum.sevgilinize güvenmiyorsanız bu ilişki zaten bitmiştir.
sosyal medya kullanıyor,şifreleri ben de var. giriyorum bir problem yok şifreleri ben talep etmedim bu arada. ınstagramında fotograflarımız cok var profilde yok ama mesaj gelirse düşer bana da. cocukla wp yazısmalarını falan gördüm. cocuk abi instagram şifreni versene bakayım bi kız gördüm senden bakacam falan demiş yine fesuphanallah. aç bi fake kardeşim aç işte.En büyük yaptığımız hata adam bir şey yaptığında nişanlıyken, ilişkinin başında, kaçıncı ayında vs diye kendimizi inandırmaya çalışıyoruz. Yapmayın. Bekleyin, hemen evlenmeyin, iyice araştırın ona yansıtmadan. Sosyal medya kullanıyorsa başka hesabı var mı, yazışıyor mu iyice bakın. Sizin hesaplarda profil resminiz beraber mi kullanılmış?
benim de içime kurt düştü. o yüzden danışmak istedim.Bana pek güven vermedi.Evliliği düşünün derim.
Saklamamalıydı.Niyeti duzgunse niye saklıyor.Bunaltan biri değilim diyorsunuz.Söyleseydi abes bir tepki vermezdiniz bence.Hakkınızda hayırlısı.Unutmayın güven tek kullanımlıktır.benim de içime kurt düştü. o yüzden danışmak istedim.
ablacım merhaba. yorumların benim için kıymetli.Ayni kafada olmadigin insanla ne arkadasligi ki, hani is arkadasi falansa kabul edilebilir, adam napsin dersin de. Erkek erkege tatile gittigin yere kendisinin de hic tanimadigi kisileri davet eden bir arkadasin varsa sen de oylesindir bence.
Kiz kiza, veya erkek arkadaslarla cok tatile gittim, coguna sevgilim katilmadi, hic de boyle tipleri napalim arkadasimiz da boyle deyip savunmadim yani, ne bileyim garip.
evet söylenirdim trip atardım ama o anla sınırlı kalırdı. şu an günlerdir tartışıyoruz.Saklamamalıydı.Niyeti duzgunse niye saklıyor.Bunaltan biri değilim diyorsunuz.Söyleseydi abes bir tepki vermezdiniz bence.Hakkınızda hayırlısı.Unutmayın güven tek kullanımlıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?