Kilcik zarganaliğa dogru ilerliyor deseneKızlar günaydın
Bizim ki 09:06 da GÜNAYDIN yazmış.. Askıda bekliyor mesaj..Cevap vermedim
Ya beni nasıl durtmezsın adam yazdı diye, suan goruyorum alacagın olsun meloKızlar günaydın
Bizim ki 09:06 da GÜNAYDIN yazmış.. Askıda bekliyor mesaj..Cevap vermedim
Ya beni nasıl durtmezsın adam yazdı diye, suan goruyorum alacagın olsun melo
Adamla sohbete basladıysa artık bizi gormez meloAyni merakla baktim yazmis :))
Adamla sohbete basladıysa artık bizi gormez melo
On gun ve ilk bulusma.10 gundu galiba yanlis hatirlamiyorsam bu kadar surede birine isindiysa kolay vazgecmez diyo dusunuyorum :) umarim yanilirim:)
On gun ve ilk bulusma.
Dun gece adamı gomduk baya. En son adamın kılcık olduguna ıkna olduk hepimiz.
Melo da sizi satmam onunla ısım olmaz dedi...
Ama ask bu bilemiyorum, piyasada yok. Belki adamla emojılesıyordur vatsaptan...
Siz ustune düşmeyin.Arar sorar tekrar gorusmek isterse olumlu iste bu kadar basit.Cok da umutlanmayin sizde begenmeyebilirdinizHanımlar iyi geceler, Yaklaşık 10 gün evvel bir beyle tanıştım internet üzerinden.. ins. Üzerinden yazıştık çok oralı olmuyordum esasında. Kibirli titiz bir görüntüsü vardı. Bugün için yüzyüze görüşme teklifine evet dedim ve akşam yemek yedik. Ben adamı çok beğendim. O bir yorum yapmadı ama görüşme süresini uzattı epey,hemen ayrılmak istemedi. Eve gelince sallamadığım zamanlardaki yazışmaları tekrar okudum. Yazışmalarda iyi geceler canım vs mevcut. Kelimeler arasında canım kullanmış. Ancak bu akşam onu uğurlayınca içime bir kurt düştü.. kimbilir neyime takıldı bakalım gidince belli olur dedim. Sonra varma saatine yakın VARDIN MI? Diye yazdım. Gelen cevap ''evet şimdi geldim'' "iyi geceler"... şaşırdım açıkçası. Soğuk ve kapalı bir cümle değil mi? Sanırım kafasına oturmayan bir yanım oldu.. Sizin yorumunuz nedir merak ettim,adamı baya beğenince beklenti oluştu şimdi.Ama hayal kırıklığına uğratılacağımı hissettim. Sizin hisleriniz neler söyler bu akışa acaba?
Bır hayal kırıklığını daha kaldıramam zaten satarsa....Adam zaten ise yaramazin teki onda hepimiz hemfikiriz :) umarim melo bizi satmaz :)
Adam zaten ise yaramazin teki onda hepimiz hemfikiriz :) umarim melo bizi satmaz :)
Vardın mı? Diye mi sordunuz? Yaşlar kaç?Hanımlar iyi geceler, Yaklaşık 10 gün evvel bir beyle tanıştım internet üzerinden.. ins. Üzerinden yazıştık çok oralı olmuyordum esasında. Kibirli titiz bir görüntüsü vardı. Bugün için yüzyüze görüşme teklifine evet dedim ve akşam yemek yedik. Ben adamı çok beğendim. O bir yorum yapmadı ama görüşme süresini uzattı epey,hemen ayrılmak istemedi. Eve gelince sallamadığım zamanlardaki yazışmaları tekrar okudum. Yazışmalarda iyi geceler canım vs mevcut. Kelimeler arasında canım kullanmış. Ancak bu akşam onu uğurlayınca içime bir kurt düştü.. kimbilir neyime takıldı bakalım gidince belli olur dedim. Sonra varma saatine yakın VARDIN MI? Diye yazdım. Gelen cevap ''evet şimdi geldim'' "iyi geceler"... şaşırdım açıkçası. Soğuk ve kapalı bir cümle değil mi? Sanırım kafasına oturmayan bir yanım oldu.. Sizin yorumunuz nedir merak ettim,adamı baya beğenince beklenti oluştu şimdi.Ama hayal kırıklığına uğratılacağımı hissettim. Sizin hisleriniz neler söyler bu akışa acaba?
Bence cevap verildi o gunaydin mesajina.Bır hayal kırıklığını daha kaldıramam zaten satarsa....
Sabah ola hayrola bekleyelim bakalım.
Deme oyle deme.. Sozverdi dun gece hepımızeBence cevap verildi o gunaydin mesajina.
Hiç ses cikmadigina gore bilemiyorum AltanDeme oyle deme.. Sozverdi dun gece hepımıze
Yani sonunda uzulecek, hani kılcıktı adam. Kibirlıydı karısı bile bosamıstı.
Bence cevap verildi o gunaydin mesajina.
Kendi bilir sonra gelir buraya, asırı kibirli diye sayfa sayfa dert anlatır, bizde kılcık yazarızHiç ses cikmadigina gore bilemiyorum Altan
Ic sesimi okudum :)
Alır tavasını yapar yer ozamanbenneyanginlargordum Kilçik palamut olmus olabilir Gunduz zargana dediydim ama iyice semirmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?