Çok üzücü bir durum başınıza gelen, geçmiş olsun. Yeni üyeyim ve bu bana konunuz ya da ilişkiniz hakkında ne kadar cevap verme hakkı verir bilmiyorum. Belki söylediğime katılmayanlar da olacaktır ama 33 yaş bir erkek için artık mantıklı kararlar alması gereken yaş bence, elbette birlikte olduğunuz insanın mizacını siz daha iyi bilirsiniz. Konuya farklı bir taraftan yaklaşmak istiyorum, sevgili için arkadaşın silinmemesi gerektiği ile ilgili bazı ifadeler okudum ve katılıyorum buna. Fakat bunun istisnai durumları olması gerektiğini düşünüyorum. Sevgilinizin arkadaşı kız arkadaşını aldatmış, anladığım kadarıyla kadınlara düşkünlüğü var ve doğru mu tabir ediyorum bilmiyorum ama alem peşinde bir insan. Bence sevgilinizin etrafında böyle bir insan olmamasını istemenize rağmen bu konuda sıkboğaz etmemenizin sebebi de sevgilinize olan güveniniz. Ancak sevgiliniz kendisine hayrından çok zararı dokunmaya başlayan bu insanı neden bir terazide tartmıyor? Sonuçta sizin bu insandan hoşlanmamak için geçerli sebepleriniz var, yalnızca sizin değil sevgilinizin de belki arkadaşı olduğu gerçeğini göz ardı edip objektif baksa sebepleri olacak. Bakın, size evlenin evlenmeyin güvenin güvenmeyin diyebilecek bir konumda değilim. Sevgiliniz belki gerçekten kötü niyetli olmayabilir. Ama bu tarz arkadaşlarıyla her vakit geçirdiğinde aklınızda sorular oluşup oluşmayacağından lütfen emin olun. Bazen bunu sağlamanın yolu sevdiğiniz insanı gözlemlemekten ve davranışının sizde uyandırdığı hisler hakkında açık bir şekilde iletişim kurmaktan geçer. Üstü kapanan ve çözülmeden geçiştirilen mevzuların tekrar patlak verme olasılığı çok yüksek, bu ilişkinizi yıpratır.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu, umarım en kısa sürede sorunlarınızın üstesinden kendi uygun bulduğunuz şekilde gelebilirsiniz.