Sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim
evet bu açıdan bakarsak "söylemedi" oluyor. çünkü dediğim gibi ben sorup sorgulayan biri değilim, kiminle gittiniz kaç kişi gittiniz vs diye hiç sorgulamadım. denize indik,yüzdüm oturuyorum minvalinde oldu. tatilin son iki günü başka arkadaşı daha gelmişti hatta onu da sonradan öğrendim çok sallamadım yani kimler kaç kişiler vs öyle baskılayıcı bir yapım yok keşke olsaymış en azından didikler iyice sorardım böyle sonradan didikleyince çıkmazdı.

yaptım o konuşmayı ve ciddi tartıştım tam 3gün. sizinkiler gelmesin istemiyorum bu işi askıya alıyoruz dedim. çok sinirlendi ben seninle ömrümü geçirip aile olmak istiyorum seninle yaşlanacak kadar seviyorken bunları yapıp nasıl ertelersin diyip o da yükseldi.(bir daha yapmayacağım böyle bir şey hata oldugunu düşünmüyorum çünkü benim misafirlerim değildi ama senin için problemse bir daha olmaz dedi)
sonrasında kavga sevişmesi yapıp dağıldık ben işimdeyim uzun süreli nöbetim var ve hala ona karşı sogugum. arayıp ne oldu niye böylesin diyor, elinin körü oldu. baya uzun yazdım gözlerinden özür dilerim.
Uzatma bence artık. Kavgasını ve sevişmesini de yaptıysanız sorun çözülmüş demektir. Dersini almış bence zaten.

ciddi bir adim atilamayan bu sureci firsata cevirin, kararinizi gozden gecirin.. emin olmazsaniz da ilerlemeyin. sonradan diyor cunku insan evlnemeden once de yapmisti belli etmisti kendini vs..

arkadasi bulusacaksa birebir bulusup vakit gecirseydi kaydirmali'dan arkadas bulan iyi (!) kizlarla.. yaninda sevgilisi olan bir erkek var.. kiza da demistir tek degilim yanimda bir arkadas var. o kiz da tek gelmemistir birilerini getirmistir.. hic hosuma gitmezdi benim bu durum. mide bulandirici.

Çok üzücü bir durum başınıza gelen, geçmiş olsun. Yeni üyeyim ve bu bana konunuz ya da ilişkiniz hakkında ne kadar cevap verme hakkı verir bilmiyorum. Belki söylediğime katılmayanlar da olacaktır ama 33 yaş bir erkek için artık mantıklı kararlar alması gereken yaş bence, elbette birlikte olduğunuz insanın mizacını siz daha iyi bilirsiniz. Konuya farklı bir taraftan yaklaşmak istiyorum, sevgili için arkadaşın silinmemesi gerektiği ile ilgili bazı ifadeler okudum ve katılıyorum buna. Fakat bunun istisnai durumları olması gerektiğini düşünüyorum. Sevgilinizin arkadaşı kız arkadaşını aldatmış, anladığım kadarıyla kadınlara düşkünlüğü var ve doğru mu tabir ediyorum bilmiyorum ama alem peşinde bir insan. Bence sevgilinizin etrafında böyle bir insan olmamasını istemenize rağmen bu konuda sıkboğaz etmemenizin sebebi de sevgilinize olan güveniniz. Ancak sevgiliniz kendisine hayrından çok zararı dokunmaya başlayan bu insanı neden bir terazide tartmıyor? Sonuçta sizin bu insandan hoşlanmamak için geçerli sebepleriniz var, yalnızca sizin değil sevgilinizin de belki arkadaşı olduğu gerçeğini göz ardı edip objektif baksa sebepleri olacak. Bakın, size evlenin evlenmeyin güvenin güvenmeyin diyebilecek bir konumda değilim. Sevgiliniz belki gerçekten kötü niyetli olmayabilir. Ama bu tarz arkadaşlarıyla her vakit geçirdiğinde aklınızda sorular oluşup oluşmayacağından lütfen emin olun. Bazen bunu sağlamanın yolu sevdiğiniz insanı gözlemlemekten ve davranışının sizde uyandırdığı hisler hakkında açık bir şekilde iletişim kurmaktan geçer. Üstü kapanan ve çözülmeden geçiştirilen mevzuların tekrar patlak verme olasılığı çok yüksek, bu ilişkinizi yıpratır.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu, umarım en kısa sürede sorunlarınızın üstesinden kendi uygun bulduğunuz şekilde gelebilirsiniz.
değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
şöyle ki sevgilim ve arkadaşı taze bir arkadaşlık değil. yaklasık 10 senelik bir arkadaşlık,her akşamı her hovardalığı birlikte yaptıkları bir arkadaşlık ve hatta birbirlerinin nelerini örttükleri bir arkadaşlık.
benim de bu kadar yıllık bu derece arkadaşım olsa kendi bacagından asılır der devam ederdim. erkeklerle denize de giderdim. ama haber verirdim mesela. yani her ay sevgilim borç para yollar, çocuk eline geçince verir falan. o yüzden konu açtım aslında görmediğim noktaları görürsünüz belki diye. yanlış karar vermekten korkuyorum biraz.

