Sizce?

Cevabı bilemeyiz yani iltifat etmesini irdeleyebilirsiniz de niye elime iltifat etti diye bize sormanız da ilginç geldi doğrusu.

Siz de ona Zuhal Topaldaki kadın gibi "ayağın büyük mü, ayağı büyük olanın her şeyi büyük olurmuş" deseydiniz. Sonra da o düşünseydi. puhahaha.🤣

Selam kizlar.aktif olarak gittigim bir kurs var 2 aydir..kursta bi cocuk var hoş biri. Surekli goz goze geliyoruz .ilk zamanlar asansorde bi sohbetimiz oldu sonra daselam merhaba nasilsin diye devam etti fazlasi pek yok..bir hafta once bana "ellerin ne kadar da buyuk " dedi ironi yapti cok kucuktur elim.o da onu kastetti yani aklinca espri yapti 🤣 sonra elimin kucuklugu uzerine biraz konustuk gulduk .aradan bir hafta gecti bugunde bana kursta " cok guzel olmussun " dedi .bende tesekkur ettm gulduk oyle .sizce bi erkek bi kizin ellerinin kucuklugune neden dikkat eder ya da bugun ettigi iltifatin anlami ne olabilir siz bu durumdan ne cikardiniz

Yarına nikah dairesi yolu gözüktü bence de 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Dananın altında buzağı ararken, kadının eteğinin altındaki mutluluğa ulaşmasına dogru giden bir hikaye...

Aklıma ortaokuldaki bi olayım geldi.. Kısmen hoşlandığım çocuk bıyıkların olmasa güzel kızsın aslında demişti skglxkvdvk Halbuki bıyığım da çok yoktu sarı sarı ayrıca küçüğüz daha ne bıyık alması :D Çocuktan buz gibi soğumuştum..
Velhasıl ben böyle dış görünüşle yaklaşan insanları samimi bulmuyorum travmamdan dolayı herhalde :D

50/50 olabilir. zaman ilerledikçe kendin göreceksin.
emin adım at ama. hemen öyle kapılma. sağı solu belli olmaz bunların. üzülen sen olursun

birşey düşünmek için daha fazlası lazım yani numara istemek görüşme ayarlamak gibi. Erkekler arkadaşlarınada takılabilirler artık her takılan espri yapan erkeği de benden hoşlanıyor mu havasına sokmayalım ya valla bu yüzden erkekler normal kız arkadaşlıkları kuramayacak acaba yanlış anlar mı diye yani ben bekarken okulda kursta işyerinde ne muhabbetler döndürürdük birbirimize takılırdık ama arkadaştık aklıma da hiç gelmezdi ha hoşlandığım varsa ondan daha farklı ilgi beklerdim yoksa da olmadığını anlardım biraz,sabredip bekleyin bu arada da sohbet falan tanır sizi adım atar atacaksa

Zamanında böyle kurstan bir çocukla konuşmalarımız oluyordu, iltifat da ederdi hatta defter hediye etmişti bana çok güzeldi kullanmaya kıyamadım 😄 ama bunları hiç benden hoşlanıyor olarak görmedim.
Sizin gibi karşı tarafı beğeniyor olsaydım direkt benden hoşlanıyor diye kendimi yükseltmek yerine sohbete muhabbete devam edip ne olacağına bakardım.

Dershanede böyle bı çocuk vardi baya da hoş biriydi kendi kendime havalara girmiştim benden hoşlandı diye aslında herkese böyleymiş baya bozulmuştum 😆

Aklıma ortaokuldaki bi olayım geldi.. Kısmen hoşlandığım çocuk bıyıkların olmasa güzel kızsın aslında demişti skglxkvdvk Halbuki bıyığım da çok yoktu sarı sarı ayrıca küçüğüz daha ne bıyık alması :KK70: Çocuktan buz gibi soğumuştum..
Velhasıl ben böyle dış görünüşle yaklaşan insanları samimi bulmuyorum travmamdan dolayı herhalde :KK70:
Hahahha cidden ama travma olmuş🤣

Ellerin küçük olması niye iltifat sayılıyor ya? 😂

Kimse de itiraz etmemiş
Çok meşhur bi iltifat da benim mi haberim yok ? 😬
Erkek arkadaşlarım eşim filan kalbim kırılmasın diye hiç bahsetmedi mi yani bunca yıl ellerim büyük diye? 😂

Bir merak ettiğim konu da bu konuyu nasıl uzatıp konuştunuz?
A:Ellerin ne küçük
B:Evet...
Devamı nasıl geldi mesela?
Belki ilerde lazım olur 😂

Back
X