- 28 Mayıs 2020
- 939
- 1.381
- 113
Yaaa minnoş bir civciv oldum yaziyi okuyuncaYazık kıyamam çok ağır işimiz var uyusun
Oooo siz konuya zaten çok çok uzak kalmissinizBen hiç anlamam eşimle ikimiz çalışmaktan birbirimizi görmüyoruz zaten
Bak vikvik etmek vikviksemek vikviklenmek...yaz bunlari kenara sekerimAy ben gülerim
Çok iyiymiş Vikvik
Sorma zaten o konu bizi. HüsranOooo siz konuya zaten çok çok uzak kalmissiniz
Sorma zaten o konu bizi. Hüsran. Adam kahkahamdan uyandı asıl bülüyü ben gördüm
Ay nasil güldm anlatamamSorma zaten o konu bizi. Hüsran. Adam kahkahamdan uyandı asıl bülüyü ben gördüm
Yaa millet vikvik için nerelerden kalkip geliyor sizinki de yatiyor olacak is miSorma zaten o konu bizi. Hüsran. Adam kahkahamdan uyandı asıl bülüyü ben gördüm
Az kaldı Gidiyordum mok yoluna .. Melo nun yüzünden hepAy nasil güldm anlatamamiyi bülüler sekerm
Hallediyordu az kaldı Yatırdım zorlaYaa millet vikvik için nerelerden kalkip geliyor sizinki de yatiyor olacak is miUyuyorsa da uyandirin arkadas kilcik bu ise vesile olsun bari
Kilciginkinden daha hazin bir sona ugramis enisteHallediyordu az kaldı Yatırdım zorla
Bahane ürettim ne yapayım sabah 6 da işe gidecek bende aşırı yorgunum benimde kuş ötmüyorSenin içinAybush
Dogarken gunes ardindan tepelerin
Uyku vakti geldi artik tüm bülülerin
İhihiihih ay deme kiz oyle gülesyim geliyorBülülüler
Bülülüler çoktan bülülendi yatti uyudu..geceden bülüsüzlere selam olsun
Olsun bülünün sonu selamettir bülülü ol vikviklen bülme kendiniBahane ürettim ne yapayım sabah 6 da işe gidecek bende aşırı yorgunum benimde kuş ötmüyor
Sinek bile bülü derdindeBen başka moda geçtim resmen.. Sivri sinek ısırıyor Boyna Corona bulaşır mı acaba
Kızlar günaydın
Bizim ki 09:06 da GÜNAYDIN yazmış.. Askıda bekliyor mesaj..Cevap vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?