ciddi bir adim atilamayan bu sureci firsata cevirin, kararinizi gozden gecirin.. emin olmazsaniz da ilerlemeyin. sonradan diyor cunku insan evlnemeden once de yapmisti belli etmisti kendini vs..

arkadasi bulusacaksa birebir bulusup vakit gecirseydi kaydirmali'dan arkadas bulan iyi (!) kizlarla.. yaninda sevgilisi olan bir erkek var.. kiza da demistir tek degilim yanimda bir arkadas var. o kiz da tek gelmemistir birilerini getirmistir.. hic hosuma gitmezdi benim bu durum. mide bulandirici.
teşekkür ederim yorumunuz için.
siyah olan yerden korktugum için konuyu açtım.
tek araç var plajlara onunla gidiyorlardı yani muhtemelen ayrı takılmaları mümkün değildi onun bakısına göre.
evet evet 3 erkekler kızlar da 3 kişiymiş. bilerek üç kişi gelmiş belli vs diye carlandım. kızlar sevgilimin oldugunu biliyordu tabi ki falan dedi ama çok sallamadım açıkçası. he beni biliyorlarsa iyi seviş :KK53:

teşekkür ederim yorumunuz için.
siyah olan yerden korktugum için konuyu açtım.
tek araç var plajlara onunla gidiyorlardı yani muhtemelen ayrı takılmaları mümkün değildi onun bakısına göre.
evet evet 3 erkekler kızlar da 3 kişiymiş. bilerek üç kişi gelmiş belli vs diye carlandım. kızlar sevgilimin oldugunu biliyordu tabi ki falan dedi ama çok sallamadım açıkçası. he beni biliyorlarsa iyi seviş :KK53:
o uygulamanin amaci klasik sevgili bulmak degil.. bariz gunu birlik iliskiler bulmak.. alan razi veren raziysa.. sevgilin varsa var ne yapayim demistir kiz..

herkesin yasam tarzina gore degisir bu durum. ama benim icin bu hic ama hic normal degil. ben asla kabul etmem boyle bir seyi. buyuk konusmayayim.. her zaman bir soru isareti olacak aklinizda.. evlendikten sonra da orda burda mesajini yakalasaniz kadinlarla konusanlar var kamera actiran, fotograf paylasanlar var.. ne konular okuduk burada.. bence ciddi sekilde seninle evlilik kararimi gozden geciriyorum, dusunmem lazim vs deyin. arkadasina sorsaniz size dogruyu anlatir mi acaba?

o uygulamanin amaci klasik sevgili bulmak degil.. bariz gunu birlik iliskiler bulmak.. alan razi veren raziysa.. sevgilin varsa var ne yapayim demistir kiz..

herkesin yasam tarzina gore degisir bu durum. ama benim icin bu hic ama hic normal degil. ben asla kabul etmem boyle bir seyi. buyuk konusmayayim.. her zaman bir soru isareti olacak aklinizda.. evlendikten sonra da orda burda mesajini yakalasaniz kadinlarla konusanlar var kamera actiran, fotograf paylasanlar var.. ne konular okuduk burada.. bence ciddi sekilde seninle evlilik kararimi gozden geciriyorum, dusunmem lazim vs deyin. arkadasina sorsaniz size dogruyu anlatir mi acaba?
haklısınız bilmiyorum seviştiklerini sanmıyorum (asla yapmamıştır demiyorum tabi ki)
ama zaten dedim ya problem bana söylememesi. kendimi salak gibi hissetmem. tinder kullanmıştım bir dönem. aslında zevkli idi benim açımdan bir sürü süt gibi kaslı olan düşürmüştüm :KK53: yani uygulamayı biliyorum az çok. haberi olmadan telefonunu baya didikledim. birşey bulamadım.erkek gruplarına baktım. klasik ukrayna muhabbeti geçmişti baya benimki ben gelmem huzurumu bozamam x'i seviyorum falan demişti velhasıl ilerde keşke demekten korkuyorum. ve evlilik kararım gözden geçme aşamasında şu an.

