- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
ben de cogunluga katiliyorum. sizi aldatsa da aldatmasa da veya hoslanmayacaginiz hareketler yapsa da mevzu bu degil yani kolayca yalan soyleyebiliyor bu adam. dusunmeniz gereken konu bu. ki ben bu durumda da sakince konusup “benim sana kirilma sebebim baska seyler degil bana yalan soyleyebilmen/bir seyleri saklaman, arkadasinla madem kafan uyusmuyor bizim iliskimizde huzursuzluk cikaracagini biliyorsun neden arana mesafe koymuyorsun” anlasma taraftariyim.
biz de yasadik benzer bir sey, sevgilimin yalani degil ama arkadasinin hareketlerini sevmiyordum yani disaridan bakan insanlarin “aa yassy’nin sevgilisi bununla mi arkadas” demesi bile beni rahatsiz ediyordu. duzgunce anlattim sevgilim de anladi beni. ama anlamasa herhalde o telefonu kafasinda kirar ve anlatirdim
biz de yasadik benzer bir sey, sevgilimin yalani degil ama arkadasinin hareketlerini sevmiyordum yani disaridan bakan insanlarin “aa yassy’nin sevgilisi bununla mi arkadas” demesi bile beni rahatsiz ediyordu. duzgunce anlattim sevgilim de anladi beni. ama anlamasa herhalde o telefonu kafasinda kirar ve anlatirdim