- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Hayir iltifat ilk defa almiyorum ama öyle kizlara iltifat eden biri degil birden bire oyle demesi ve cok samimi olmadigimiz halde boyle demesi degisik geldi tabikiBu durumdan bir şey çıkmaz. Hoşlanıyor da olabilir, bir arkadaşına iltifat ettiğini düşünüyor da olabilir. Arkadaşlar da birbirlerine iltifat ederler çünkü. Niye size daha önce hiç kimse iltifat etmemiş gibi davranıyorsunuz?
Dur hele ne ettinGelinlik modelleri bakmaya başlayın bence
YaaBaşka şeylerin de küçüklüğüne/büyüklüğüne bakması lazım. El yetmez.
Bu pamdemide birini bulunca direk işi bitirmek lazımDur hele ne ettin
O zman bi gidip model bakayimBu pamdemide birini bulunca direk işi bitirmek lazım
Samimi olmadığınız muhabbetinizin kısıtlı olduğu bir insanın kızlara iltifat eden biri olmadığını nereden biliyorsunuz?Hayir iltifat ilk defa almiyorum ama öyle kizlara iltifat eden biri degil birden bire oyle demesi ve cok samimi olmadigimiz halde boyle demesi degisik geldi tabiki
Kınaayı getir aneeeyBu pamdemide birini bulunca direk işi bitirmek lazım
Biraz sakin ol. Biraz zaman ver.
Ne zamanı yine yasaklar gelirse ne olacakBiraz sakin ol. Biraz zaman ver.
Ayni ortamdayiz sonucta ve hic duymadim baskasina boyle konustugunu.Samimi olmadığınız muhabbetinizin kısıtlı olduğu bir insanın kızlara iltifat eden biri olmadığını nereden biliyorsunuz?
Sade bir nikah, yakın ailenin katıldığı.Ne zamanı yine yasaklar gelirse ne olacak
Peki. Siz kendinizi inandırmışsınız zaten çoktan. Biz ne desek boşA
Ayni ortamdayiz sonucta ve hic duymadim baskasina boyle konustugunu.
Hayir iltifat ilk defa almiyorum ama öyle kizlara iltifat eden biri degil birden bire oyle demesi ve cok samimi olmadigimiz halde boyle demesi degisik geldi tabiki
Pandemide karşı cins ile tanışmak çok zor. Fırsatları değerlendirmek lazımBu erkeklerin de durumu zormuş yani ne deselee yanlış anlaşılmaya açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?