arkadasina sorsaniz size dogruyu anlatir mi acaba?
ben sorsam asla anlatmaz zaten cocuk benden çekiniyor baya.
ama sevgilime aratsam. işte geçen yaz kızlar vardı ya birini begenmiştim falan dedirtsem ya bunlar da karakterime çok çiğ kalıyor. cocuk oooo hadi gidip sana karı bulalım der hemen dağ ayısı.

Bence en başta saklamamalıydı o tatildeki kızları. Böyle şeyler sonradan öğrenilince insan güven problemi yaşar.

beni gecelik tatil ilişkisinden fazla sevdigine inanmak istiyorum.
wp eski mesajlarını da okudum,gruplarda vs ve sonrasında bunun muhabbeti dönmemiş olsa dönerdi sanırım. çünkü bu minvalde çok muhabbet dönmüş.
Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Bilmem anlatabildim mi

Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Dün tekrar konuştum kızlar tüm tatil mi geldi diye, hayır hayır sadece 2 gün dedi. Bilerek tek gün mü geldiler demedim ki direkt evet diyemesin. Neyse iki gün kızlarla denize gidip haber vermeyen her aksam konusma rutininde bana bahsetmeyen (tek seferlik emrivakiden bagımsız) bile isteye yapılan birşey olduğu için bunu içimin alacağını sanmıyorum.
Şu an iç muhakemem de ayrılmak terazinin ağır basan kısmında. Bu şekilde hayat devam ettiremem. Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.

Ayakları yere basan mantıklı düşünüp kendini ifade edebilen birisiniz çok beğendim sizi.Hakkınızda hayırlısı olsun.

buna katılmıyorum. benim de böyle arkadaşlarım var hayatı serbest yaşıyorlar seviyorlar ve ben de arkadaşlarıyım diye kötü olmuyorum.
Burda sevgilinizin arkadaşı yüzünden konu açtınız?
Bakın seviyorsunuz, güveniyorsunuz. Belki görmek istemiyorsunuz yada konduramiyorsunuz. O zaman ya sevgilinizle konuyu uzatıp tartışmayacaksiniz, unutacaksiniz ya da restinizi çekeceksiniz.
Sonuçta burda dayak diyip eşini savunan, aldatilip, hakaret edilip üstüne eşini, nişanlısıni, sevgilisini savunan konu sahipleri ve üyeleri var.

Burda sevgilinizin arkadaşı yüzünden konu açtınız?
Bakın seviyorsunuz, güveniyorsunuz. Belki görmek istemiyorsunuz yada konduramiyorsunuz. O zaman ya sevgilinizle konuyu uzatıp tartışmayacaksiniz, unutacaksiniz ya da restinizi çekeceksiniz.
Sonuçta burda dayak diyip eşini savunan, aldatilip, hakaret edilip üstüne eşini, nişanlısıni, sevgilisini savunan konu sahipleri ve üyeleri var.
onu savunmak için söylemedim. genellemenizde kendimi de buldugum için kendimi savundum binevi. yorumunuz için teşekkür ederim ama ben o kadınlardan değilim.
güncel ve son kararım bu. ;

Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Dün tekrar konuştum kızlar tüm tatil mi geldi diye, hayır hayır sadece 2 gün dedi. Bilerek tek gün mü geldiler demedim ki direkt evet diyemesin. Neyse iki gün kızlarla denize gidip haber vermeyen her aksam konusma rutininde bana bahsetmeyen (tek seferlik emrivakiden bagımsız) bile isteye yapılan birşey olduğu için bunu içimin alacağını sanmıyorum.
Şu an iç muhakemem de ayrılmak terazinin ağır basan kısmında. Bu şekilde hayat devam ettiremem. Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.

Zaten güveniniz kırılmış Nişan yapsanız da hep bu güvensizlik olacak içiniz de ve hep nişanlınız da sizden bişeyleri sakladıkça siz bulup huzursuz olacaksını. Böylece evliliğiniz yürümeyecek..bence iyi düşünün iyi karar verin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X